reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 A Jerzak w ogole nie zapisuje luteiny.. ehh co lekarz to opinia i badz tu czlowieku madry ;)
Odpalilam sobie House of Cards i jakos tak zapominam o problemach, na ile oczywiscie moge;)
Wiem, ze fasol potrzebuje spokoju a ja musze mu go dac!
Kochane jestescie dziewczyny zawsze mozna na Was liczyc, same dobre duszyczki tu siedza:)
Chyba nie bede badac progesteronu do kolejnego usg.
Poczekam jak sytuacja sie rozwinie.

reklama
@marzycielka81 ja nie znam zapachu noworodka ale jak poznam to zamkne go w butelce[emoji5]

@burczuś moje nieustanne kciuki[emoji8]

@Porzeczka1234 cydr arbuzowy[emoji7]brzmi swietnie
Wlansie Apropo kombinezonow ja ogladalam w h&m a tam sa podobno zawyzone rozmiarowki stad takie rozmiary biore pod uwage.

@Liluli ja na moja tez czasem fukne i na tescia tez bo inaczej na glowe by mi weszli[emoji4]

@magda1208 tule mocno i wierze,ze teraz czekasz dluzej ale zajdziesz w zdrowa ciaze[emoji8]

@roxie123 alez mi sie podoba to co napisalas o podejsciu do dzieci,ze zrobisz jej\jemu taki pokoik ,czy kupisz to lub tamto.
Wierze,ze zdrowa glowa zdziala cuda[emoji8]

@marshia chyba lepiej w czwartek rano zatestowac i nie placz kochana ,nie masz powodow,chyba ,ze lzy szczescia to rozumiem[emoji5]byla owu,jest szansa[emoji8]

@mała79 a kiedy rozpoczynacie starania?[emoji4]

@dżoł piekna beta[emoji7]

@pixi.nova kochana poki nie plamisz staraj sie nie denerowac i zaufaj lekarzowi.
Bierzesz duphaston i zastrzyki tak?a probowalas luteine dopochwowa?na mnie dobrze dzialala.
W normie sie miescisz a progesteron tak jak dziewczyny pisaly wydzielany jest skokowo wiec badzmy dobrej mysli.
Ja go zbadalam raz a potem nie bo po co sie denerwowac.
Bralam leki i wiecej zrobic nie moglam

@Marthi kiedy staranka?[emoji4]dziekuje za komplement[emoji8]

@matulkaa ja dzis tez bylam w lumpku,kupilam z metka bluze z misia za 16 zl i kurteczke na wiosne z benettona za 18 zl w rozmiarze 62 wiec akurat bedzie dobra i jednego bodziaka za 3,5 hehe ale dzis byla dostawa.

@agatush nie placz prosze...albo placz jesli Ci to pomaga.
Chcialabym pomoc ale nie moge,moge jedynie przytulic[emoji8]masaz szyjki mialas?

@roxie123 kochana ja bym czekala z lekami do pekniecia pecherzyka[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 to wstrzymać się do czwartku z zastrzykami ? może na razie będę brać sam acard i encorton a od czwartku jak coś reszte ...dupka heparyne . Oby pękł ...
Wezmę dzisiaj z M pójdę skręcać komode :D no tak się przestawiłam ,że jak będę pewna ,że ow jest tak jak trzeba to będę spokojnie czekać z cyklu na cykl , aż się uda . Chociaż mam nadzieję że zobaczę 2 kreski za 2 tyg ;p

@roxie123 nie gadaj głupot pewnie cala chodzisz na wieść o owu i dobrze bo każda tak ma :* co do leków pisałam

@agatush biedna kochana może pogadaj jutro z tym lekarzem może trzeba troszkę pokrzyczeć na nich.

@Funia90 teraz myślę o mutsy haha mama moja powiedziała ale ładny haha i co teraz ....

@pixi.nova ale właśnie malina powiedział ,że dupaston nie bo skąd będziemy wiedzieć jaki jest ??? I patrząc na Ciebie teraz ma rację ale słuchaj swego lekarz

@Porzeczka1234 uduś mnie ale nie no serio nic mi nie spowodowało specjalnego...jakoś nie mam większych emocji...miesiąc 2 temu owszem penie bym panikowała aaa owulacja aaa to trzeba sexy a to a tamto a teraz chyba już za duzo wszystkiego ostatnio , i spływa po mnie jak po kaczce ... tylko z radością przyjęłam ,że coś się zadziało w moim organizmie , bo musiałam się ucieszyć hehe ,ze te pęcherzyki urosły jednak :) wiesz nie ma co do przodu się zachwycać bo moge w czwartek mieć minę nie tęgą :p chyba dotarło do mnie ,że tylko spokój mnie uratuje :)
Na drugim wątku pisałam ,że ostatnio jestem oazą spokoju..nie wiem skąd mi się wzięła taka odmiana...chyba za duzo porażek ciągle...i czekam na odrobinę szczęścia :) jak widzicie ciesza mnie małe rzeczy jak te 18mm haha

Ostatnia edycja:
@agatush tule kochana [emoji8]trzymaj sie dzielnie. Poczekaj do jutra do obchodu i pogadaj z profesorem.

@pixi.nova cos w ten desen ten poczatek ciazy. Poradzisz Kochana

@roxi wstrzymaj sie do owulacji. W sposob szczegolny z duphastonem. Poczekaj na wizyte a potem wdrozysz leki.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 Ja trzymam sie tych zalecen co mam bo zaufalam i wybralam lekarza. Dolozylam swoje trzy grosze ;) ale nie chce robic takiej rewolucji w organizmie i tak biore steryd i prolutex dodatkowo.

Zobaczymy co przyniosa kolejne dni. Musze byc dobrej mysli:)
Ja jestem straszna panikara i wiadomo jak kazda z nas po przejsciach panikuje w pierwszym trymestrze ale kiedys trzeba odpuscic.. bo inaczej totalnie zeswiruje ;)
Dziekuje dziewczyny kochane:)

@pixi.nova ty mówisz w pierwszym trymestrze ja jestem w 3 i panikuje także wiesz... :p

@roxie123 to dobrze wiesz, że się uspokoiłaś ale zwrócę uwagę na testy owu patrz jak oszukują w pewnym sensie ja nigdy im nie wierzyłam będziesz robić dalej pytałam tak z ciekawości czy wyszedłby Ci jeszcze pozytyw

@kas90 jak czujesz kopanie małej ( tzn podłożenie) ??? bo ja tak jak by wróciła do poprzecznego leżakowania tak mi w pachwiny ręce czy nogi wkładka i się rozpycha a jak podłożę się na bok to tak jak by jej to nie pasowało i kopie w boki

@pixi.nova. Ja bym już nic nie dokładała i nie zmieniała na twoim miejscu, chyba, że coś by się działo.

@roxie123, ja bym kontynuowała encorton i acard. Dupka tak ze 2-6 dni po owu (po co wczesniej?), a heparynę wg zaleceń gina:*Ile tych jajek wychodowałaś?:D

@Kwiatuszekk23, @Liluli, ogarnięte z was mamusie:*

@agatush, staraj się jeszcze wytrzymać. U nas w szpitalu też nie chcą wywoływać porodów. Póki ktg jest dobre i nie jest dużo po terminie to się staraj nie martwić.

Ja padam. Prałam dziś ciuszki. A ręcznie rzeczy typu rożki, meteracyki itp. Potem prasowanie.Masaka jaka już ociężała jestem :p

@Porzeczka1234, głowę ma na pewno po lewej stronie pępka, pupę i plecki po prawej, nieco wyżej od głowy. Kopanie czuję wszędzie:D głównie odpychanie od miednicy. Sama nie wiem już jakie to ułożenie, skoro głowa jest trochę niżej, choć nie na dole

reklama
@agatush jesli jest wszystko wprzadku to proszę nie płacz:) ja naprawdę wiem co czujesz,ale przecież wiesz,że warto jeszcze tą małą chwilkę poczekac:) przytulam z calych sił:*

Do góry