reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 A Jerzak w ogole nie zapisuje luteiny.. ehh co lekarz to opinia i badz tu czlowieku madry ;)
Odpalilam sobie House of Cards i jakos tak zapominam o problemach, na ile oczywiscie moge;)
Wiem, ze fasol potrzebuje spokoju a ja musze mu go dac!
Kochane jestescie dziewczyny zawsze mozna na Was liczyc, same dobre duszyczki tu siedza:)
Chyba nie bede badac progesteronu do kolejnego usg.
Poczekam jak sytuacja sie rozwinie.

reklama
@marzycielka81 ja nie znam zapachu noworodka ale jak poznam to zamkne go w butelce[emoji5]

@burczuś moje nieustanne kciuki[emoji8]

@Porzeczka1234 cydr arbuzowy[emoji7]brzmi swietnie
Wlansie Apropo kombinezonow ja ogladalam w h&m a tam sa podobno zawyzone rozmiarowki stad takie rozmiary biore pod uwage.

@Liluli ja na moja tez czasem fukne i na tescia tez bo inaczej na glowe by mi weszli[emoji4]

@magda1208 tule mocno i wierze,ze teraz czekasz dluzej ale zajdziesz w zdrowa ciaze[emoji8]

@roxie123 alez mi sie podoba to co napisalas o podejsciu do dzieci,ze zrobisz jej\jemu taki pokoik ,czy kupisz to lub tamto.
Wierze,ze zdrowa glowa zdziala cuda[emoji8]

@marshia chyba lepiej w czwartek rano zatestowac i nie placz kochana ,nie masz powodow,chyba ,ze lzy szczescia to rozumiem[emoji5]byla owu,jest szansa[emoji8]

@mała79 a kiedy rozpoczynacie starania?[emoji4]

@dżoł piekna beta[emoji7]

@pixi.nova kochana poki nie plamisz staraj sie nie denerowac i zaufaj lekarzowi.
Bierzesz duphaston i zastrzyki tak?a probowalas luteine dopochwowa?na mnie dobrze dzialala.
W normie sie miescisz a progesteron tak jak dziewczyny pisaly wydzielany jest skokowo wiec badzmy dobrej mysli.
Ja go zbadalam raz a potem nie bo po co sie denerwowac.
Bralam leki i wiecej zrobic nie moglam

@Marthi kiedy staranka?[emoji4]dziekuje za komplement[emoji8]

@matulkaa ja dzis tez bylam w lumpku,kupilam z metka bluze z misia za 16 zl i kurteczke na wiosne z benettona za 18 zl w rozmiarze 62 wiec akurat bedzie dobra i jednego bodziaka za 3,5 hehe ale dzis byla dostawa.

@agatush nie placz prosze...albo placz jesli Ci to pomaga.
Chcialabym pomoc ale nie moge,moge jedynie przytulic[emoji8]masaz szyjki mialas?

@roxie123 kochana ja bym czekala z lekami do pekniecia pecherzyka[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 to wstrzymać się do czwartku z zastrzykami ? może na razie będę brać sam acard i encorton a od czwartku jak coś reszte ...dupka heparyne . Oby pękł ...
Wezmę dzisiaj z M pójdę skręcać komode :D no tak się przestawiłam ,że jak będę pewna ,że ow jest tak jak trzeba to będę spokojnie czekać z cyklu na cykl , aż się uda . Chociaż mam nadzieję że zobaczę 2 kreski za 2 tyg ;p

@roxie123 nie gadaj głupot pewnie cala chodzisz na wieść o owu i dobrze bo każda tak ma :* co do leków pisałam

@agatush biedna kochana może pogadaj jutro z tym lekarzem może trzeba troszkę pokrzyczeć na nich.

@Funia90 teraz myślę o mutsy haha mama moja powiedziała ale ładny haha i co teraz ....

@pixi.nova ale właśnie malina powiedział ,że dupaston nie bo skąd będziemy wiedzieć jaki jest ??? I patrząc na Ciebie teraz ma rację ale słuchaj swego lekarz

@Porzeczka1234 uduś mnie ale nie no serio nic mi nie spowodowało specjalnego...jakoś nie mam większych emocji...miesiąc 2 temu owszem penie bym panikowała aaa owulacja aaa to trzeba sexy a to a tamto a teraz chyba już za duzo wszystkiego ostatnio , i spływa po mnie jak po kaczce ... tylko z radością przyjęłam ,że coś się zadziało w moim organizmie , bo musiałam się ucieszyć hehe ,ze te pęcherzyki urosły jednak :) wiesz nie ma co do przodu się zachwycać bo moge w czwartek mieć minę nie tęgą :p chyba dotarło do mnie ,że tylko spokój mnie uratuje :)
Na drugim wątku pisałam ,że ostatnio jestem oazą spokoju..nie wiem skąd mi się wzięła taka odmiana...chyba za duzo porażek ciągle...i czekam na odrobinę szczęścia :) jak widzicie ciesza mnie małe rzeczy jak te 18mm haha

Ostatnia edycja:
@agatush tule kochana [emoji8]trzymaj sie dzielnie. Poczekaj do jutra do obchodu i pogadaj z profesorem.

@pixi.nova cos w ten desen ten poczatek ciazy. Poradzisz Kochana

@roxi wstrzymaj sie do owulacji. W sposob szczegolny z duphastonem. Poczekaj na wizyte a potem wdrozysz leki.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 Ja trzymam sie tych zalecen co mam bo zaufalam i wybralam lekarza. Dolozylam swoje trzy grosze ;) ale nie chce robic takiej rewolucji w organizmie i tak biore steryd i prolutex dodatkowo.

Zobaczymy co przyniosa kolejne dni. Musze byc dobrej mysli:)
Ja jestem straszna panikara i wiadomo jak kazda z nas po przejsciach panikuje w pierwszym trymestrze ale kiedys trzeba odpuscic.. bo inaczej totalnie zeswiruje ;)
Dziekuje dziewczyny kochane:)

@pixi.nova ty mówisz w pierwszym trymestrze ja jestem w 3 i panikuje także wiesz... :p

@roxie123 to dobrze wiesz, że się uspokoiłaś ale zwrócę uwagę na testy owu patrz jak oszukują w pewnym sensie ja nigdy im nie wierzyłam będziesz robić dalej pytałam tak z ciekawości czy wyszedłby Ci jeszcze pozytyw

@kas90 jak czujesz kopanie małej ( tzn podłożenie) ??? bo ja tak jak by wróciła do poprzecznego leżakowania tak mi w pachwiny ręce czy nogi wkładka i się rozpycha a jak podłożę się na bok to tak jak by jej to nie pasowało i kopie w boki

@pixi.nova. Ja bym już nic nie dokładała i nie zmieniała na twoim miejscu, chyba, że coś by się działo.

@roxie123, ja bym kontynuowała encorton i acard. Dupka tak ze 2-6 dni po owu (po co wczesniej?), a heparynę wg zaleceń gina:*Ile tych jajek wychodowałaś?:D

@Kwiatuszekk23, @Liluli, ogarnięte z was mamusie:*

@agatush, staraj się jeszcze wytrzymać. U nas w szpitalu też nie chcą wywoływać porodów. Póki ktg jest dobre i nie jest dużo po terminie to się staraj nie martwić.

Ja padam. Prałam dziś ciuszki. A ręcznie rzeczy typu rożki, meteracyki itp. Potem prasowanie.Masaka jaka już ociężała jestem :p

@Porzeczka1234, głowę ma na pewno po lewej stronie pępka, pupę i plecki po prawej, nieco wyżej od głowy. Kopanie czuję wszędzie:D głównie odpychanie od miednicy. Sama nie wiem już jakie to ułożenie, skoro głowa jest trochę niżej, choć nie na dole

reklama
@agatush jesli jest wszystko wprzadku to proszę nie płacz:) ja naprawdę wiem co czujesz,ale przecież wiesz,że warto jeszcze tą małą chwilkę poczekac:) przytulam z calych sił:*

Do góry