@marzycielka81 ja nie znam zapachu noworodka ale jak poznam to zamkne go w butelce[emoji5]
@burczuś moje nieustanne kciuki[emoji8]
@Porzeczka1234 cydr arbuzowy[emoji7]brzmi swietnie
Wlansie Apropo kombinezonow ja ogladalam w h&m a tam sa podobno zawyzone rozmiarowki stad takie rozmiary biore pod uwage.
@Liluli ja na moja tez czasem fukne i na tescia tez bo inaczej na glowe by mi weszli[emoji4]
@magda1208 tule mocno i wierze,ze teraz czekasz dluzej ale zajdziesz w zdrowa ciaze[emoji8]
@roxie123 alez mi sie podoba to co napisalas o podejsciu do dzieci,ze zrobisz jej\jemu taki pokoik ,czy kupisz to lub tamto.
Wierze,ze zdrowa glowa zdziala cuda[emoji8]
@marshia chyba lepiej w czwartek rano zatestowac i nie placz kochana ,nie masz powodow,chyba ,ze lzy szczescia to rozumiem[emoji5]byla owu,jest szansa[emoji8]
@mała79 a kiedy rozpoczynacie starania?[emoji4]
@dżoł piekna beta[emoji7]
@pixi.nova kochana poki nie plamisz staraj sie nie denerowac i zaufaj lekarzowi.
Bierzesz duphaston i zastrzyki tak?a probowalas luteine dopochwowa?na mnie dobrze dzialala.
W normie sie miescisz a progesteron tak jak dziewczyny pisaly wydzielany jest skokowo wiec badzmy dobrej mysli.
Ja go zbadalam raz a potem nie bo po co sie denerwowac.
Bralam leki i wiecej zrobic nie moglam
@Marthi kiedy staranka?[emoji4]dziekuje za komplement[emoji8]
@matulkaa ja dzis tez bylam w lumpku,kupilam z metka bluze z misia za 16 zl i kurteczke na wiosne z benettona za 18 zl w rozmiarze 62 wiec akurat bedzie dobra i jednego bodziaka za 3,5 hehe ale dzis byla dostawa.
@agatush nie placz prosze...albo placz jesli Ci to pomaga.
Chcialabym pomoc ale nie moge,moge jedynie przytulic[emoji8]masaz szyjki mialas?
@roxie123 kochana ja bym czekala z lekami do pekniecia pecherzyka[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom