reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jednak na szybko przewterowałam te 40 stron :O bo bałam się, że coś ważnego mnie ominie!

@dzoł - gratuluję bety! ;*
@Funia90 - ale z Ciebie laska!!!!! <3
@pixi.nova - ja Tobie wszystko na priv napisałam ;*
@roxie123 - kciuki za staranka nieustannie.
@Destino - świetne wieści!!! <3 Jezu, już połowkowe! :))))
@kas90 - piękny domek <3
@Maciejka78 - ja też tak miałam kiedyś, całkiem niedawno wręcz.. jednak gdy moja koleżanka zaszła w ciąże i ja ryczałam z tego powodu w domu jak głupia (że jej się udało choć ma bardzo lekkie podejście do życia - ciągła imprezowiczka itd), a potem moja koleżanka poroniła tę ciążę to miałam do siebie ogromne wyrzuty sumienia. Od tamtego czasu staram się pilnować i tak nie reagować. Nigdy nie wiesz co się komu może przydarzyć... trzeba się umieć cieszyć także czyimś szczęściem... choć to cholernie trudne...

reklama
U mnie lipa progesteron 12,38 w piatek 13, 52...

Ryczec mi sie chce dziewczyny nie wiem co dalej zastrzyki chyba nie pomogly.. Moja gin pisze, ze dwa to troche duzo dziennie ale moze nie ma wyjscia? @gabis @nafoczka wam po zastrzykach kiedy wzrosl progesteron?

Zastanawiam sie czy z takim wynikiem w ogole mozna utrzymac ciaze? Niby Dupek nie wychodzi we krwi wiec pewnie tego progesteronu mam troche wiecej ale i tak to mega malo..

Nie wiem co dalej.. jestem juz na skraju zalamania..
Dlaczego tak sie dzieje...

@pixi.nova - holender, ja nie pomogę, bo sama w ciążach tego nigdy nie badałam :( może skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem? idź dzisiaj do swojej gin na usg? choleraaaaaaaaaa, mam za małą wiedzę, by Ci doradzać :( :(

Ostatnia edycja:
Dziewczynki lekarz zachwycony [emoji16] Endo super wychodowalam mówił pęcherzyki po 18 mm i ze płyn powoli zaczyna się zbierać i że ow jutro najpóźniej pojutrzeale raczej jutro te 3 dni mamy działać i tak w czwartek na 7 30 zobaczyć czy pękło. Oby moja radość trwała [emoji4] wszystko mi pokazał na monitorze i ze książkowo [emoji4]
Teraz moje pytanie do Was wstrzymać się z lekami czy brać juz ? Głównie mi chodzi o heparyne ...
Wino pomogło [emoji39]

@pixi.nova doczytałam...
Myślę ze powinnaś z innym lekarzem pogadać. Trzeba mieć nadzieję [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko z kim porozmawiac dziewczyny nie pojde do pierwszego lepszego lekarza z ulicy to musi byc ktos kto zajmuje sie takimi przypadkami..

@Porzeczka1234 Malina jakie ma podejscie do progeseronu? Jaki powinien byc wynik? Jak czesto kazal badac?

Dziekuje dziewczynu za pamięć:* u nas dzis lepiej. Adas przestal srac jak opętany, bylam z nim dzis na kontroli. Oznak odwodnienia nie ma. Jeszcze przez kilka dni mam.podawac ptobiotyki. Siostra przyjechala, posprzatala mi troszke po domu, zrobila obiad i pojechała a ja wlasnie leżę sobie z dziecmi i ogladam bajki. Adas zaraz zasnie, Oliwka pewnie tez bo zmęczona po przedszkolu to i ja sie z nimi zdrzemne. W srode maja przyjechac siostrzenice posprzątać a siostra musi mi zabić indyka :p bo chyba z 20 kg wazy i nie ma szans żebym go obrobila a miesko dla dzieci sie kończy. Jakos dajemy rade. M ma przyjechać na weekend i dobrze, bo w niedziele mamy swieto na Ł i cala rodzina sir zejdzie bo na sumie mamy msze w intencji taty w rocznice śmierci. Ale ja juz zapowiedzialam siostrze, że ma przyjechać i ten obiad ugotować bo ja dla 60 osob nie wyrobie. Nawet za skrobanie ziemniakoe sie nie biore bo bym chyba padla :p

@pixi.nova kochana nie umiem nic podpowiedzieć. Nie wiem zupełnie jak jest po zastrzykach, czy to powinno być wykazane, czy nie - jak duphaston. :( :( Wiem jak się boisz. Ale tam na tym Twoim wyniku jak ostatnio robiłaś było napisane, ze 1 trymest od bodajże 3???? Dobrze pamietam? Jakue masz zakresy na wyniku?
Fakt, ze gin w invimedzie mówił, ze martwić się trzeba jak spada ponuzej 11.

@pixi.nova musisz popytać kto w okolicy jest dobrym lekarzem . A czy Ty bierzesz zastrzyki encorton itd ? Moze też powinnaś mieć żelazny zestaw ...no nie wiem , w każdym razie trzeba się doradzić też innego lekarza . Ja chodzę do 2 i wiem , że ten u ktorego byłamdzis nie utrzymalby mojej ciąży mimo że złym lekarzem nie jest ale ma stare metody leczenia i nie daje takich leków

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry