Marthi
Fanka BB :)
Jednak na szybko przewterowałam te 40 stron :O bo bałam się, że coś ważnego mnie ominie!
@dzoł - gratuluję bety! ;*
@Funia90 - ale z Ciebie laska!!!!! <3
@pixi.nova - ja Tobie wszystko na priv napisałam ;*
@roxie123 - kciuki za staranka nieustannie.
@Destino - świetne wieści!!! <3 Jezu, już połowkowe! )))
@kas90 - piękny domek <3
@Maciejka78 - ja też tak miałam kiedyś, całkiem niedawno wręcz.. jednak gdy moja koleżanka zaszła w ciąże i ja ryczałam z tego powodu w domu jak głupia (że jej się udało choć ma bardzo lekkie podejście do życia - ciągła imprezowiczka itd), a potem moja koleżanka poroniła tę ciążę to miałam do siebie ogromne wyrzuty sumienia. Od tamtego czasu staram się pilnować i tak nie reagować. Nigdy nie wiesz co się komu może przydarzyć... trzeba się umieć cieszyć także czyimś szczęściem... choć to cholernie trudne...
@dzoł - gratuluję bety! ;*
@Funia90 - ale z Ciebie laska!!!!! <3
@pixi.nova - ja Tobie wszystko na priv napisałam ;*
@roxie123 - kciuki za staranka nieustannie.
@Destino - świetne wieści!!! <3 Jezu, już połowkowe! )))
@kas90 - piękny domek <3
@Maciejka78 - ja też tak miałam kiedyś, całkiem niedawno wręcz.. jednak gdy moja koleżanka zaszła w ciąże i ja ryczałam z tego powodu w domu jak głupia (że jej się udało choć ma bardzo lekkie podejście do życia - ciągła imprezowiczka itd), a potem moja koleżanka poroniła tę ciążę to miałam do siebie ogromne wyrzuty sumienia. Od tamtego czasu staram się pilnować i tak nie reagować. Nigdy nie wiesz co się komu może przydarzyć... trzeba się umieć cieszyć także czyimś szczęściem... choć to cholernie trudne...