reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Liluli dziękuję kochana za info mogę śmiało teraz kupic

@Kwiatuszekk23 pomoże Ci siostra?'jak u Ciebie???

@marshia bez płaczu mi tu, tak to prawda to nie takie beztroski oczekiwanie ale... dasz radę czekamy na testa

@roxie123 nie bądź bierna wypytaj go o wszystko

@dżoł wiesz, że bardzo mocno trzymam kciuki super kochana czekamy do srody później do usg prenatalnego , połówkowego itd itd i do porodu :*

@magda1208 Madziu a ty kiedy laparoskopia? Dobrze, że się wybawiłaś wiesz odnosząc się do posta "wszyscy z dziećmi na weselu" tak my mamy aniołkowe zawsze zwracamy na to uwagę w restauracji w parku czy gdziekolwiek pragnienie dziecka jest ogromne. Ściskam Cię

@pixi.nova mówiłam Ci, że to mdłości mnie trzymały 6 - 8 tygodni :p

@burczuś do teraz ściskam piersi haha

@pixi.nova, to na 100% ciążowe mdłości. Staraj się jeść często, a mniejsze porcje. Popijaj sobie czymś ciepłym, najlepiej herbatka imbirową. Jedz to, na co masz akurat ochotę. Ja jadłam na śniadanie nabiał, bo nie wiedziałam, że nie powinno się łączyć z encortonem. Tylko mlekiem nie popijałam. Ale i tak nic Ci nie pomoże na mdłości, haha:D

@dżoł, czekamy:*
EDIT!! No to super:* To miałaś tak jak u mnie, jakieś naczynko pękło:*

@Liluli dziękuję kochana za info mogę śmiało teraz kupic

@Kwiatuszekk23 pomoże Ci siostra?'jak u Ciebie???

@marshia bez płaczu mi tu, tak to prawda to nie takie beztroski oczekiwanie ale... dasz radę czekamy na testa

@roxie123 nie bądź bierna wypytaj go o wszystko

@dżoł wiesz, że bardzo mocno trzymam kciuki super kochana czekamy do srody później do usg prenatalnego , połówkowego itd itd i do porodu :*

@magda1208 Madziu a ty kiedy laparoskopia? Dobrze, że się wybawiłaś wiesz odnosząc się do posta "wszyscy z dziećmi na weselu" tak my mamy aniołkowe zawsze zwracamy na to uwagę w restauracji w parku czy gdziekolwiek pragnienie dziecka jest ogromne. Ściskam Cię

@pixi.nova mówiłam Ci, że to mdłości mnie trzymały 6 - 8 tygodni :p

@burczuś do teraz ściskam piersi haha

@Porzeczko tutaj w Anglii to się nazywa foodmuff i jest w sklepach typu mathercare , mama&papas i na ebayu , uppababy, itd
Myśle ze w Polsce też byś znalazła ;) może zobacz na Allegro .

Teraz sprawdzałam jest dużo Polskich stron z których można kupić . Wpisz śpiworek do wózka ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@dżoł superrrrrr, pięknie rośnie [emoji7] oby tak dalej.
@pixi.nova to fasola na pewno daje mamie popalić [emoji4] kciuki za wizytę
@burczuś, a może ten ból tym razem coś zwiastuje [emoji8] ściskaj do woli, ja też dalej to robię. Poza tym mogłyby już więcej nie rosnąć [emoji14]
@nafoczka dla mnie jeszcze za wcześnie by wylądować w wątku o ciążach zakończonych sukcesem. Ale obiecuję uzupełnić swoją historię.
@marshia czekamy na dwie kreseczki. Jak najbardziej może się udać w pierwszym cyklu, jestem tego najlepszym przykładem.
@roxie123 daj znać co tam w trawie piszczy
@agatush coś czuję, że za chwilę podzielisz się z nami dobrą nowiną [emoji8]
@Kwiatuszekk23 co u ciebie? Znalazła się jakaś dobra dusza, która jest w stanie Ci choć trochę pomóc?
@kas90 piękna ty [emoji8]
@Destino cudne fotki. Cieszę się, że u was wszystko dobrze.
@Porzeczka1234 same śliczności wklajasz. Ja zrobiłam dziś małe rozeznanie po okolicznych lumpkach (bardzo lubię grzebaki [emoji3]) i trochę się podlamałam, bo nic specjalnego nie znalazłam, a ceny prawie jak za nówki sztuki [emoji44] powariowali

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Funia90 - dziękuję za wywołanie, w weekend popiłam na weselu i już lepiej ;p
Jednak alkohol dobrze robi na rany :p nawet te w jamie ustnej :p hahah

WYbaczcie, ale nie nadrobiłam forum :( Nie daje rady czasowo...

Miłego dnia każdej z Was <3

Siedzę czekam aż przyjdzie bo on ma w domu gabinet i urlop tak wg haha ale on mnie zna na tyle ze kazał przyjść nie odmawia dobre i 100 zarobić nie xD

I co mam pytać dziewczyny konkretnie ? O Endo? O co bo ja nie wiem [emoji85][emoji85][emoji85]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 jak jest przed owu to ile ma pęcherzyk i ile endo. Jak po owu to ile endo i czy jest płyn w zatoce daglasa. Resztę mi ci powiemy z tych danych :D mam nadzieję że zdążyłam

@mała79 kochanie a ty na jakim etapie jesteś ??? Szczepicie się zgubiłam się trochę czy leki już skonczyłaś czy nie? Kiedy to zielone światło ściskam

Ostatnia edycja:
Do góry