reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Liluli dziękuję kochana za info mogę śmiało teraz kupic

@Kwiatuszekk23 pomoże Ci siostra?'jak u Ciebie???

@marshia bez płaczu mi tu, tak to prawda to nie takie beztroski oczekiwanie ale... dasz radę czekamy na testa

@roxie123 nie bądź bierna wypytaj go o wszystko

@dżoł wiesz, że bardzo mocno trzymam kciuki super kochana czekamy do srody później do usg prenatalnego , połówkowego itd itd i do porodu :*

@magda1208 Madziu a ty kiedy laparoskopia? Dobrze, że się wybawiłaś wiesz odnosząc się do posta "wszyscy z dziećmi na weselu" tak my mamy aniołkowe zawsze zwracamy na to uwagę w restauracji w parku czy gdziekolwiek pragnienie dziecka jest ogromne. Ściskam Cię

@pixi.nova mówiłam Ci, że to mdłości mnie trzymały 6 - 8 tygodni :p

@burczuś do teraz ściskam piersi haha

@pixi.nova, to na 100% ciążowe mdłości. Staraj się jeść często, a mniejsze porcje. Popijaj sobie czymś ciepłym, najlepiej herbatka imbirową. Jedz to, na co masz akurat ochotę. Ja jadłam na śniadanie nabiał, bo nie wiedziałam, że nie powinno się łączyć z encortonem. Tylko mlekiem nie popijałam. Ale i tak nic Ci nie pomoże na mdłości, haha:D

@dżoł, czekamy:*
EDIT!! No to super:* To miałaś tak jak u mnie, jakieś naczynko pękło:*

@Liluli dziękuję kochana za info mogę śmiało teraz kupic

@Kwiatuszekk23 pomoże Ci siostra?'jak u Ciebie???

@marshia bez płaczu mi tu, tak to prawda to nie takie beztroski oczekiwanie ale... dasz radę czekamy na testa

@roxie123 nie bądź bierna wypytaj go o wszystko

@dżoł wiesz, że bardzo mocno trzymam kciuki super kochana czekamy do srody później do usg prenatalnego , połówkowego itd itd i do porodu :*

@magda1208 Madziu a ty kiedy laparoskopia? Dobrze, że się wybawiłaś wiesz odnosząc się do posta "wszyscy z dziećmi na weselu" tak my mamy aniołkowe zawsze zwracamy na to uwagę w restauracji w parku czy gdziekolwiek pragnienie dziecka jest ogromne. Ściskam Cię

@pixi.nova mówiłam Ci, że to mdłości mnie trzymały 6 - 8 tygodni :p

@burczuś do teraz ściskam piersi haha

@Porzeczko tutaj w Anglii to się nazywa foodmuff i jest w sklepach typu mathercare , mama&papas i na ebayu , uppababy, itd
Myśle ze w Polsce też byś znalazła ;) może zobacz na Allegro .

Teraz sprawdzałam jest dużo Polskich stron z których można kupić . Wpisz śpiworek do wózka ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@dżoł superrrrrr, pięknie rośnie [emoji7] oby tak dalej.
@pixi.nova to fasola na pewno daje mamie popalić [emoji4] kciuki za wizytę
@burczuś, a może ten ból tym razem coś zwiastuje [emoji8] ściskaj do woli, ja też dalej to robię. Poza tym mogłyby już więcej nie rosnąć [emoji14]
@nafoczka dla mnie jeszcze za wcześnie by wylądować w wątku o ciążach zakończonych sukcesem. Ale obiecuję uzupełnić swoją historię.
@marshia czekamy na dwie kreseczki. Jak najbardziej może się udać w pierwszym cyklu, jestem tego najlepszym przykładem.
@roxie123 daj znać co tam w trawie piszczy
@agatush coś czuję, że za chwilę podzielisz się z nami dobrą nowiną [emoji8]
@Kwiatuszekk23 co u ciebie? Znalazła się jakaś dobra dusza, która jest w stanie Ci choć trochę pomóc?
@kas90 piękna ty [emoji8]
@Destino cudne fotki. Cieszę się, że u was wszystko dobrze.
@Porzeczka1234 same śliczności wklajasz. Ja zrobiłam dziś małe rozeznanie po okolicznych lumpkach (bardzo lubię grzebaki [emoji3]) i trochę się podlamałam, bo nic specjalnego nie znalazłam, a ceny prawie jak za nówki sztuki [emoji44] powariowali

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Funia90 - dziękuję za wywołanie, w weekend popiłam na weselu i już lepiej ;p
Jednak alkohol dobrze robi na rany :p nawet te w jamie ustnej :p hahah

WYbaczcie, ale nie nadrobiłam forum :( Nie daje rady czasowo...

Miłego dnia każdej z Was <3

Siedzę czekam aż przyjdzie bo on ma w domu gabinet i urlop tak wg haha ale on mnie zna na tyle ze kazał przyjść nie odmawia dobre i 100 zarobić nie xD

I co mam pytać dziewczyny konkretnie ? O Endo? O co bo ja nie wiem [emoji85][emoji85][emoji85]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 jak jest przed owu to ile ma pęcherzyk i ile endo. Jak po owu to ile endo i czy jest płyn w zatoce daglasa. Resztę mi ci powiemy z tych danych :D mam nadzieję że zdążyłam

@mała79 kochanie a ty na jakim etapie jesteś ??? Szczepicie się zgubiłam się trochę czy leki już skonczyłaś czy nie? Kiedy to zielone światło ściskam

Ostatnia edycja:
Do góry