reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 Ja też się staram podchodzić z zimną głową lecz czasami emocje biorą górę chodzę na monit biorę leki i nic się nie dzieje . Czasami brakuje siły do dalszej walki do tego wiek robi swoje. W sobotę byliśmy na weselu w koło pełno dzieci tylko my sami . Muszę się powstrzymywać czasami bo łzy same cisną się do oczu. Kiedyś nie mogłam utrzymać ciąży teraz nawet nie mogę zajść.

reklama
@magda1208 rozumiem... a czy musisz chodzić na monitoring w każdym cyklu ? Osobiście mnie by stresowalo :/ teraz poszłam na taki podgląd tylko żeby się przekonać w jakich mniej więcej dniach jest ow bo mi się cykl rozregulowal i czy wg jest :/ bo badania pokazują że tak . Ja nie wiedziałam że jest tak późno i już się nie staraliśmy xD teraz co 2 dzień i nie odpuszczam . Nie planuje specjalnie , dobrze że mam zajęcie nie mam czasu myśleć o ciąży na szczęście, bo wcześniej nic tylko to miałam w głowie. Jeśli się upewnie ze owulacja jest to będziemy czekać az się uda . Dobrze jest się wyłączyć od myślenia o ciąży to pomaga nie ma takiego napięcia w głowie . Ja teraz reset mam zupełny ciągle dzwonię zamawiać coś pytam to mi meble przywoza to je skręcamy i ciągle coś trzeba innego mieć w głowie . Czasami są sytuacje ze szkoda faktycznie ale nawet obce dzieci traktuje już bez emocji w sensie sobie mówię że mojej dzidzi to kupię czy tamto albo zrobię jej / jemu w pokoju tak . Nie przyjmuje już do siebie ze nie mam dzieci tylko że będę miała nie teraz to za chwilę. I to okazało się dla mnie lekiem bo moj mózg odpoczywa [emoji14] a ja żyję jak człowiek w sensie cieszę się małżeństwem i tym co mamy . Dziewczyny tutaj miały rację żeby się wyłączyć i zająć czymś innym. Wiadomo chce się bardzo ale dla mnie mina taki czas gdzie chcialam już teraz musi być...wczesniej mialam parcie bo duzo dziewczyn na raz zafasolkowalo i tez chcialam...nie mam siły na to teraz ... będzie kiedy będzie...a my będziemy już na swoim i będziemy mieć święty spokój [emoji4]ktoś na górze ma dla nas plan . Czytając to forum ...nie ma rzeczy niemożliwych ostatni przykład świeży - historia Susany [emoji4]i jest moc ! Także kochana walczymy [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 Pewnie , że walczymy . Co do domku to właśnie umówiłam termin z ekipą od glazury na lutego takie mają oblężenie ale dobra i sprawdzona ekipa więc pewnie dlatego taki czas oczekiwania. Ja mam elementy luster w dekoracji ściennej więc chciałam kogoś kto będzie miał szerokie spektrum działania. Ostatnio zapytałam męża ile my już wydaliśmy na nasz mały domek wyszło ok 300tys. przy 140 metrach powierzchni użytkowej a tu jeszcze ogród garaż bo będziemy mieli osobno i środek bo na razie to tylko tynki położone i gładzie.Wszystko kosztuje .

@magda1208 dom to ciągle wydatki [emoji4] ale cieszy . My dużo zaoszczedzilismy bo mój M wszystko zrobił w domu , nie ma rzeczy której by nie potrafił zrobić więc jak już mury stanęły wszystko sami . Ekipy sobie cenią a często trzeba poprawiać za nimi . Mój M musi mieć wszystko do mm hehe więc woli sam [emoji4] ale to przekłada się czasowo bo wiadomo do pracy trzeba chodzić i popołudniami działa. Ale teraz już z górki same przyjemności mebelki itd [emoji4] tylko to najdroższe xD

@magda1208 @roxie123 dzienks za kciuki. Mnie tak wczoraj kłuł jajnik, ze zeschizowalam, ze coś nie tak...... wciąż mnie lekko kłują i ciągną od następnego dnia po tej owulacji, ale wcxoraj przez chwile naprawdę mocno. Wiecie co wymyśliłam.... ze po drodze jajowód.... ze moze coś nie trafiło we właściwe miejsce. I oczywiście wieczór pod znakiem łez. Dziś oczy zapuchnięte, ale smutki wypłakałam. Nie wiem kuedy testować. Środa? Czwartek? Poniedziałek o 15 robiłam zastrzyk. To chyba raczej czwartek dopiero prawda?
@pixi.nova daj znac hak progesteron. I kuedy ona kazała Ci przyjsc na kontrole? @dżoł kciuki za rosnącą betę

@marshia kobieto bez shizow [emoji8] hormony szaleją to dobry znak [emoji3] wierzę że to fasolka ! Kibicuje !!! Mnie tak wczoraj ciaglo to może była ta ow ... pytanie miesiąca [emoji23][emoji23][emoji23]
@dzol właśnie dawaj znać jak beta [emoji8] a
@pixi nova Ty jak progesteron tak jak marshia przypomniała [emoji4]
@agatush czekam na wieści [emoji7][emoji8][emoji7]

Ostatnia edycja:
Witam się i ja po intensywnym weekendzie!!!
@kas90 @Porzeczka1234 jak Wy już daleko jesteście jeszcze moment a będzieice tulić swoje dziewczynki - a ja nawet starań nie rozpoczełam takie moje przemyslenie odnośnie uciekającego czasu........
@burczuś @marshia @marzycielka81 za dwie grubasne II trzymam kciukasy :)
@pixi.nova myślę że masz jeszcze czas na seducho napewno się pokaże, a progesteron po zastrzykach poszybuje w górę:)
@dżoł u ciebie zapewne był implantacja, kciuki za dziśiejsza betkę:)
@magda1208 kochana doczekasz się i Ty maleństwa wiem że masz gorsze lepsze dni, ale nie poddawaj się, i na Ciebie przyjdzie czas... cały czas kibicuję i pamiętam:)
@roxie123 i żebys ty też w końcu się doczekała;)
dziewczęta nowe ja też prosze o uzupełnienie STOPEK :p

reklama
@Dzol [emoji110][emoji110]

@nafoczka jeszcze nic straconego,masz czas na coreczke [emoji16]
Pamietam Kochana ze Ty tez z tesciowa nie masz za ciekawie.
Oj tez nie raz placze przez nich (tesciow) i trace zdrowie,bo jak widze ze ida i sa tacy "mili" to az sie gotuje.
Nie licze na ich pomoc ale nie moge zniesc jak wkolo gada jak ona nie pomaga swoim dzieciom sprzata u nich,gotuje,prasuje a robi to u corki w Krakowie. A mi udziela zlotych rad co do wychowania [emoji53]

Dziewczynki cudowne te Wasze zakupy. Choc nie lubie rozu to sie moge sie napatrzec na te ciuszki [emoji7]

@Porzeczka1234 Szymek ma kombinezon 68-74 na zime. Wiec Ty spokojnie mozesz 62.

@Burczus [emoji110][emoji110]za tescik [emoji8]

Roxie to prawda z tym wylaczeniem,tylko nie zawsze da sie nie myslec kiedy tak vardzo pragnie sie dzieciatka. Tak jak pisalam nam od straty zeszlo rok nim sie udalo. A w szczesliwym cyklu wogole nie myslalam o staraniach,mialam inne zmartwienia i wystarczyl 1x w okolicach ovu. Uda Wam sie Kochanie tez w co mocno wierze,czasami potrzeba czasu i odstresowania [emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry