reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 Ja też się staram podchodzić z zimną głową lecz czasami emocje biorą górę chodzę na monit biorę leki i nic się nie dzieje . Czasami brakuje siły do dalszej walki do tego wiek robi swoje. W sobotę byliśmy na weselu w koło pełno dzieci tylko my sami . Muszę się powstrzymywać czasami bo łzy same cisną się do oczu. Kiedyś nie mogłam utrzymać ciąży teraz nawet nie mogę zajść.

reklama
@magda1208 rozumiem... a czy musisz chodzić na monitoring w każdym cyklu ? Osobiście mnie by stresowalo :/ teraz poszłam na taki podgląd tylko żeby się przekonać w jakich mniej więcej dniach jest ow bo mi się cykl rozregulowal i czy wg jest :/ bo badania pokazują że tak . Ja nie wiedziałam że jest tak późno i już się nie staraliśmy xD teraz co 2 dzień i nie odpuszczam . Nie planuje specjalnie , dobrze że mam zajęcie nie mam czasu myśleć o ciąży na szczęście, bo wcześniej nic tylko to miałam w głowie. Jeśli się upewnie ze owulacja jest to będziemy czekać az się uda . Dobrze jest się wyłączyć od myślenia o ciąży to pomaga nie ma takiego napięcia w głowie . Ja teraz reset mam zupełny ciągle dzwonię zamawiać coś pytam to mi meble przywoza to je skręcamy i ciągle coś trzeba innego mieć w głowie . Czasami są sytuacje ze szkoda faktycznie ale nawet obce dzieci traktuje już bez emocji w sensie sobie mówię że mojej dzidzi to kupię czy tamto albo zrobię jej / jemu w pokoju tak . Nie przyjmuje już do siebie ze nie mam dzieci tylko że będę miała nie teraz to za chwilę. I to okazało się dla mnie lekiem bo moj mózg odpoczywa [emoji14] a ja żyję jak człowiek w sensie cieszę się małżeństwem i tym co mamy . Dziewczyny tutaj miały rację żeby się wyłączyć i zająć czymś innym. Wiadomo chce się bardzo ale dla mnie mina taki czas gdzie chcialam już teraz musi być...wczesniej mialam parcie bo duzo dziewczyn na raz zafasolkowalo i tez chcialam...nie mam siły na to teraz ... będzie kiedy będzie...a my będziemy już na swoim i będziemy mieć święty spokój [emoji4]ktoś na górze ma dla nas plan . Czytając to forum ...nie ma rzeczy niemożliwych ostatni przykład świeży - historia Susany [emoji4]i jest moc ! Także kochana walczymy [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 Pewnie , że walczymy . Co do domku to właśnie umówiłam termin z ekipą od glazury na lutego takie mają oblężenie ale dobra i sprawdzona ekipa więc pewnie dlatego taki czas oczekiwania. Ja mam elementy luster w dekoracji ściennej więc chciałam kogoś kto będzie miał szerokie spektrum działania. Ostatnio zapytałam męża ile my już wydaliśmy na nasz mały domek wyszło ok 300tys. przy 140 metrach powierzchni użytkowej a tu jeszcze ogród garaż bo będziemy mieli osobno i środek bo na razie to tylko tynki położone i gładzie.Wszystko kosztuje .

@magda1208 dom to ciągle wydatki [emoji4] ale cieszy . My dużo zaoszczedzilismy bo mój M wszystko zrobił w domu , nie ma rzeczy której by nie potrafił zrobić więc jak już mury stanęły wszystko sami . Ekipy sobie cenią a często trzeba poprawiać za nimi . Mój M musi mieć wszystko do mm hehe więc woli sam [emoji4] ale to przekłada się czasowo bo wiadomo do pracy trzeba chodzić i popołudniami działa. Ale teraz już z górki same przyjemności mebelki itd [emoji4] tylko to najdroższe xD

@magda1208 @roxie123 dzienks za kciuki. Mnie tak wczoraj kłuł jajnik, ze zeschizowalam, ze coś nie tak...... wciąż mnie lekko kłują i ciągną od następnego dnia po tej owulacji, ale wcxoraj przez chwile naprawdę mocno. Wiecie co wymyśliłam.... ze po drodze jajowód.... ze moze coś nie trafiło we właściwe miejsce. I oczywiście wieczór pod znakiem łez. Dziś oczy zapuchnięte, ale smutki wypłakałam. Nie wiem kuedy testować. Środa? Czwartek? Poniedziałek o 15 robiłam zastrzyk. To chyba raczej czwartek dopiero prawda?
@pixi.nova daj znac hak progesteron. I kuedy ona kazała Ci przyjsc na kontrole? @dżoł kciuki za rosnącą betę

@marshia kobieto bez shizow [emoji8] hormony szaleją to dobry znak [emoji3] wierzę że to fasolka ! Kibicuje !!! Mnie tak wczoraj ciaglo to może była ta ow ... pytanie miesiąca [emoji23][emoji23][emoji23]
@dzol właśnie dawaj znać jak beta [emoji8] a
@pixi nova Ty jak progesteron tak jak marshia przypomniała [emoji4]
@agatush czekam na wieści [emoji7][emoji8][emoji7]

Ostatnia edycja:
Witam się i ja po intensywnym weekendzie!!!
@kas90 @Porzeczka1234 jak Wy już daleko jesteście jeszcze moment a będzieice tulić swoje dziewczynki - a ja nawet starań nie rozpoczełam takie moje przemyslenie odnośnie uciekającego czasu........
@burczuś @marshia @marzycielka81 za dwie grubasne II trzymam kciukasy :)
@pixi.nova myślę że masz jeszcze czas na seducho napewno się pokaże, a progesteron po zastrzykach poszybuje w górę:)
@dżoł u ciebie zapewne był implantacja, kciuki za dziśiejsza betkę:)
@magda1208 kochana doczekasz się i Ty maleństwa wiem że masz gorsze lepsze dni, ale nie poddawaj się, i na Ciebie przyjdzie czas... cały czas kibicuję i pamiętam:)
@roxie123 i żebys ty też w końcu się doczekała;)
dziewczęta nowe ja też prosze o uzupełnienie STOPEK :p

reklama
@Dzol [emoji110][emoji110]

@nafoczka jeszcze nic straconego,masz czas na coreczke [emoji16]
Pamietam Kochana ze Ty tez z tesciowa nie masz za ciekawie.
Oj tez nie raz placze przez nich (tesciow) i trace zdrowie,bo jak widze ze ida i sa tacy "mili" to az sie gotuje.
Nie licze na ich pomoc ale nie moge zniesc jak wkolo gada jak ona nie pomaga swoim dzieciom sprzata u nich,gotuje,prasuje a robi to u corki w Krakowie. A mi udziela zlotych rad co do wychowania [emoji53]

Dziewczynki cudowne te Wasze zakupy. Choc nie lubie rozu to sie moge sie napatrzec na te ciuszki [emoji7]

@Porzeczka1234 Szymek ma kombinezon 68-74 na zime. Wiec Ty spokojnie mozesz 62.

@Burczus [emoji110][emoji110]za tescik [emoji8]

Roxie to prawda z tym wylaczeniem,tylko nie zawsze da sie nie myslec kiedy tak vardzo pragnie sie dzieciatka. Tak jak pisalam nam od straty zeszlo rok nim sie udalo. A w szczesliwym cyklu wogole nie myslalam o staraniach,mialam inne zmartwienia i wystarczyl 1x w okolicach ovu. Uda Wam sie Kochanie tez w co mocno wierze,czasami potrzeba czasu i odstresowania [emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry