reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ile postów, weekend mnie tu nie było, powiem wam, że się wybawiłam na weselichu a teraz zasypiam w pracy i fajnie jest tak nie myśleć ;)

@dżoł na pewno beta pięknie przyrosła! nie ma innej opcji! 3mam kciukasy :)
@marshia ja też miałam taką schizę... dramat, nawet sobie wkręcałam ciążę pozamaciczną i przeszukiwałam internety. Cholerka co zrobić żeby sobie tak nie wkręcać?! nie mam zielonego pojęcia..
dziewczyny a ten encorton to po owulacji tak? jak pęknie to heja lecimy z nim? trochę się obawiam skutków ubocznych..ale co tam, czego się nie robi :)
@roxie123 skoro pojawiła się druga kreseczka i to całkiem wyraźna to jest owu, na pewno.
@kas90 ale piękny brzusio

u mnie dziś 4dc, zabrałam estrofem na lepsze endo - zobaczymy co zdziała, a po pracy lecę po receptę na encorton.

miłego wszystkim :)

reklama
@7Martynka88 ja jeszxze nawet ciąży nie mam ;) A schize owszem ;) w sumie to juz dziś tez nic mnie nie kłuje, wiec obstawiam kolejny cykl. Zajście w 1 cykl - zbyt piękne, by było prawdziwe :/

@Liluli ja po sobie widzę ... ostatnie miesiące to było planowanie , obserwowanie itd nakręcanie się , ale też nie miałam czym zabić głowy a bardzo chciałam też , bo tutaj tylu dziewczynom się udało i miałam nerwy ,że ja mam wciąż pod górkę dlaczego jak wcześniej nie było problemu . Teraz zajęłam się wykończeniem domu jestem spokojniejsza , jakoś emocje mnie opuściły ... chcę tylko dopilnować , żeby organizm nie szalał i owulacja była . I będziemy czekac na nasz cud , może w końcu ujrzę 2 kreski i serduszko , które będzie biło już cały czas :) dziękuję za wsparcie :*

@7Martynka88 u mnie ogólnie owulacja wcześniej też była podejrzewam , bo pokazywały to badania z krwi , tak dziewczyny mi tu tłumaczyły , tylko ja się sexowałam do ok. 17 dnia i tyle :p było czekanie . Teraz wiem ,że mam późno owulke więc nie odpuszczam starań , aż do nie wiem ok 23 dc :) pokaże lekarzowi zdjęcie testów zobacze co mi powie też na to . Zdjęcie też robiłam o 10 w nocy do swiatła ale ewidentnie pozytyw w 15dc także owulka przypadnie jakoś dzisiaj myslę albo juz jest po ... także coś ten lekarz jednak kuma skoro powiedział ,ze podejrzewa ,że coś zadzieje się 17 dc :D

@marshia czekamy :* nie ma co wypatrywac objawów , bo może ich nie być ... gdybym patrzyła na objawy to tak jak wcześniej w każdym cyklu byłabym w ciąży xD organizm płata figle :) odliczamy dni robimy test i się okaże :) ja 3 mam kciukasy

Zazwyczaj na takim wczesnym etapie nie ma objawów ;) Dlatego moje byly wymyślone przez mózg..... ;) ;) ;) Możemy sibie z @roxie123 przybic piątkę ;) ;) ;)
A kto nie ma tych schiz;) Ja np macam się po cyckach,czy przypadkiem nie bolą mnie inaczej,bardziej, niż miesiąc temu:D
a tak to @roxie123 mąż musi mieć wiecznie uśmiechniętą minkę,skoro co 2gi dzień jest bzyku bzyk:D ja po 10 latach małżeństwa i 16stu razem nie mam już takiego yyyy wigoru? ;););)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuje za dobre słowa. Ja bardzo staram się wierzyć w fasola :)

Czekam teraz na wynik progesteronu i mam go wyslac mojej lekarce. Zobaczymy czy prolutex dal rade..

Co do mdłości to chyba dziewczyny u mnie to jednak to..:szok: @Porzeczka1234 miałas racje..
Rano mnie tak muli, że nie moge nic zjesc, balam sie, ze ten steryd zwroce ale bardzo spokojnie jadlam i jakos poszlo.. Ja niestety nie moge jesc pieczywa, nabialu za bardzo, wedlin, slodyczy wiec nie mam co jesc tak rano do tego sterydu:D Poza tym od wszystkiego mi sie cofa.. Pierwszy raz w zyciu cos takiego mam :eek: Masakra
Po jedzeniu piecze mnie tak w przelyku to chyba zgaga no i rano jak sie budze mam tak gorzko w ustach.
Nie nakrecam sie jednak u mnie sytuacja ciezka. Staram sie byc dobrej mysli i wierzyc, ze wszystko sie uda. Jednak nie jest latwo, tak bardzo chcialabym isc juz na usg.. Cwicze cierpliwosc:D

Z moja lekarka sie smialysmy, ze bym to usg mogla miec codziwnnie ona mowi moze pani przychodzic ale po co to :laugh2: Smiala sie, ze pewnie chetnie bym sobie taka maszyne do domu wstawila hahahah
Mowie wam ona jest taka kochana, w ogole kasy nie chce brac.. tak sie o mnie martwi jak o jakas bliska osobe. Bardzo ciepla z niej kobieta, ciesze sie, ze tak dobrze trafilam po moich przejsciach.

@roxie123 Ja wierze, ze byla owulka i bedzie dzidzi, trzymam kciuki! :)
@marshia Z toba tak samo! Nie przyjmuje innej wiadomosci jak pozytyw :D Chyba nie zrobisz przykrosci kolezance ;)

Co do objawow to kazda ciaza jest inna dziewczyny nie ma co sie do kogos porownywac. Jedne maja objawy inne nie. Wiem, ze to trudne ale trzeba cwiczyc cierpliwosc, my tu wszystkie to mamy zadane ;)

*Dziewczyny, ktore braly prolutex @nafoczka @Gabiś ile igly trzeba miec pod skora? tzn ja daje w brzuch jak clexane ale igla jest dluzsza i wieksza. Nie wiem czy 3/4 wystarczy? Dzisiaj dalam prawie cala w brzuch i krew mi sie wylala pozniej. Martwie sie, ze moze za gleboko ja wsadzilam?

Ostatnia edycja:
@marshia Kochana wydaje mi się , że każda z nas tak miała to podświadomość płata nam figle. Wierzę , że uda się tobie w tym cyklu.
@roxie123 Super , że mąż taka złota rączka. Mój mąż na tym etapie tylko nadzoruje . Bardzo dużo czyta na forum muratora bo chce mieć wszystko zrobione idealnie. Czasami kłócę się z nim , że przesadza. Udanej wizyty.
@dżoł Kciuki za szybującą betę.
@pixi.nova Powodzenia na wizycie i spokoju.
@mała79 Kochana dziękuję za miłe słowo kibicuję tobie z całego serca. Czasami tracę cierpliwość dzisiaj mężowi się oberwało.
@agatush Czekamy niech mała księżniczka zechce już nam się pokazać.

reklama
@marshia [emoji113] piateczka [emoji23]
@burczus ja to też zawsze shiz teraz mnie sutki bolą az pieka hahaha także ciąża murowana [emoji23][emoji23][emoji23] my 10 lat prawie razem ale jak na razie jeszcze chceci mam nie małe hehe to teraz co 2 dzień a mi się nie raz codziennie chce i co haha chłop musi ogarnąć nie ma wyjścia [emoji16] uśmiech jest na razie ale wiesz czekamy na 9 mies celibatu to nadrabiamy [emoji39]

@pixi.nova ja w moich ciazach miałam mdlości od początku wiec wiedziałam że to to...straszne wiem :/
@magda1208 ważne żeby dopilnować robotników i będzie git: )

No laski ja jadę 3majta kciuki !

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry