reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Maciejka78 te emocje są normalne chyba każda z nas takie ma lub miała. Ehh . doczekasz się i Ty.

@kas90 ale śliczności i ta budowa domku Ci tak szybko poszła :) o jakim ciescie mówicie z Funia mam taka ogromną chcice na słodkie cisto że ..:growl:

@Porzeczka1234 grudnióki mają temat wózków możesz podglądnąć ja mam model sprzed 6 lat więc jakby już nie na topie, ale z firmy bebetto.

Link do: Wózki

Kas90 piekny brzusio.

Maciejka78 tez mam czesto takie reakcje.

Pixi.nova nie wiem na razie. Plan jest taki. Jutro maz idzie po skierowania. Czesc badan robimy przez pakiet medyczny. Wtorek klucie. Z wynikami do urologa na usg. I wyniki do mojej ginekolog. Przyznam sie, ze tak mnie to wszystko trafilo, ze nie dalam rady wiecej ogarnac. Maz zaopatrzyl sie juz w witaminy. Dzis zobaczymy reszte.

Kurpisz odpada. Moze Tomasz Zak, ale kolezanka ma srednie zdanie o nim.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 Piękny brzusio.
@Maciejka78 Głowa do góry i ty w końcu doczekasz się maleństwa . Czasami tak jest że musimy cierpliwie czakać i nie co dłużej niż pozostali.
@pixi.nova Kochana zaczni wierzyć w fasolkę i stwórz jej jak najlepsze warunki aby mogł rosnąć w siłę. Stres nie jest wskazany ciągłe zamartwianie nie pomorze.Musisz wierzyć że to wasz czas.

Dzieki Dziewczyny za wsparcie (tu mialo byc serce dla Was ale jeszcze nie odnajduje sie w meandrach technicznych za bardzo wiec sle :***) Serio swiadomosc, ze macie podobnie pomagaaaa!!! Pochlipalam sobie troche i troche mi lepiej łape powoli rownowage ...

Pierwsze i NAJWAZNIEJSZE:
nasza @kas90 pokazuje nam domek dla Asi

Zobacz załącznik 821904 Zobacz załącznik 821905
Wyglądasz pięknie ♡

A po drugie Asia pyta czy któraś z was się przejęła ponizszym wpisem? :D

Kasiu pięknie wyglądasz :-)

Nafoczko :-*
@kas90 pięknie mam też już podobny domek . Kasiu jaki masz wózek kurde oszaleję z tym wyborem.

@nafoczka ja się przejełam ale brak mi jeszcze odwagi na pewno dodam moją historię tylko nie teraz.

@pixi.nova to ciążowe mdłości mogą być u mnie właśnie zaczęły się ok 6 tygodnia i trwały i trwały. Poczekajcie organizm przyzwyczai się do encortonu i będzie wyjadać hahaha.

@dżoł ja nie wiem czy lekarz sprawdzi na tym etapie ja byłam chyba w 4 tygodniu pierwszej ciąży i miałam krwiaka to go lekarz zlokalizował ale ja wtedy byłam bez leków. Jak sytuacja weź sobie kochana urlop na środę i ewentualnie lekarz da ci l4 od początku a ty leż i odpoczywaj.

@agatush jak?

@bea25ta byłam w smyku ale u mnie wszystkie kombinezony wykupione oczywiście te 62-68 ale co nieco kupiłam haha

@Maciejka78 ja miałam to samo kochana trzymam się nie wiem dlaczego my tak reagujemy na ciąże bo na pewno nie życzymy źle tylko taki żal do losu do świata trzeba to przegryść uda Ci się kochana też będziesz mamą zobaczysz przytulam.

Też był fajny wózek i tak dumam
Dziewczyny jakie wy wózki kupujecie albo macie możecie podać nazwy poglądałabym sobie i moze jakieś decyzje podejmiemy bo u nas czeka sie od 6-8 tygodni . A ja co wizyta to bardziej wariuję i nie wiem co kupić
U mnie bez zmian.... Głęboko wierzę w to, że jutro zaczną wywoływać. Jest mi już ciężko, i fizycznie i psychicznie :-/

Ja kupiłam widzem polskiej marki Kunert. Wejdź sobie na ich stronę i zobacz :-*

@kas90 aha rozumiem już :D :D to zobacymy jutro :) on pamięta na 100% ile co było , bo on taki jest :p to radzisz brać wszystko normalnie jak prowadzący lekarz kazał tak :) śliczny brzusio , zgrabniutka jesteś jak nie wiem :*
@pixi.nova dziękuję :* a Ty jutro masz wizytę też tak ? czy mi sie pomyliło
@nafoczka ja przeczytałam wątek i czasami wierzyć się nie chce...że po takich przejściach można doczekać cudu :) bardzo motywujące i dające nadzieję :)
@Maciejka78 ja już przyzwyczaiłam się...jednak zawsze jak mi mówią o ciąży ,że ktoś kolejne itd to zawsze mam uścisk w sercu
@marzycielka81 dzięki :* Wam życzę powodzenia , mam nadzieję ,ze mąż szybko się podreperuje i będziecie działać dalej
@agatush 3mam kciuki :** jutro widzę fotkę pięknej królewny :)

@Porzeczka1234 piękne ciuszki :laugh2:, a wóżek zupełnie nie wiem jaki kupić. Nie chcemy wydawać dużo pieniędzy. Pojedziemy do sklepu i będziemy oglądać Chciałabym tylko by był lekki, stabilny i łatwy do złożenia. No i żeby mało miejsca w bagażniku zajmował, bo auta nie będę zmieniać narazie

@bea25ta obejrzałam fotki i najważniejszej nie mam. W ogóle dziwne zdjęcia nam dała. Wstawie jedno od Milewicza potwierdzające płeć.

@roxie123 niech ci lekarz wypatrzy owulacje, A plemniory chwytają jajeczko 8-)

@nafoczka wiem, że jesteś miła osóbką. Mam nadzieję, ze w tym tygodniu będzie więcej czasu, to wreszcie siądę i napiszę co nieco :)

@marshia trzymam kciuki za owocne testowanie :)

@marzycielka81 to niech men teraz trochę pobiega po lekarzach, a ty odsapnij. Wiem, ze trudno takie wieści przyjąć, bo M też miał problemy z nasieniem. Teraz zadbaj trochę o siebie, może fryzjer, kino, wizyta u kosmetyczki... tak na odstresowanie. Pamiętaj, że do zapłodnienia wystarczy jeden plemnik, a biologia wbrew medycynie umie zaskakiwać. Cuda się zdarzają. Trzeba wierzyć, ze się uda, a przynajmniej próbować :yes:

@kas90 cudowne mieszkanie. jesteś piękna i ciąża ci służy

@Maciejka78 to nie takie proste cieszyć się z każdej ciąży dookoła samemu marząc o macierzyństwie. Czy z tobą coś nie tak? w jakimś sensie... bo u ciebie ciąża jest wyjątkowym i upragnionym wydarzeniem - a nie każda kobieta, a nawet matka potrafi tak myśleć o błogosławionym czasie. Będziesz smakować każdą chwilę, każdy moment. Nawet jak będzie ciężko, to będziesz się cieszyć, że rośnie w tobie życie. Popłacz jak trzeba, a potem wracaj do walki :*

@mickey* kiedy do Sydora?

@agatush przytulam...

reklama
@Porzeczka1234 piękne ciuszki :laugh2:, a wóżek zupełnie nie wiem jaki kupić. Nie chcemy wydawać dużo pieniędzy. Pojedziemy do sklepu i będziemy oglądać Chciałabym tylko by był lekki, stabilny i łatwy do złożenia. No i żeby mało miejsca w bagażniku zajmował, bo auta nie będę zmieniać narazie

@bea25ta obejrzałam fotki i najważniejszej nie mam. W ogóle dziwne zdjęcia nam dała. Wstawie jedno od Milewicza potwierdzające płeć.

@nafoczka wiem, że jesteś miła osóbką. Mam nadzieję, ze w tym tygodniu będzie więcej czasu, to wreszcie siądę i napiszę co nieco :)

@marzycielka81 to niech men teraz trochę pobiega po lekarzach, a ty odsapnij. Wiem, ze trudno takie wieści przyjąć, bo M też miał problemy z nasieniem. Teraz zadbaj trochę o siebie, może fryzjer, kino, wizyta u kosmetyczki... tak na odstresowanie. Pamiętaj, że do zapłodnienia wystarczy jeden plemnik, a biologia wbrew medycynie umie zaskakiwać. Cuda się zdarzają. Trzeba wierzyć, ze się uda, a przynajmniej próbować :yes:

@Maciejka78 to nie takie proste cieszyć się z każdej ciąży dookoła samemu marząc o macierzyństwie. Czy z tobą coś nie tak? w jakimś sensie... bo u ciebie ciąża jest wyjątkowym i upragnionym wydarzeniem - a nie każda kobieta, a nawet matka potrafi tak myśleć o błogosławionym czasie. Będziesz smakować każdą chwilę, każdy moment. Nawet jak będzie ciężko, to będziesz się cieszyć, że rośnie w tobie życie. Popłacz jak trzeba, a potem wracaj do walki :*

@agatush przytulam...[/Q

@agatush przytulam...
jutro mykam na badania i kolejny tydzień wizyta u pana dr zobaczę co powie

Do góry