reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 może akurat się udało nadzieje trzeba mieć [emoji8]

U mnie taka sytuacja... wczoraj pozytyw dzisiaj ciut jaśniejszy . Nie doczekam się tej wizyty jutro ... boję się czy moje cykle mają ow czy nie :/ czy test się myli czy nie ...
1505074912-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino wstawiona. Pycha.

@Burczus kciuki za Twojego m.

Nawet nie wiecie jak ja Wam tych brzuszkow zazdroszcze. Wszystkie sa sliczne. Avte malutkie slodkie ubranka. Az mi przez glowe przeszedl slodki zapach noworodka

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję:* też trzymam za niego kciuki;) ale dopier we wtorek:D
Zapach dziecka jest niepowtarzalny! Jedyny w swoim rodzaju:)
@Destino dziś 27dc. Wiem,że w naszym przypadku im szybciej wyjdzie test tym lepiej,bo trzeba wdrażać leki...ale ja nie mam sił na rozczarowania. Tak więc czekam na okres. I nie testuję bo brak podejrzeń ciążowych. Cycki bolą ale jak co miesiąc,więc co tu czarować:/

@burczus rozumiem... pisze ze lzami w oczach na wspomnienie... Obys sie mylila a szczescie 2 kresek zapukalo na cale 9 mcy

@roxi123 pojdziesz i zobaczysz. O owulacji swiadczy tez plyn w zatoce douglada [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino @marzycielka81 dziś byłam z mężem w ormiańskiej knajpie i mąż zamówił sobie cydr arbuzowy dziewczyny przepyszny tylko zwilżyłam usta, a poprzednim razem był ananasowy i podają w takiej dużej szklance z ikea za 5 zł jezyk miała w d....

@burczuś zrób testa żeby sobie później nie wyrzucać

@roxie123 wydaje się że owu w 15 dniu

@Destino kopniaki będą Ci towarzyszyć jeszcze trochę aż dzidzi będzie kopać u Ciebie na rękach [emoji4][emoji8] czyli jest szansa że się coś dowiem...ogólnie mam nadzieję że cykl się unormuje

@Porzeczka1234 a to nie jest tak że ow dopiero 24- 36 h po pozytywnym teście?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kas90 czapki w h&m

@Funia90 ależ śliczną masz czapkę haha
Byłaś dziś w bobo wózki w Katowicach?

znalazłam na allegro kombinezon piekny tylko drogi no ale jeszcze nie kupiłam bo się zastanawiam czy kupić 62 czy 68 tak zeby całą zimę mała przechodziła jak myślicie

@ovli22 kochana mam pytanie kiedyś pokazywałaś taki kożuszek do wózka? Czy możesz mi jakieś linki na priv powysyłać bo kupiłam bym ale nie wiem czy w PL dostanę?

@marshia będzie dobrze strach bedzie dlugo ale... kopniaki rosnący brzuszek dodaje wiary

@marzycielka81 trzymam bardzo mocno kciuki wspierając bo ciągle coś u was

Tak oczywiście podeśle :) Jutro ;)
Poszukam kilka linków ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Do góry