reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Liluli taka pomoc,czyli wciananie sie jest najgorsza...grrr...czyli jestes samowystarczalna tak jak ja[emoji4]

@maciejks78 wiem co czujesz,mialam dokladnie to samo[emoji29]to zlosc nie na ta osobe ale bardziej na niedprawiedliwosc:/
Ale w koncu dla Ciebie tez musi wyjsc sloneczko[emoji5]

@kas90 wygladasz oblednie[emoji7]jestem zakochana.

@bea25ta ciasto lion bez pieczenia[emoji4]ostrzegam jest dobre i kaloryczne[emoji3]

@agatush w koncu musi sie ruszyc akcja[emoji5]jestem z Toba[emoji8][emoji8][emoji8]

@roxie123 alez Twoj buc ma pamiec hehe[emoji39]

Tez bylam dzis w smyku ale nic nie kupilam:/
Natomiast dorwalam ta czapeczka co Ty @Porzeczka1234 ,a reszte dostalam od przyjaciolki w prezencie[emoji5]
1505070439-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@agatush nieustanne kciuki, żeby ruszyło wreszcie
@roxie123 o której wizytujesz jutro u buraka?
@Maciejka78 Twoje uczucia to zupełnie normalny odruch w naszej sytuacji :(
@Destino dzięki za kciuki :) ja już dziś trochę spanikowałam...... i się poryczałam. Bo gdyby "wyszło" to strach co będzie dalej mnie zje..... to okropne myślenie- ale przez sekundę pomyślałam, ze teraz przynajmniej nue umieram ze strachu każdego dnia :(. Chociaż lekkie emocje i tak są. A do czwartku muszę dotrwać :/
Aaaa - no i @kas90 ♥️♥️♥️ Wygladasz obłędnie!

Ostatnia edycja:
@kas90 modelowa mama:)
@Maciejka78 co tu dużo mówić. Na te nasze reakcje nie ma rady. Nie jesteśmy w stanie zapanować nad nimi. Aaale:) damy rade i też sie doczekamy tego szczęścia:)
@agatush blisko, coraz bliżej;)
Ktoraś pytała,czy dla teściowej coś specjalnego szykuję:) Mojej teściówce trzeba serwować mięcho i wtedy jest ok:)

Moj maz to ze strachu teraz to nawet nie chce by sie udalo. Ja glupia mam nadzieje, bo temperatura wysoka jeszcze sie utrzymuje. Bylam w tamtym tygodniu paznokcie zrobic. Moze pohade po sklepach pochodzic.

Agatush trzymam kciuki, zeby w nocy samo sie rozkrecilo.

Kochane ja mam zmeczenie materialu. Po prostu mi sie odechcialo. Pozdrowiam z cydrem. Spokojnego wieczoru

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 czapki w h&m

@Funia90 ależ śliczną masz czapkę haha
Byłaś dziś w bobo wózki w Katowicach?

znalazłam na allegro kombinezon piekny tylko drogi no ale jeszcze nie kupiłam bo się zastanawiam czy kupić 62 czy 68 tak zeby całą zimę mała przechodziła jak myślicie

@ovli22 kochana mam pytanie kiedyś pokazywałaś taki kożuszek do wózka? Czy możesz mi jakieś linki na priv powysyłać bo kupiłam bym ale nie wiem czy w PL dostanę?

@marshia będzie dobrze strach bedzie dlugo ale... kopniaki rosnący brzuszek dodaje wiary

@marzycielka81 trzymam bardzo mocno kciuki wspierając bo ciągle coś u was

Ostatnia edycja:
@burczus co slychac u ciebie? Bedziesz testowac?

@marzycielka81 wstaw 2 slomeczke dla mnie. Ohh [emoji27] jak bym napila... takiego zimniutkiego...

@Funia90 piekniuchne, a twoja dziewuszka juz rusza brzuszek? Ja czasem leze, gapie i ciesze jak do sera [emoji16]

@bea25ta :* tylko jakosc nienajlepsza
IMG_20170910_213256.jpg
IMG_20170910_213521.jpg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170910_213256.jpg
    IMG_20170910_213256.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 283
  • IMG_20170910_213521.jpg
    IMG_20170910_213521.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 281
reklama
@marshia to normalne ,ze sie boisz[emoji4]ale glowa do gory[emoji5]

@marzycielka81 zdroweczko[emoji4]

@kas90 w h&m[emoji5]zimowa kupilam ja,a ta druga dostalam i to jest w komplecie z body i geterkami[emoji4]

@Porzeczka1234 fajna no nie hahah[emoji39]mowilam Ci ,ze ladne i tez musze jechac a akurat byl rozmiar na 50/56 [emoji4]
Nie ,dzis to nie ja[emoji4]
Kombinezony tez ogladalam dzis,jeden w h&m mi sie lodoba ale za 140 to moge w kazdej cheili kupic no i tez nie wiem jaki rozmiar mam kupic a to nie maly wydatek wiec musze go dobrze przemyslec.
Poki co dzis obstawilam w sklepie na 62 max ,ale wachalabym sie czy nie brac 56 tylko ja rodze w styczniu wiec byc moze w marcu juz nie bedzie uzywany ,a Ty mysle 62 lub 68 [emoji4]

@Destino czasem jak mnie kopnie to az podskocze [emoji4]cudowne uczucie[emoji7]widac czasem jak brzusio podskakuje [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry