reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Liluli taka pomoc,czyli wciananie sie jest najgorsza...grrr...czyli jestes samowystarczalna tak jak ja[emoji4]

@maciejks78 wiem co czujesz,mialam dokladnie to samo[emoji29]to zlosc nie na ta osobe ale bardziej na niedprawiedliwosc:/
Ale w koncu dla Ciebie tez musi wyjsc sloneczko[emoji5]

@kas90 wygladasz oblednie[emoji7]jestem zakochana.

@bea25ta ciasto lion bez pieczenia[emoji4]ostrzegam jest dobre i kaloryczne[emoji3]

@agatush w koncu musi sie ruszyc akcja[emoji5]jestem z Toba[emoji8][emoji8][emoji8]

@roxie123 alez Twoj buc ma pamiec hehe[emoji39]

Tez bylam dzis w smyku ale nic nie kupilam:/
Natomiast dorwalam ta czapeczka co Ty @Porzeczka1234 ,a reszte dostalam od przyjaciolki w prezencie[emoji5]
1505070439-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@agatush nieustanne kciuki, żeby ruszyło wreszcie
@roxie123 o której wizytujesz jutro u buraka?
@Maciejka78 Twoje uczucia to zupełnie normalny odruch w naszej sytuacji :(
@Destino dzięki za kciuki :) ja już dziś trochę spanikowałam...... i się poryczałam. Bo gdyby "wyszło" to strach co będzie dalej mnie zje..... to okropne myślenie- ale przez sekundę pomyślałam, ze teraz przynajmniej nue umieram ze strachu każdego dnia :(. Chociaż lekkie emocje i tak są. A do czwartku muszę dotrwać :/
Aaaa - no i @kas90 ♥️♥️♥️ Wygladasz obłędnie!

Ostatnia edycja:
@kas90 modelowa mama:)
@Maciejka78 co tu dużo mówić. Na te nasze reakcje nie ma rady. Nie jesteśmy w stanie zapanować nad nimi. Aaale:) damy rade i też sie doczekamy tego szczęścia:)
@agatush blisko, coraz bliżej;)
Ktoraś pytała,czy dla teściowej coś specjalnego szykuję:) Mojej teściówce trzeba serwować mięcho i wtedy jest ok:)

Moj maz to ze strachu teraz to nawet nie chce by sie udalo. Ja glupia mam nadzieje, bo temperatura wysoka jeszcze sie utrzymuje. Bylam w tamtym tygodniu paznokcie zrobic. Moze pohade po sklepach pochodzic.

Agatush trzymam kciuki, zeby w nocy samo sie rozkrecilo.

Kochane ja mam zmeczenie materialu. Po prostu mi sie odechcialo. Pozdrowiam z cydrem. Spokojnego wieczoru

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 czapki w h&m

@Funia90 ależ śliczną masz czapkę haha
Byłaś dziś w bobo wózki w Katowicach?

znalazłam na allegro kombinezon piekny tylko drogi no ale jeszcze nie kupiłam bo się zastanawiam czy kupić 62 czy 68 tak zeby całą zimę mała przechodziła jak myślicie

@ovli22 kochana mam pytanie kiedyś pokazywałaś taki kożuszek do wózka? Czy możesz mi jakieś linki na priv powysyłać bo kupiłam bym ale nie wiem czy w PL dostanę?

@marshia będzie dobrze strach bedzie dlugo ale... kopniaki rosnący brzuszek dodaje wiary

@marzycielka81 trzymam bardzo mocno kciuki wspierając bo ciągle coś u was

Ostatnia edycja:
@burczus co slychac u ciebie? Bedziesz testowac?

@marzycielka81 wstaw 2 slomeczke dla mnie. Ohh [emoji27] jak bym napila... takiego zimniutkiego...

@Funia90 piekniuchne, a twoja dziewuszka juz rusza brzuszek? Ja czasem leze, gapie i ciesze jak do sera [emoji16]

@bea25ta :* tylko jakosc nienajlepsza
IMG_20170910_213256.jpg
IMG_20170910_213521.jpg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170910_213256.jpg
    IMG_20170910_213256.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 287
  • IMG_20170910_213521.jpg
    IMG_20170910_213521.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 288
reklama
@marshia to normalne ,ze sie boisz[emoji4]ale glowa do gory[emoji5]

@marzycielka81 zdroweczko[emoji4]

@kas90 w h&m[emoji5]zimowa kupilam ja,a ta druga dostalam i to jest w komplecie z body i geterkami[emoji4]

@Porzeczka1234 fajna no nie hahah[emoji39]mowilam Ci ,ze ladne i tez musze jechac a akurat byl rozmiar na 50/56 [emoji4]
Nie ,dzis to nie ja[emoji4]
Kombinezony tez ogladalam dzis,jeden w h&m mi sie lodoba ale za 140 to moge w kazdej cheili kupic no i tez nie wiem jaki rozmiar mam kupic a to nie maly wydatek wiec musze go dobrze przemyslec.
Poki co dzis obstawilam w sklepie na 62 max ,ale wachalabym sie czy nie brac 56 tylko ja rodze w styczniu wiec byc moze w marcu juz nie bedzie uzywany ,a Ty mysle 62 lub 68 [emoji4]

@Destino czasem jak mnie kopnie to az podskocze [emoji4]cudowne uczucie[emoji7]widac czasem jak brzusio podskakuje [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry