reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@pixi.nova sterydu nie laczymy z nabialem. Musisz jesc dobre sniadanie bo rozwali ci zoladek. Ja czesto bralam po bananie ale calym. To i tak maly posilek. A gluco bedzie chamowalo apetyt. Bynajmniej u mnie tak bylo

@dzol z plamieniami od razu ladujesz exstra u gina. Dla spokojnosci oczywiscie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123, No jakbys byla po owu, to moze byc nic nie widac jak u mnie:D bylam dzien po owu i powiedzial mi ze na zadną owu się nie zapowiada i na pewno jej nie bylo. Dlatego mowie, ze powinno sie monitorowac co 2 dzien, a nie raz na tydz i jeszcze Ci nie powiedzial ile i co tam masz :p
I spokojnie, moja znow mowila, ze rozrzedzające dają wczesniej, zeby 1)zdazyly zadzialac 2)macica jest lepiej ukrwiona co poprawia implantację. (Choc pewnie moze to powodowac u nas te krwawienia, ale przynajmniej dzidzie rosną

@pixi.nova, to nie od encortonu, to raczej objawy ciąży :D
@dżoł, to mialam identycznie. Nie odstawialam w koncu acardu, tylko zwiekszyla mi dupka.

@Funia90 mi porodzie starala sie pomagac troszke Mama ktora ma niedowlad prawej strony i ledwo co chodzi a tesciowa ktora jest za plotem to tylko gadka co jesc(czyt.:prawie nic) i jak wychowac.. Na mojego T.tez nie licze bo on owszem zrobi wszystko ale wkolo domu i u kogos a w domu to niekoniecznie. Takze tez od poczatku ciazy wszystko praktycznie sama. A i teraz z Szymonkiem na rekach wszystko robie [emoji6]

Kwiatuszek moze to jest jakies wyjscie zebys sie przeniosla do siostry zawsze to by Ci bylo troszke lzej.

Oj dziewczyny chciałabym żeby to były ciążowe mdłości :p:D To może głupie ale byłabym spokojniejsza. Ja raczej stawiam na encorton bo dzisiaj go pierwszy raz wzielam i sie zaczelo ;)
Nic to pozostaje czekac na jutrzejszy wynik progesteronu i zobaczymy co dalej.
@Destino dziękuje za info o nabiale. A ja z kefirem to zjadlam hmm glupia ja. Musze sobie dobe przestawic zeby zjesc sniadanie tak wczesnie ale to pikuś;) @marshia Ja tez jakos gorzej z apetytem chyba na kazdego to inaczej dziala. Ale jakby mi ograniczyl aptety to calkiem dobrze ;) mi niestety gluckophage nie zmniejszyl go ani troche :laugh2:

@roxie123 Trzymam kciuki za jutrzejsze podglądanie :)

Pierwsze i NAJWAZNIEJSZE:
nasza @kas90 pokazuje nam domek dla Asi

received_1576392509085537.jpeg
received_1576395509085237.jpeg

Wyglądasz pięknie ♡

A po drugie Asia pyta czy któraś z was się przejęła ponizszym wpisem? :D
:* ♡ Ps ale ja o takim słoiczku np z gerbera myślałam :)

Proszę historie @susana (ostatni post)
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg

@Funia90 @matulkaa jeśli będziecie chciały abym wasza historie dała juz w w/w link to dajcie mi znać :)
A może jakieś staraczki zechcą uzupełnić nam
Link do: "Staraczki" lista oraz historia :D same sobie pomagacie i spójrzcie ile nas juz jest ♡ niech coś po nas zostanie ♡
Link do: ŻYCIE CUDEM JEST - NASZE MALENSTWA @agatush czekamy na was ♡

Załączniki

• received_1576392509085537.jpeg
    received_1576392509085537.jpeg
    222,8 KB · Wyświetleń: 409
  • received_1576395509085237.jpeg
    received_1576395509085237.jpeg
    89,4 KB · Wyświetleń: 421
Dziewczyny czy ze mna cos nie tak? Wlasnie skonczylam rozmawiac z tesciowa, ktora oznajmila mi, ze bede ciocia. W rodzinie mojego M. bedzie kolejne dzieciatko a ja zamiast sie cieszyc malo nie ryknelam placzem. I to nie tak, ze zle zycze mamie tego malenstwa wrecz przeciwnie bardzo ja lubie tylko chyba z tej niemocy ze czlowiek staje na glowie (doslownie joguje troche:rofl:) i w przenosni) i nic a u innych to dzieciatko za dzieciatkiem bez problemu. I tak mysle sobie ci ze mna nie tak? Ehhh zle mi ...:(

reklama
@kas90 pięknie mam też już podobny domek . Kasiu jaki masz wózek kurde oszaleję z tym wyborem.

@nafoczka ja się przejełam ale brak mi jeszcze odwagi na pewno dodam moją historię tylko nie teraz.

@pixi.nova to ciążowe mdłości mogą być u mnie właśnie zaczęły się ok 6 tygodnia i trwały i trwały. Poczekajcie organizm przyzwyczai się do encortonu i będzie wyjadać hahaha.

@dżoł ja nie wiem czy lekarz sprawdzi na tym etapie ja byłam chyba w 4 tygodniu pierwszej ciąży i miałam krwiaka to go lekarz zlokalizował ale ja wtedy byłam bez leków. Jak sytuacja weź sobie kochana urlop na środę i ewentualnie lekarz da ci l4 od początku a ty leż i odpoczywaj.

@agatush jak?

@bea25ta byłam w smyku ale u mnie wszystkie kombinezony wykupione oczywiście te 62-68 ale co nieco kupiłam haha

@Maciejka78 ja miałam to samo kochana trzymam się nie wiem dlaczego my tak reagujemy na ciąże bo na pewno nie życzymy źle tylko taki żal do losu do świata trzeba to przegryść uda Ci się kochana też będziesz mamą zobaczysz przytulam.

Też był fajny wózek i tak dumam
Dziewczyny jakie wy wózki kupujecie albo macie możecie podać nazwy poglądałabym sobie i moze jakieś decyzje podejmiemy bo u nas czeka sie od 6-8 tygodni . A ja co wizyta to bardziej wariuję i nie wiem co kupić

Załączniki

• IMG_20170910_160137.jpg
    IMG_20170910_160137.jpg
    505,7 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_20170910_162052.jpg
    IMG_20170910_162052.jpg
    577,4 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_20170910_162135.jpg
    IMG_20170910_162135.jpg
    490,9 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_20170910_162241.jpg
    IMG_20170910_162241.jpg