reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się niedzielnie tyle stron do nadrobienia , że ho ho.
Cieszę się z udanych wizyty i dobrych wiadomości.
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki i mamusie.
Trzymam kciuki za staraczki oby ujrzały upragnione kreski .
Dużo optymizmu i wiary w chwilach zwątpienia.
Zdrówka dla bąbli.
@agatush Czekamy na mąłą księżniczkę.
My odpoczywamy po weselichu . Wybawiłam się za wszystkie czasy.
W poniedziałek mam wizytę u mojej ginekolog oj chciałabym aby w końcu coś się wyklarowało.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje dziewczyny. Nafoczka nawet ani jednego sloika nie mam. Ale i tak teraz dietka wiec poszlam dzis do ogrodu po.marchewke to sie tyle z ta dziadowa namordowalam zeby ja wyrwac... ugotowalam caly gar to i na jutro na caly dzien bedzie. A Oliwka nawet umir sobie sama zrobic kanapke wiec nie jest zle. Dam rade. Muszę. I po co pisalad o kebbabie??? Normalnie mi jezyk wyleci zaraz..

Dziekuje dziewczyny. Nafoczka nawet ani jednego sloika nie mam. Ale i tak teraz dietka wiec poszlam dzis do ogrodu po.marchewke to sie tyle z ta dziadowa namordowalam zeby ja wyrwac... ugotowalam caly gar to i na jutro na caly dzien bedzie. A Oliwka nawet umir sobie sama zrobic kanapke wiec nie jest zle. Dam rade. Muszę. I po co pisalad o kebbabie??? Normalnie mi jezyk wyleci zaraz..
:* ♡ Ps ale ja o takim słoiczku np z gerbera myślałam :)

Proszę historie @susana (ostatni post)
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg

@Funia90 @matulkaa jeśli będziecie chciały abym wasza historie dała juz w w/w link to dajcie mi znać :)
A może jakieś staraczki zechcą uzupełnić nam
Link do: "Staraczki" lista oraz historia :D same sobie pomagacie i spójrzcie ile nas juz jest ♡ niech coś po nas zostanie ♡
Link do: ŻYCIE CUDEM JEST - NASZE MALENSTWA @agatush czekamy na was ♡

@pixi.nova @roxie123 @dżoł mi akurat chce się dużo mniej jeść od kilku dni, czyli odkąd biorę encorton. Nic innego nue zmieniłam, wiec u mnie apetyt się po nim zmniejszył. A poza tym nie mam żadnych innych dolegliwości
Pixie u Ciebie to ciążowe mdłości - suuuuuuuuper :)
Roxie - testować będę dopiero w czwartek, piątek. Bo Ovitrelle 10 dni się trzyma, wynik moze być wczesnuej zafałszowany. Ale podtanowilsm od 8 dpo kłuć się clexane. Najwyżej po 2-3 zastrzykach odstawię.
@Kwiatuszekk23 a rodzeństwo wie o ciąży? Ja bym chyba poprosiła o pomoc.
@dżoł sprawdź jutro u ginki skad to krwawienie - dla uspokojenia się :)

Ostatnia edycja:
@marshia t czekam na testowanko :D
A ja mam się kłuć i leki brać od owulacji... teraz jestem w kropce bo...nie wiem czy będzie , bo ...któras tutaj mówiła ,że zbyt rozrzedzona krew utrudnia zagnieżdżenie i nie wiem co mam robić kurde ;/ z drugiej strony nie chce żeby jakis skrzep zahamował coś tam... same dylematy

To właśnie mój gin twierdzi, ze zbyt rzadka krew to utrudnia. Dlatego nie kazał brać na razie acardu. Dlatego biorę co 2 dni ;) ;) ;)
Dokładnie - co lekarz to inna wersja, a dka nas same dylematy

@kwaituszekk23 moj krwiak mial 3x3 cm a dzidzi ledwo 3mm i dala rade go zjesc [emoji4]
A myslalas o zakupach on-line?wnosza do domu,o ile dostarczaja do Ciebie,nie wiem gdzie mieszkasz.

@dżoł ja bym juz poczekala do srody na twoim miejscu,bo na usg i tak jest za wczenie,odpoczywaj duzo i bedzie dobrze[emoji5]

@nafoczka ja bym swoja wolala dodac za jakis czas,poki co kazdy widzi na staraczkach[emoji4]

@roxie123 kochana poczekaj na potwierdzenie owu na monitoringu[emoji4]i bedziemy myslec[emoji4]

A z ta pomoca od kogos hmmm...ja dostalam raz od tesciowej golabki a raz od mamy obiad i tyle,radz sobie sama[emoji53]
Zalowalam ,ze w ogole im o ciazy powiedzialam bo liczylam na pomoc a tu ....
Jeszcze raz pezyjaciolka mnie poratowala i to ona z noworodkiem ciagle proponowala ,ze moze mi pomoc.
Takze wiecie[emoji6]umiesz liczyc ,licz na siebie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia przy owulce też brałas co 2 dni ? też tak może zrobię... i clexane tydzień po potwierdzonej ow ...o ile będzie :)
@Funia90 ...to tylko nie ładnie z ich strony ... ale za to wiesz , że jesteś silna babka i zawsze sobie poradzisz :**

reklama
Do góry