reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kochane a my bylismy na prawdziwym polowkowym. Mlody wazy prawie 450g. Ale go utuczylam w tydzien [emoji16] no i ma ok 17 cm plus nozki. Nie ma rozszczepu kregoslupa ani podniebienia. Za to ma po 5 palcow u rak i nog i stopy prawidlowo ustawione wzgledem calej nogi. Nosek pieknie zadarty jak jego mamusia i moja. To po lini dziadka [emoji1] i piekne pelne usta. Tak pokazuje obraz 3d. I z cala pewnoscia bedzie chlopcem bo pani pokazala i moszne i penisa. Wiec nie ma watpliwosci. A szyjka urosla do 4 cm. Super zaczynam cwiczyc. Kurde poryczalam sie znowu. Az trudno w to uwierzyc ze nawet serduszko w porzadku, w zasadzie zdrowy i zywy kawal chopa [emoji8]ciagle mysle o tym co widzialam i slyszalam jakby to do mnie nie docieralo. Kuchnia cudowny dzien

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Destino, cudowne wieści!!! Wiedzałam. Nawet brzuszek przejęty po mnie zadomowi chłopca [emoji12] Strasznie się cieszę, że wszystko jest idealnie [emoji2]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia tym razem beda zielone. Jak cie to satysfakcjonuje to wpadaj chetnie oddam

@asia669 jak przejac brzuszek to i plec. Powiedz mi tylko ze rodzilas sn, bo tak bym chciala urodzic. Tylko jak mlodzian bedzie rosl prawie 100 g to bedzie cc

@Liluli ciesze sie nieziemsko tylko tak trudno uwierzyc ze wszystko jest w porzadku. Nastepny krok - porod. Taka mam nadzieje

Ostatnia edycja:
@Destino cudownie że z małym wszystko ok
A co można zrobić z zielonych tylko sałatkę?
Ja się w tym roku coś do przetworów nie mogę zabrać

@iveo tez znam tylko salatke. Jak bede robic -marshia mozesz mnie wybawic - to bedzie kiszona nie marynowana

Chętnie :) aLe za daleko, żeby odebrać :/ tez bym robiła sałatkę :)

Edit - coś mało brzuszków do przejęcia :( a te co poszły to już poprzejmowane :/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy mozliwa jest implantacja 2 dni przed @ ? Myslalam ze luteina mi wyplywa wzielam wacik a tam jasnoczerwone [emoji20] juz mi sie odechcialo na poniedzialkowa bete jechac...

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@Destino cudnie, że maluszek pięknie rośnie, i że wszystko jest Ok. My musimy nauczyć się cieszyć, a nie tylko bać o nasze maleństwa.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry