reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Gabiś A Ty bralas steryd? Prolutex rozumiem jeden dziennie? Ja juz po pierwszym zastrzyku. Ty do tego bralas jeszcze duphaston czy luteine? Dziekuje za odpwiedz :)
@roxie123 A ty jaka dawke encortonu bierzesz?
@dżoł Przepraszam ale nie znam twojej historii nie wiem czy jest gdzies opisana? Tobie juz raz sie udalo na takim zestawie? Czy dopiero teraz walczysz? Nie mam stopki w kom... Bedziesz zwiekszac encorton czy zostajesz na 10mg? Bierzesz od owulacji? U kogo sie leczysz? Przepraszam za tyle pytan ale mam metlik w glowie

reklama
@pixi.nova ja też miałam serduszko dopiero 6+4 masz czas spokojnie. Ja brałam tak encorton 10 mg przed śniadaniem i 5 do obiadu od testu pozytywnego także od razu wzięłabym 10mg też wcześniej nigdy nie brałam.

@kas90 to fakt ogolić nogi to wyczyn :p nie wspomnę o depilacji dziś też to robiłam ale rano bo wieczorem się za mocno zacinam

@agatush czekam kochana

Kochane później się do reszty odniosę bo my ciągle jeździmy dziś a to wózek a to coś i tak w koło

@Gabiś A Ty bralas steryd? Prolutex rozumiem jeden dziennie? Ja juz po pierwszym zastrzyku. Ty do tego bralas jeszcze duphaston czy luteine? Dziekuje za odpwiedz :)
@roxie123 A ty jaka dawke encortonu bierzesz?
@dżoł Przepraszam ale nie znam twojej historii nie wiem czy jest gdzies opisana? Tobie juz raz sie udalo na takim zestawie? Czy dopiero teraz walczysz? Nie mam stopki w kom... Bedziesz zwiekszac encorton czy zostajesz na 10mg? Bierzesz od owulacji? U kogo sie leczysz? Przepraszam za tyle pytan ale mam metlik w glowie
Brałam na własną rękę od owu steryd 10mg a po tygodniu lekarz mi zwiększył do 20mg ze względu na to że dużo waze.
Tak, Prolutex raz dziennie, do tego brałam Luteine. Też tylko do 12 tygodnia.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia no wlasnie sie zastanwimam[emoji848]bo ja juz sie martwie jak ubieram skarpetki zeby nie gniesc malutkiej,albo przesadzam[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@poxi.nova napisze ci co mi ginka powiedziala na pytanie czy sa jakies leki, ktore moglabym dolozyc by sie udalo. Wbrew wszystkiemu im mniej chemii tym lepiej. Wiem ze my apteke bysmy polknely bo tak tez jej odpowiedzialam, ale to prawda; nasze ciaze sa juz obarczone lekami i wbrew wszystkiemu im mniej ich bedziemy braly tym lepiej. Bedziesz czula sie bezpieczniej to wez encorton. Najpierw na czczo eutyroks po min pol godzinie encorton byle przed 8 rano najlepiej i zawsze do sniadania, nigdy na czczo, a gluco mozesz brac wieczorem. Ja bralam z sioforem, tak jak napisalam, encorton rano od razu 15, siofor 1000 wieczorem. Masz wszystko co moze wesprzec maluszka i wspanialego ginekologa. Pamietaj o tym. Jesli cie to pocieszy ja serduszko widzialam w 5t4d, ale go nie slyszalam. Szkrabik ma milimetr lub dwa i trzeba sprytu, by w takim malenstwie zobaczyc serduszko. Ja widzialam, bo na ekranie pojawilo sie kilka zygzakow cos jakby ono bilo, ale podkreslam nic nie slyszalam, a doppler tez nic nie pokazal. Nie stresowalam sie bo wiedzialam ze jest jeszcze za wczesnie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marshia no wlasnie sie zastanwimam[emoji848]bo ja juz sie martwie jak ubieram skarpetki zeby nie gniesc malutkiej,albo przesadzam[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia dasz rade
Ja kilka dni przed CC paznokcie u stop obcinalam. A co sie przy tym nasapalam to moje [emoji23]

Do góry