reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia tym razem beda zielone. Jak cie to satysfakcjonuje to wpadaj chetnie oddam

@asia669 jak przejac brzuszek to i plec. Powiedz mi tylko ze rodzilas sn, bo tak bym chciala urodzic. Tylko jak mlodzian bedzie rosl prawie 100 g to bedzie cc

@Liluli ciesze sie nieziemsko tylko tak trudno uwierzyc ze wszystko jest w porzadku. Nastepny krok - porod. Taka mam nadzieje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, rodziłam w końcu SN. Bez znieczulenia i nacinania (zzo nie zdążyli dać a położna postarała się żeby nie było nacinania). Niech rośnie, rośnie. Pod koniec troszkę zwolni :-)

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Maciejka78 Dziękuje za to co napisałaś to bardzo mądre.. wiem, że jak nie wezme encortonu to bede to sobie wyrzucac. Dlatego decyzja zapadla jutro biore encorton, teraz tylko bije sie z myslami czy ruszyc jutro z kopyta dawka 10mg czy tak nak poleca gin dwa dni 5 mg ? Nie chce zaszkodzic dziecku, czy moze byc jakis szok dla organizmu dawka 10 mg odrazu?

@dżoł Trzymaj się kochana! Nie martw sie na pewno bedzie dobrze!

@dżoł ja tak miałam w pierwszej ciąży , że leciała mi krew przez jeden dzień obserwuj tylko w srodku jest czy na bieliźnie też ???? Dużo tego jest???

Chcialam Ci wyslac zdjecie na prv ale wywala mnie z bb jak dodaje zdjecie, bylam juz w pizamie jak czulam ze cos wyplynelo, po nogach nie pocieklo, wsadzilam lutle i na koncu palca mialam skrzepika z 2 mm. Teraz leze i boje sie isc do wc.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialam Ci wyslac zdjecie na prv ale wywala mnie z bb jak dodaje zdjecie, bylam juz w pizamie jak czulam ze cos wyplynelo, po nogach nie pocieklo, wsadzilam lutle i na koncu palca mialam skrzepika z 2 mm. Teraz leze i boje sie isc do wc.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzol ja też w okolicach @ miałam plamienie a nawet małe krwawienie. Trzymam kciuki

@agatush wciąż sprawdzam co u ciebie :) wideokonferencja by się przydała ale i tak Ci nie zazdroszczę :)

Dziewczyny czy mozliwa jest implantacja 2 dni przed @ ? Myslalam ze luteina mi wyplywa wzielam wacik a tam jasnoczerwone
emoji20.png
juz mi sie odechcialo na poniedzialkowa bete jechac...

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam krwawienie tuż przed terminem@. 10 dpo beta 33, 11 dpo krwawienie jednodniowe. Mysle, ze wtedy zarodek cos mi się w naczynko wwiercił a do tego zaczelam clexane i sie tak zrobilo.

@dzol ja tez w okolicy @ zaczelam plamic potem krwawic. Zawsze nawet drobiazgi warto skonsultowac z ginem

@asia669 ale mi sie buzia ucieszyla [emoji16] moze znieczulenie to bym chciala, ale nie nacinanie. Jak to zrobilas ze bylo bez?

@Ilis91 u nas nt 1,7

@agatush [emoji8] czekamy [emoji179]

Ja na szybko się melduję [emoji4]
Z pozytywnym owulacyjnym [emoji16] w poniedziałek zobaczymy co powie lekarz . Czy jak test jest ok to ta moja ow będzie? Czy nie wiadomo ? ...
1504987446-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol ja też w okolicach @ miałam plamienie a nawet małe krwawienie. Trzymam kciuki

@agatush wciąż sprawdzam co u ciebie :) wideokonferencja by się przydała ale i tak Ci nie zazdroszczę :)
Szczerze - ja sobie też nie [emoji15] Chyba mam gorszy moment :-(

@dzol ja tez w okolicy @ zaczelam plamic potem krwawic. Zawsze nawet drobiazgi warto skonsultowac z ginem

@asia669 ale mi sie buzia ucieszyla [emoji16] moze znieczulenie to bym chciala, ale nie nacinanie. Jak to zrobilas ze bylo bez?

@Ilis91 u nas nt 1,7

@agatush [emoji8] czekamy [emoji179]

[emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
Do góry