reklama
@Destino, cudowne wieści!!! Wiedzałam. Nawet brzuszek przejęty po mnie zadomowi chłopca [emoji12] Strasznie się cieszę, że wszystko jest idealnie [emoji2]Kochane a my bylismy na prawdziwym polowkowym. Mlody wazy prawie 450g. Ale go utuczylam w tydzien [emoji16] no i ma ok 17 cm plus nozki. Nie ma rozszczepu kregoslupa ani podniebienia. Za to ma po 5 palcow u rak i nog i stopy prawidlowo ustawione wzgledem calej nogi. Nosek pieknie zadarty jak jego mamusia i moja. To po lini dziadka [emoji1] i piekne pelne usta. Tak pokazuje obraz 3d. I z cala pewnoscia bedzie chlopcem bo pani pokazala i moszne i penisa. Wiec nie ma watpliwosci. A szyjka urosla do 4 cm. Super zaczynam cwiczyc. Kurde poryczalam sie znowu. Az trudno w to uwierzyc ze nawet serduszko w porzadku, w zasadzie zdrowy i zywy kawal chopa [emoji8]ciagle mysle o tym co widzialam i slyszalam jakby to do mnie nie docieralo. Kuchnia cudowny dzien
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
@marshia tym razem beda zielone. Jak cie to satysfakcjonuje to wpadaj chetnie oddam
@asia669 jak przejac brzuszek to i plec. Powiedz mi tylko ze rodzilas sn, bo tak bym chciala urodzic. Tylko jak mlodzian bedzie rosl prawie 100 g to bedzie cc
@Liluli ciesze sie nieziemsko tylko tak trudno uwierzyc ze wszystko jest w porzadku. Nastepny krok - porod. Taka mam nadzieje
@asia669 jak przejac brzuszek to i plec. Powiedz mi tylko ze rodzilas sn, bo tak bym chciala urodzic. Tylko jak mlodzian bedzie rosl prawie 100 g to bedzie cc
@Liluli ciesze sie nieziemsko tylko tak trudno uwierzyc ze wszystko jest w porzadku. Nastepny krok - porod. Taka mam nadzieje
Ostatnia edycja:
marshia
Fanka BB :)
Chętnie aLe za daleko, żeby odebrać :/ tez bym robiła sałatkę@iveo tez znam tylko salatke. Jak bede robic -marshia mozesz mnie wybawic - to bedzie kiszona nie marynowana
Edit - coś mało brzuszków do przejęcia a te co poszły to już poprzejmowane :/
Ostatnia edycja:
reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Podziel się: