reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kochane a my bylismy na prawdziwym polowkowym. Mlody wazy prawie 450g. Ale go utuczylam w tydzien [emoji16] no i ma ok 17 cm plus nozki. Nie ma rozszczepu kregoslupa ani podniebienia. Za to ma po 5 palcow u rak i nog i stopy prawidlowo ustawione wzgledem calej nogi. Nosek pieknie zadarty jak jego mamusia i moja. To po lini dziadka [emoji1] i piekne pelne usta. Tak pokazuje obraz 3d. I z cala pewnoscia bedzie chlopcem bo pani pokazala i moszne i penisa. Wiec nie ma watpliwosci. A szyjka urosla do 4 cm. Super zaczynam cwiczyc. Kurde poryczalam sie znowu. Az trudno w to uwierzyc ze nawet serduszko w porzadku, w zasadzie zdrowy i zywy kawal chopa [emoji8]ciagle mysle o tym co widzialam i slyszalam jakby to do mnie nie docieralo. Kuchnia cudowny dzien

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Destino, cudowne wieści!!! Wiedzałam. Nawet brzuszek przejęty po mnie zadomowi chłopca [emoji12] Strasznie się cieszę, że wszystko jest idealnie [emoji2]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia tym razem beda zielone. Jak cie to satysfakcjonuje to wpadaj chetnie oddam

@asia669 jak przejac brzuszek to i plec. Powiedz mi tylko ze rodzilas sn, bo tak bym chciala urodzic. Tylko jak mlodzian bedzie rosl prawie 100 g to bedzie cc

@Liluli ciesze sie nieziemsko tylko tak trudno uwierzyc ze wszystko jest w porzadku. Nastepny krok - porod. Taka mam nadzieje

Ostatnia edycja:
@Destino cudownie że z małym wszystko ok
A co można zrobić z zielonych tylko sałatkę?
Ja się w tym roku coś do przetworów nie mogę zabrać

@iveo tez znam tylko salatke. Jak bede robic -marshia mozesz mnie wybawic - to bedzie kiszona nie marynowana

Chętnie :) aLe za daleko, żeby odebrać :/ tez bym robiła sałatkę :)

Edit - coś mało brzuszków do przejęcia :( a te co poszły to już poprzejmowane :/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy mozliwa jest implantacja 2 dni przed @ ? Myslalam ze luteina mi wyplywa wzielam wacik a tam jasnoczerwone [emoji20] juz mi sie odechcialo na poniedzialkowa bete jechac...

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@Destino cudnie, że maluszek pięknie rośnie, i że wszystko jest Ok. My musimy nauczyć się cieszyć, a nie tylko bać o nasze maleństwa.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry