reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja na szybko się melduję [emoji4]
Z pozytywnym owulacyjnym [emoji16] w poniedziałek zobaczymy co powie lekarz . Czy jak test jest ok to ta moja ow będzie? Czy nie wiadomo ? ...
1504987446-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie, będzie. Tylko nie zdziw się, jak lekarz w pon nic nie zobaczy na usg jak u mnie. Ktory masz dc?

@Ilis91, ja mialam przeziernosc 1,4, ale siostra sporo ponad 2 i wszystko ok. A u @Gabiś przeziernosc byla ponad normę.

@dżoł, wiem co czujesz. Moja pierwsza mysl to bylo: Boże znowu... ale po chwili mówię nie, będę wierzyć do końca, tym razem jest inaczej, zawsze bylo najpierw tylko delikatne plamienie (wrecztylko niteczki) wiec ta zywa krew to na pewno cos innego znaczy....
Jak widzicie nie spię:p
Coś mnie trafi z tym wstawianiem zdj, juz przyciełam i dalej "natykają na błąd". Wrr. Będzie trzeba na laptopa zgrywac

Ostatnia edycja:
reklama
Witam moje kochane

Ja tez nie śpię ale jest 6 a nie 3 oj biedna @kas90

@dżoł ja to skrzepik to może małe się wgryza. Jak u Ciebie sytuacja?

@roxie123 trzymam kciuki za owu

@agatush pewnie nie spisz bo 6 w szpitala to życie tetni pełną parą

@Ilis91 u nas przezierność 1,7 ale trzymam kciuki za koleżankę

@pixi.nova kochana pisałam wczoraj ,że ja nie brałam w ogóle nigdy encortonu i zaczęłam od początku 15 mg także możesz 10 mg wziąść

@marshia jak sytuacja z fasoliną :p

My pewnie dziś ciąg dalszy szukania wózka idealnego haha :D

@Destino gratulujè super udanej wizyty;*
@roxie123 zanim przeczytałam Twój post to sie ucieszyłam,że to test ciążowy...@agatush jakie gorsze momenty! Moja córka urodzila się 10 dni po terminie:) także cmok:* i glowa do góry:) jeszcze tylko jedna chwilka i niunia będzie z Tobą:)
A ja durna spać już nie mogę. Teściowa przyjeżdża;D

@Destino gratulujè super udanej wizyty;*
@roxie123 zanim przeczytałam Twój post to sie ucieszyłam,że to test ciążowy...@agatush jakie gorsze momenty! Moja córka urodzila się 10 dni po terminie:) także cmok:* i glowa do góry:) jeszcze tylko jedna chwilka i niunia będzie z Tobą:)
A ja durna spać już nie mogę. Teściowa przyjeżdża;D
@burczuś nie możesz spać bo teściowa przyjeżdża biedna ja też bym nie spała :)

Wczoraj troszke bladego czerwonego na waciki, po 2 h odwazylam sie pojsc siku, polecialo troche wiecej, rozowa woda,bez skrzepow krwi i z brazowymi skrzepikami, i dzis tylko brazowe, tzn woda i te male skrzepiki, hmm jakby zle rozmieszane kakao. No nie wiem jak to opisac, jak koncowka okresu. Piersi dalej bola.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja przyjaciółka jest po 3 stratach w 5-7 tc. 3 stracona ciąża na clexane i acard. Potem brała encorton jakiś czas przed ciążą. Ma mthfr a1289c,hashimoto,pcos,io. Teraz 13 tc na glucophage,acardzie,clexane 0,4,metylach,dupku,lutce,przez dwa tyg. Brała prolutex i bierze encorton,ale..5 mg. Zastanawiam się czy to nie immunologia,że 5 mg starcza.Może wystarczyło obniżyć anty tpo przed ciążą albo chodziło o glucophage.. Grunt,że działa :) jakbym sama dostała encorton,brałabym 10.
Martwi ją tylko przezierność karku- między ,2,6 a 2,8 wychodziło.dzidzia ma 73 mm i wg usg 13,1 tc,a wg om tydzień młodsza ciąża. Zrobiła test pappa i czeka na wynik,ale ma czarne myśli. Wynik niby graniczny.. Dziewczyny w wyższej ciąży,jakie nt miały Wasze maluszki?
@dżoł, trzymam kciuki za dzidziuńka i żeby krew się już nie pojawiła. Kiedy wizyta?
U nas było NT 3,4 ale ja od razu poszłam to sprawdzić do innego gina bo ten który robił nie mógł przez brzuch to zrobił dopochwowo i jak go pytałam czy to nie zaburza wyniku to na mnie fuknął. Poza tym wciąż narzekał że dzidzia źle ułożona że śpi i nie było dobrej pozycji do badania. Potem pappa wyszła dobrze i genetyk nie kierowała mnie na inne badania. Myślałam wtedy o Nifty.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł to pewnie jednorazowe bo brąz oznacza tzn starą krew, że juz się oczyszcza moze to jakaś żyłka pekła w macicy przy implantacji albo skaleczyłaś się przy aplikowaniu luteiny ja mimo , że robiłam to palcem to też mi się zdarzyło w tej ciąży raz plamienie jednorazowe. Cyce bolą jest dobrze, będzie,musi trzymam kciuki jutro beta

Melduje się dziewczyny, że jestem już po pierwszym encortonie dawka 10 mg ;) W końcu jak szaleć to szaleć :D

Piersi zaczely mnie mocno bolec wiec prolutex chyba cos zdzialal.. modle sie, zeby jutro progesteron był wyższy.

Co Wy takie nieśpiące od rana ;) brzuszki się ruszają i nie dają spać? Piękne uczucie musi być :)

@burczuś To pewnie picujesz chate na przyjazd tesciowej :p

Dzol po pierwsze gratuluje! Nie wiem czy dobrze kojarze ale Ty mialas chyba niski progesteron tak? Moze stąd to plamienie? Albo jakis krwiak?

Ja wczoraj bylam na ip bo znowu mialam brazowe plamienie. No i mam krwiaka nie duzego ale jest. Mam lezec. Ale noe wiem jak mam to zrobic sama z dwojka dzieci.

reklama
Do góry