reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 jak go zapytasz to raczej musi odpowiedziec ,jak nie to kaz mu zmierzyc[emoji4]
Pij winko ,pij alkoholiku maly[emoji39]

@agatush czekamy na ksiezniczke[emoji5]

@Porzeczka1234 porobno zakupy "szpitalne" oplaca sie robic przez neta na apteka gemini.
Kupuj ,kupuj ,musi sie wywietrzyc[emoji5]

Pokazalam brzucha na drugim watku to i tu wrzucam[emoji5]
1504884571-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Podczytuje Was moje drogie ale nie mam czasu na nic więcej..;)
U mnie 46dc jutro kończę dupka..
Zobaczymy co dalej..
Trzymam za Was kciuki fasolkujcie :) ja jutro idę do pracy ;)

@Funia90 hahahaha jaki pycioszek. /Cudo

@Maciejka78 ja miłam drożność w szpitalu 2 razy na nfz. Nie możesz iść po prostu na dobry oddział w Łodzi z tym skierowaniem na laparoslopie i drożność?? Poproś . Chyba że masz robić drożność bez laparoskopii to u dr P też 400kosztuje w gabinecie a ja po dowodzie ze są oba niedrożne miałam w Lublinie na nfz sama drożność ale czekałam 2 miesiące

Maciejka no to dobrze [emoji16]
@Funia90 nie mój dzień na wino ledwo wypiłam nie smakowało dzisiaj xD zgage aż mam po nim i do tego mnie zabujalo haha

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 hahahaha jaki pycioszek. /Cudo

@Maciejka78 ja miłam drożność w szpitalu 2 razy na nfz. Nie możesz iść po prostu na dobry oddział w Łodzi z tym skierowaniem na laparoslopie i drożność?? Poproś . Chyba że masz robić drożność bez laparoskopii to u dr P też 400kosztuje w gabinecie a ja po dowodzie ze są oba niedrożne miałam w Lublinie na nfz sama drożność ale czekałam 2 miesiące

bea25ta dzięki masz rację chyba rzeczywiście powinnam spróbować z tym skierowaniem do szpitala uderzyć. Najprostsze rozwiązanie bywają czasem najlepsze, zobaczę może się uda. A nie spieszy mi się tak bardzo bo dopiero szczepienia przede mną. Skierowanie mam tylko na drożność, to taki nieśmiały pomysł mojej ginki bo od ostatniego niepowodzenia minęło już 7 m-cy i tak sobie myślę, ze może powinnam.

A robiłyście coś takiego?

test HBA (test wiązania plemników z hialuronianem) u swoich M. Ginekolog z Salve oprócz chromatyny zaproponowała jeszcze test HBA (koszt 220 zł :no2:) no chyba mój M. tego nie wytrzyma już kręci nosem na wydane bagatela 3000 zł na oststnie immuno badania.
Teraz to myślę, ze chyba to już naciąganie bo najdroższe badania nasienia dostałam hyyy???
Sory Dziewczyny jeśli przynudzam ale żółć się ze mnie wylewa jak sobie myślę jaki hajs na ludzkim nieszczęści zbijają takie kliniki. A wiadomo jak sobie tak popsioczę to mi trochę lepiej:oo::realmad:

reklama
@roxie123 pij, pij! Tuninguj endo - przyda Ci się ;)
@Maciejka78 ja nie pomogę z tymi akurat badaniami, ale zgadzam się co do do cen - od 1,5 roku tez już niezle "popłynęliśmy" :/
@7Martynka88 widzę Twój gin jak mój - ale przyjmuje wersję "wcale", Albo "cały czas". Ja ostatnio pytałam kro bierze steryd non stop - i tylko 2 dziewczyny tak brały. @burczuś chyba i asia? Nie dam sobie ręki odciąć. Ja przyjęłam wersje od owu jak 99%.
@pixi.nova kochana? Wciąż nic?
@Funia90 figura "marzenie ściętej głowy" - moze w następnym życiu taką wylosuję ;)

Do góry