reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234- zima zakladalam body na krotki rekawek i pajaca bawelnianego nie polarkowego. I jeszcze skarpetki pod pajaca i czesto musialam jeszcze kocykiem nakryc bo mlodemu brodka lataka. A w domu mamy raczej cieplo niz zimno

Dziewczynki piekne ciuszki, ech nie moge sie napatrzec, z nostalgia wracam do tego czasu. Cieszcie sie bo te wszystie chwile sa takie ulotne, okres niemowlecy tak szybko mija i to bezpowrotnie

reklama
@roxie123 kochana ja tylko na telefonie siedze i jak mam duzo postow do przeczytania i odpisania to pisze w notatniku na tel i pozniej kopiuje bo jak tu pisalam to nieraz mi sie skasowalo[emoji4]ohoho winko zaczelo smakowac hahh[emoji39]
Jak buc nie powie nic o wykoarach pecherzykow to pytaj go ,niech mierzy[emoji4]

@marzycielka81 moj M sie starsznie opieral przed badaniem nasienia i zabronil mi komukolwiek powiedziec ,ze byl na tym,dopiero jak przyszly wyniki to sam sie chwalil na prawo i na lewo[emoji23]faceci na tym punkcie sa uczuleni ale pewnie jak dojdzie to do niego to wezmie sie za swoj styl zycia[emoji5]wyslalabym do lekarza juz z kompeltem badan zeby jak najszybciej zaczac dzialac

@pixi.nova dobrze,ze masz rano wizyte,ja niecierpie miec popoludniu[emoji4]
Hmm jestem w tyle z zakupami ale na dniach wozio bede zamawiac bo jakos juz sie doczekac nie moge[emoji7]
A na ciuszkowe zakupy skocze sobie w nastepnym tygodniu dla zabicia czasu przed praca[emoji5]

@Marthi Tobie rowniez udanego weekendu[emoji4]a jak zabek?

@Porzeczka1234 widze ,ze w h&m chyba zaszlalas[emoji7]ja sie rozgladam za czapeczka zimowa a nie bylo jeszcze ,teraz widze ,ze Ty kupilas wiec koniecznie musze sie wybrac[emoji5]
Oczywiscie ,ze masz sie cieszyc[emoji173]️bedziesz ziemska mamusia na pewno[emoji5]
Ja tez staram sie nie kupowac wszystkiego w rozu,nie podoba mi sie dziewczynka cala na rozowo,ale troszke tak[emoji5]
Wozio kiedy?
Tez poluje na kombinezony zimowe[emoji4]

Apropo tego kiedy sie cieszyc,wtedy co z Mama sie spielam poszlam tam do nich no i nic nie mowilam o ciazy a ta ciotka zaczela sie chwalic ,ze moj kuzyn bedzie mial drugie dzidzi to pytam kiedy,w lutym i sie chwalili a ja siedzialam cicho jak myszka i zrobilo mi sie przykro[emoji53]mam termin przed nimi a w koncu z tego wszystkiego nie powiedzialam.

@kas90 zdrowka dla Meza[emoji4]

@7Martynka88 super z tym encortonem[emoji4]czasem trzeba pytac raz jeszcze nawet jak odmawia ,ja tak sie nauczylam[emoji4]

@Porter witaj,przykro mi z powodu teoich przezyc[emoji29]
Jestesmy na tym samym etapie ciazy,tez mialam krwiaka i po 4 tyg sie wchlonal a byl ogromny.
D-dimery mam ok 700 ale nie wiem w jakich jednostkach (jestem w pracy) i biore dalej clexane 0,4 ,nie zwieksza mi narazie dawki.
Podobno one rosna w ciazy i tak kak Destino pisze do 2000 moga byc.
Tak tez mi mowil lekarz.
Bialka c i s nie badalam,ale aptt mam w normie.
Teraz bede sprawdzac inr,czas potrombinowy,aptt i anty xa ,to podobno wazniejesze czynniki a d-dimery tak dodatkowo.
Ps nawet przy krwiaku heparyny nie odstawilam,acard byl w odstwce na miesiac.

@Destino piekne ciuszki[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@pixi.nova a kiedy wizyta? :)
@agatush jak u Ciebie ? :*
@marshia do kiedy piłaś wino ? :) ja się wciągam powoli hehe zaczęło mi smakować [emoji14]

U mnie lepiej , katar ustępuje :) robię inhalacje pije herbatki :)
A wiecie ... ja odstawiłam w tym cyklu wszystko postawiłam na spontan ... acard , wiesiołek nawet ...biore tylko metyle [emoji14] no i czekam do poniedziałku , jeśli będzie jednak ow wtedy zaczne heparyne i steryd tak to nie bede brać chyba ...
Kochanie u nas bez zmian. Od rana pobrania, usg, badania, później M przyjechał przed pracą i dopiero teraz na spokojnie odpisuje :-*

@pixi.nova mam nadzieje, że masz moc czarownicy ;) Ja już pomyślałam, ze może gdzies nue tak się coś umiejscawia...... i stad te kłucia :( oczywiście znając mnie jakby nawet wyszła pozytywna beta, to będę schizować czy jest w macicy... a tak poza tym to zapewne działanie Ovitrelle w moim przypadku.
Ale okaz się czarwonicą pliiiiiiis [emoji813]️ ;). Duphaston biorę na wszelkie W od dziś.
@roxie123 piłam do samiutkiej owulacji potwierdzonej usg. Endo miało wtedy 9mm
@agatush wlasnue! Jak na froncie?

na froncie cisza :-(

@roxi123 trzymam kciuki za podglądanko

@marshia będzie i to w macicy [emoji14] mam 10 tabletek mogę słać ale jutro bo dziś mi się już nie chce na pocztę iść

@marzycielka81 mąż musi to przetrawić

@burczuś zgadzam się z Tobą, ze my badania leki zabiegi itd a oni ..... mój chociaż grzecznie slucha lekarzy. Wiecie przecież ile razy i ilu lekarzy mnie ogladało masakra myślę, że zdarza się tak że jakaś kobieta w całym życiu nie była tyle razy u ginekologa co ja nooo to się wygadałam

@pixi. nova wyczułaś mnie pojechałam po tuszki flądry bo mam ochotę ale co nieco kupiłam malej [emoji14] narazie zaprzestaje zakupów bo mąż mnie udusi

Piękne śliczne, słodkie i cudowne rzeczy [emoji7][emoji7][emoji7]

@Porzeczka1234 dzięki :) ale słodkie ciuszki !
@marshia kurde a ja coś pominęłam , gdzieś ... co potrzebujesz ? :)
@agatush ...cały czas siedzisz / cie mi w głowie :*

[emoji8]

@pixi.nova będziesz miała okazję ja kupuję i cieszy mnie to ogromnie ale trochę się boję tylko mam słowa w głowie @Funia90" kiedy będę się cieszyć". A co do kasy uwierz kosztuje to masę ale.... całe życie na to czekam żeby być ziemską mamą :)

Dziś mamy 30 + 0 bisko a tak daleko

@agatush może rodzi oby !!!trzymam mocno kciuki aby poszło gładko

Ps dziś wróciłam do kwaśnego i ryby kupiłam opiekane pyszne @kas90 masz tak???

Bardzo bym chciała rodzić już w tej chwili ale niestety nie [emoji30]

@marshia , dziewczyny i patrzcie... Ktoś pisał,że to forum takie nieprzyjazne...Takie przesyłki to chyba najlepszy i namacalny dowód na to,że jesteśmy dla siebie bardzo mocnym i fajnym wsparciem w tych naszych wzlotach i upadkach! Ja nie miałam okazji jeszcze nikomu w ten sposób pomóc,ale cieszę się,ze są osoby które mogą i CHCĄ pomóc:) :) :)
Buziaki dla Was:*
@agatush mam nadzieję,że u Ciebie wszystko ok:) i następny post od Ciebie będzie z załącznikiem;)
@kas90 oplułam monitor ;) ;) ;)

Niestety post bez załącznika :-(

@Porzeczka1234 super juz 30tc ale zlecialo [emoji5]
Sliczne ciuszki [emoji5]
Ja dostalam wszystko od siostry a i tak nie moge sie oprzec i ciagle cos kupuje dla Szymonka [emoji6]

@agatush kciuki za Was [emoji110][emoji110]

@kas90 ktory u Ciebie juz tc?

@Roxie90 ja tez gdyby nie to forum to teraz nie cieszylabym sie moim Skarbem ktory wynagradza wszystko [emoji7]
1504875839-aaaaaa.jpeg

@Porter witaj..
Bardzo mi przykro z powodu Twoich strat [emoji20]

@Destino Kochanie chlopca tez mozna ladnie ubrac. Ale poki taki maluszek to przedewszystkim musi miec wygodnie [emoji5]

@Burczus wspieramy sie wzajemnie i to jest najwazniejsze. A mamy tu pomocne dziewczynki ktore sie znaja na wszystkim [emoji5]
Ja tez tego wszystkiego nie ogarniam.

@Dzol kciuki [emoji110][emoji110]

Dziękujemy :-*

To teraz w skrócie. Zaczynają pojawiać się jakieś mikro skurcze - nie bolą ale je czuje. Rozwarcie prawie żadne. Na usg z Małą wszystko w porządku, ilość wód w normie. Plan jest taki że mam chodzić ( zaliczyłam już dzisiaj 2 razy schody na 5 piętro tam i w dół) :-D, wiec chodzę po korytarzu. Jeżeli nie urodze do końca tygodnia od poniedziałku ruszamy z indukcja....

@Destino też takie kupiłam w tesco są takie promocje 5 par bodziaków za 34,99 bo jakąś przecenę teraz maja 2 pary spodni dresowych 24,90 do tego bluza też 24,90 ja kupiłam dziś w h&m dres taki tyci mały i zaplaciłam 49,90. Poluję na kombinezon zimowy ale jeszcze tak nie maa nie chcę przez neta zamawiać bo chcę jego grubości dotknąć

Drogie ziemskie mamy czy pod pajaca ubiera sie body w zimę? W domu?
Chyba mamy ten sam szał :-) :-)

Co do kombinezonu kupiłam cudny w Pepco
1504881443-aaaaaa.jpeg

A tu chyba poznajesz getry? :-) :-) :-)
1504881482-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 super juz 30tc ale zlecialo
emoji5.png

Sliczne ciuszki
emoji5.png

Ja dostalam wszystko od siostry a i tak nie moge sie oprzec i ciagle cos kupuje dla Szymonka
emoji6.png

@agatush kciuki za Was
emoji110.png
emoji110.png

@kas90 ktory u Ciebie juz tc?

@Roxie90 ja tez gdyby nie to forum to teraz nie cieszylabym sie moim Skarbem ktory wynagradza wszystko
emoji7.png

1504875839-aaaaaa.jpeg

@Porter witaj..
Bardzo mi przykro z powodu Twoich strat
emoji20.png

@Destino Kochanie chlopca tez mozna ladnie ubrac. Ale poki taki maluszek to przedewszystkim musi miec wygodnie
emoji5.png

@Burczus wspieramy sie wzajemnie i to jest najwazniejsze. A mamy tu pomocne dziewczynki ktore sie znaja na wszystkim
emoji5.png

Ja tez tego wszystkiego nie ogarniam.

@Dzol kciuki
emoji110.png
emoji110.png

U mnie 32 tydzień:)

@Porzeczka1234, w smyku były takie kombinezony, że o mało nie kupiłam, a mam dwa, na szczęście cena mnie powstrzymała, ok 140 zł, przykładowe zdj załączam (widzę, że na necie są tańsze).

@Porter, bardzo mi przykro w powodu Twoich strat, niestety nie pomogę z wynikami.

Załączniki

• 427126_7.jpg
    427126_7.jpg
    79,6 KB · Wyświetleń: 64
  • 427140_6.jpg
    427140_6.jpg
    92,6 KB · Wyświetleń: 65
  • 427143_4.jpg
    427143_4.jpg
    56,8 KB · Wyświetleń: 76
@Destino zastanawiam się nad wizytą u dr Sydora, powiedz mi bo byłaś u niego na wizycie, spokojnie odpowiada na multum pytań, nie irytuje się jak ma się dużo pytań? czy raczej patrzy na zegarek ?
@kas90 ale zleciało, 32 tc:szok::szok::szok:plis wstaw focie brzuszka masz taki fajny:p

@Funia90 no popijam winko :D czasami mnie stelepie hahaha ale ogólnie ok :D powiem mu , ale nie wiem czy mi odpowie :p
@agatush czekamy więc :*
@kas90 jeju ..zaraz Ty będziesz rozpakowana , jak to zleciało :)

Dziewczyny kurde tutaj laski się rozpakowują a my dalej w miejscu , przydałoby się rozkręcić trochę forum :) mam nadzieję że @marshia wyskoczysz z 2 kreskami i cała reszta za Tobą :) no i oczywiście @dżoł która już " rośnie " :* czekamy na bete :) :) :) i @pixi.nova na serdusio :*

@agatush to już jakiś plan cieszę się, że z małą wszystko dobrze wspieram na czas pobytu w szpitalu.

@Gabiś jakie piękne getry haha. A kombinezon jest w środku jaki podszyty futerkiem . Tak dziś byłam e h&m kupiłam czapkę zimową i pepco geterki :p

@kas90 ten w kropki mi się podoba jak go odszukać? No właśnie 140 trochę drogo i tak dumam może pojadę jeszcze z mężem zamawiać meble i wozio może w przyszłym tygodniu to może kombinezon znajdę i parę rozowych rzeczy haha

@dżoł robiłaś betę??

@Funia90 wózio i meble chyba w przyszłym tygodniu zawiam i jeszcze muszę kupić trochę rzeczy do szpitala i parę dla mnie i małej

@mickey* odpowiada na pytania, nie irytuje sie. Nie boj sie odpowiadac na jego pytania nawet te "glupie" po co itp. Jest mily i rzeczowy. Nie zbywal, nie wypraszal choc przyjal nas po godzinach a spieszyl sie do domu.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc Dziewczyny no to z troche innej beczki. Chcialam sie poradzic jak podejsc do tematu droznosci jawodow. Wlasnie wracam ze skierowaniem z Salve i tak dumam czy nie mozna tego jakos na nfz zrobic? Bo w Salve ponad 500 zl krzykneli a biorac pod uwage inne wydatki np chromatyne plemnika u M i szczepienia przede mna to kaska bardzo nam sie kurczy. Pomozecie? Podpowiecie co zacz czynic? Moze lodzkie realia sa Wam znane

Do góry