@roxie123 kochana ja tylko na telefonie siedze i jak mam duzo postow do przeczytania i odpisania to pisze w notatniku na tel i pozniej kopiuje bo jak tu pisalam to nieraz mi sie skasowalo[emoji4]ohoho winko zaczelo smakowac hahh[emoji39]
Jak buc nie powie nic o wykoarach pecherzykow to pytaj go ,niech mierzy[emoji4]
@marzycielka81 moj M sie starsznie opieral przed badaniem nasienia i zabronil mi komukolwiek powiedziec ,ze byl na tym,dopiero jak przyszly wyniki to sam sie chwalil na prawo i na lewo[emoji23]faceci na tym punkcie sa uczuleni ale pewnie jak dojdzie to do niego to wezmie sie za swoj styl zycia[emoji5]wyslalabym do lekarza juz z kompeltem badan zeby jak najszybciej zaczac dzialac
@pixi.nova dobrze,ze masz rano wizyte,ja niecierpie miec popoludniu[emoji4]
Hmm jestem w tyle z zakupami ale na dniach wozio bede zamawiac bo jakos juz sie doczekac nie moge[emoji7]
A na ciuszkowe zakupy skocze sobie w nastepnym tygodniu dla zabicia czasu przed praca[emoji5]
@Marthi Tobie rowniez udanego weekendu[emoji4]a jak zabek?
@Porzeczka1234 widze ,ze w h&m chyba zaszlalas[emoji7]ja sie rozgladam za czapeczka zimowa a nie bylo jeszcze ,teraz widze ,ze Ty kupilas wiec koniecznie musze sie wybrac[emoji5]
Oczywiscie ,ze masz sie cieszyc[emoji173]️bedziesz ziemska mamusia na pewno[emoji5]
Ja tez staram sie nie kupowac wszystkiego w rozu,nie podoba mi sie dziewczynka cala na rozowo,ale troszke tak[emoji5]
Wozio kiedy?
Tez poluje na kombinezony zimowe[emoji4]
Apropo tego kiedy sie cieszyc,wtedy co z Mama sie spielam poszlam tam do nich no i nic nie mowilam o ciazy a ta ciotka zaczela sie chwalic ,ze moj kuzyn bedzie mial drugie dzidzi to pytam kiedy,w lutym i sie chwalili a ja siedzialam cicho jak myszka i zrobilo mi sie przykro[emoji53]mam termin przed nimi a w koncu z tego wszystkiego nie powiedzialam.
@kas90 zdrowka dla Meza[emoji4]
@7Martynka88 super z tym encortonem[emoji4]czasem trzeba pytac raz jeszcze nawet jak odmawia ,ja tak sie nauczylam[emoji4]
@Porter witaj,przykro mi z powodu teoich przezyc[emoji29]
Jestesmy na tym samym etapie ciazy,tez mialam krwiaka i po 4 tyg sie wchlonal a byl ogromny.
D-dimery mam ok 700 ale nie wiem w jakich jednostkach (jestem w pracy) i biore dalej clexane 0,4 ,nie zwieksza mi narazie dawki.
Podobno one rosna w ciazy i tak kak Destino pisze do 2000 moga byc.
Tak tez mi mowil lekarz.
Bialka c i s nie badalam,ale aptt mam w normie.
Teraz bede sprawdzac inr,czas potrombinowy,aptt i anty xa ,to podobno wazniejesze czynniki a d-dimery tak dodatkowo.
Ps nawet przy krwiaku heparyny nie odstawilam,acard byl w odstwce na miesiac.
@Destino piekne ciuszki[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom