reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* ale presssssja ;) jak nie twtaz to za miesiąc ;) - pochodzę zas co 2 dni do doktorka przy kolejnej owu - nie ma tego złego ;)
A encorton już biorę :) 2 pierwsze dni po 5 mg, a dziś już drugi dzień z 10 lecę. Ani ssania, ani głodu nie czuje - wręcz mniej mi się chce jeśc niż normalnie :) co uważam za meeeeeeega plus :)
I w ogole mammega speeda i pozytywne nastawienie :) cały czas mi się japka cieszy :)

reklama
@Porzeczka1234 super juz 30tc ale zlecialo [emoji5]
Sliczne ciuszki [emoji5]
Ja dostalam wszystko od siostry a i tak nie moge sie oprzec i ciagle cos kupuje dla Szymonka [emoji6]

@agatush kciuki za Was [emoji110][emoji110]

@kas90 ktory u Ciebie juz tc?

@Roxie90 ja tez gdyby nie to forum to teraz nie cieszylabym sie moim Skarbem ktory wynagradza wszystko [emoji7]

@Porter witaj..
Bardzo mi przykro z powodu Twoich strat [emoji20]

@Destino Kochanie chlopca tez mozna ladnie ubrac. Ale poki taki maluszek to przedewszystkim musi miec wygodnie [emoji5]

@Burczus wspieramy sie wzajemnie i to jest najwazniejsze. A mamy tu pomocne dziewczynki ktore sie znaja na wszystkim [emoji5]
Ja tez tego wszystkiego nie ogarniam.

@Dzol kciuki [emoji110][emoji110]

Ostatnia edycja:
@bertha to dla mnie czarna magia te kiry nie pomogę

@Porter musisz coś więcej napisać jakie badania wyszly Ci źle diagnozowałaś się po stratach ???
Ja jestem w 30 tygodniu i d-dimery mam 820 jeśli dobrze pamiętam przekroczony poziom 2000- 3000 to wtedy jest problem jeśli chodzi o niedobór białka c i s to masz skłonności do choroby zakrzepowo-zatorowej . Ja na pewno nie odstawiła był heparyny. Teraz doczytałam , że ty już nie bierzesz mhhh to musisz sama podjąć decyzję co i jak nie ma innego leku na skłonność zakrzepowo- zatorowe niz heparyna zrobisz ja uważasz za słuszne

@Liluli śliczny szkrab

@Destino ja nie chciałam kupywać ciuszków różowych a teraz wszystko kupuje szaro różowe i białe i cała podniecona jestem tym tylko mąż mówi " kochanie to wymyka się z pod kontroli " haha pytam chcesz zobaczyć co mam dla bydluniowej on nie ja ok. Po 15 min mówi różowe ja tak on pokaż haha

Ostatnia edycja:
@pixi specjalnie dla ciebie
1504877531-aaaaaa.jpeg
1504877546-aaaaaa.jpeg
1504877570-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia Niestety Luxmed i Diagnostyk skutecznie ćwiczą moją cierpliwość ;):D
Jak zwykle wyniki będą pewnie wieczorem.
@Porzeczka1234 Ja się Tobie wcale nie dziwie, my z moim tak czekamy na wymarzone dziecko, że pewnie z torbami pójdziemy:p:p A oboje mamy niezłą rękę do zakupów:tak: On gadżety, wózek itd a ja ciuszki hahah Ale nie będę oszczędzać, tak jak mówisz, całe życie na to czekamy :)
Oby ta piękna chwila nadeszła u każdej z nas!

@Destino mi się chłopięce ciuszki baaardzo podobają!!! Te wszystkie motywy piratów, robotów haha:D uwielbiam! A zabawki dla chłopaków są ekstra!
AAAA super!!!!! a właśnie o tym pisałam, laski chyba się już zsynchronizowałyśmy!
No, no mały astronauta nam rośnie ;)
Piękne @Destino :D:D

@Porzeczka1234 zamowilam przez internet jakis czas temu, teraz przyszly. Chcialam body kopertowe, bo sie latwiej ubiera na dzieciaczka, a takie trudno kupic.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino też takie kupiłam w tesco są takie promocje 5 par bodziaków za 34,99 bo jakąś przecenę teraz maja 2 pary spodni dresowych 24,90 do tego bluza też 24,90 ja kupiłam dziś w h&m dres taki tyci mały i zaplaciłam 49,90. Poluję na kombinezon zimowy ale jeszcze tak nie maa nie chcę przez neta zamawiać bo chcę jego grubości dotknąć

Drogie ziemskie mamy czy pod pajaca ubiera sie body w zimę? W domu?

reklama
Do góry