reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* ale presssssja ;) jak nie twtaz to za miesiąc ;) - pochodzę zas co 2 dni do doktorka przy kolejnej owu - nie ma tego złego ;)
A encorton już biorę :) 2 pierwsze dni po 5 mg, a dziś już drugi dzień z 10 lecę. Ani ssania, ani głodu nie czuje - wręcz mniej mi się chce jeśc niż normalnie :) co uważam za meeeeeeega plus :)
I w ogole mammega speeda i pozytywne nastawienie :) cały czas mi się japka cieszy :)

reklama
@Porzeczka1234 super juz 30tc ale zlecialo [emoji5]
Sliczne ciuszki [emoji5]
Ja dostalam wszystko od siostry a i tak nie moge sie oprzec i ciagle cos kupuje dla Szymonka [emoji6]

@agatush kciuki za Was [emoji110][emoji110]

@kas90 ktory u Ciebie juz tc?

@Roxie90 ja tez gdyby nie to forum to teraz nie cieszylabym sie moim Skarbem ktory wynagradza wszystko [emoji7]

@Porter witaj..
Bardzo mi przykro z powodu Twoich strat [emoji20]

@Destino Kochanie chlopca tez mozna ladnie ubrac. Ale poki taki maluszek to przedewszystkim musi miec wygodnie [emoji5]

@Burczus wspieramy sie wzajemnie i to jest najwazniejsze. A mamy tu pomocne dziewczynki ktore sie znaja na wszystkim [emoji5]
Ja tez tego wszystkiego nie ogarniam.

@Dzol kciuki [emoji110][emoji110]

Ostatnia edycja:
@bertha to dla mnie czarna magia te kiry nie pomogę

@Porter musisz coś więcej napisać jakie badania wyszly Ci źle diagnozowałaś się po stratach ???
Ja jestem w 30 tygodniu i d-dimery mam 820 jeśli dobrze pamiętam przekroczony poziom 2000- 3000 to wtedy jest problem jeśli chodzi o niedobór białka c i s to masz skłonności do choroby zakrzepowo-zatorowej . Ja na pewno nie odstawiła był heparyny. Teraz doczytałam , że ty już nie bierzesz mhhh to musisz sama podjąć decyzję co i jak nie ma innego leku na skłonność zakrzepowo- zatorowe niz heparyna zrobisz ja uważasz za słuszne

@Liluli śliczny szkrab

@Destino ja nie chciałam kupywać ciuszków różowych a teraz wszystko kupuje szaro różowe i białe i cała podniecona jestem tym tylko mąż mówi " kochanie to wymyka się z pod kontroli " haha pytam chcesz zobaczyć co mam dla bydluniowej on nie ja ok. Po 15 min mówi różowe ja tak on pokaż haha

Ostatnia edycja:
@pixi specjalnie dla ciebie
1504877531-aaaaaa.jpeg
1504877546-aaaaaa.jpeg
1504877570-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia Niestety Luxmed i Diagnostyk skutecznie ćwiczą moją cierpliwość ;):D
Jak zwykle wyniki będą pewnie wieczorem.
@Porzeczka1234 Ja się Tobie wcale nie dziwie, my z moim tak czekamy na wymarzone dziecko, że pewnie z torbami pójdziemy:p:p A oboje mamy niezłą rękę do zakupów:tak: On gadżety, wózek itd a ja ciuszki hahah Ale nie będę oszczędzać, tak jak mówisz, całe życie na to czekamy :)
Oby ta piękna chwila nadeszła u każdej z nas!

@Destino mi się chłopięce ciuszki baaardzo podobają!!! Te wszystkie motywy piratów, robotów haha:D uwielbiam! A zabawki dla chłopaków są ekstra!
AAAA super!!!!! a właśnie o tym pisałam, laski chyba się już zsynchronizowałyśmy!
No, no mały astronauta nam rośnie ;)
Piękne @Destino :D:D

@Porzeczka1234 zamowilam przez internet jakis czas temu, teraz przyszly. Chcialam body kopertowe, bo sie latwiej ubiera na dzieciaczka, a takie trudno kupic.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino też takie kupiłam w tesco są takie promocje 5 par bodziaków za 34,99 bo jakąś przecenę teraz maja 2 pary spodni dresowych 24,90 do tego bluza też 24,90 ja kupiłam dziś w h&m dres taki tyci mały i zaplaciłam 49,90. Poluję na kombinezon zimowy ale jeszcze tak nie maa nie chcę przez neta zamawiać bo chcę jego grubości dotknąć

Drogie ziemskie mamy czy pod pajaca ubiera sie body w zimę? W domu?

reklama
Do góry