reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mała79 teraz pullowane będziesz mieć? 2 czy 3 razy?

Dziewczyny które miały doszczepianie pullowanymi (po 3 małżowych) ile mieliście zleconych szczepień? Robię prognozę co może mi zalecić doktorek ;)
teraz będa mieć dwa pullowane. ale ja już wcześniej miałam 3 małżowe i dwa pullowane ......@pi

brzuchatki ale rozmarzyłyście się na temat alkoholu:p:p:p wypiję dziś za Waszą wytrwałość lampkę winka, a może drinka, a może ...;););) lubię wytrawne i półwytrawne , słodkie bleeeee
@pixi.nova napisz jakie bierzesz leki z zalecenia Jerzakowej
@burczuś może TVnb - bakterie beztlenowe nieobecne, GOnbhmmm:baffled::baffled: też cośnieobecne tylko nie kiminę co to hahaha
@marshia w alkoholizm kobieto wpadniesz:p

reklama
Poradę potrzebuję eh ... więc tak w następną sobotę jedziemy do tego Spa to będzie 22dc ... no ale ja leki i zastrzyki od 16dc biorę i tak sobie myślę czy będę mogła skorzystać z sauny czy nie ... bo wiecie heparyna i acard rozrzedza krew a w saunie upał i nie wiem czy sie odważyć skorzystać czy nie ;/ boję się żeby coś się nie podziało ... jak myślicie ?

@roxie123 a jak masz późną owulację to zastrzyki nie są za szybko? Bo Mize, jak mówi ten mój, zbytnie rozrzedzenue krwi na starcie nie sprzyja zagnieżdżeniu?
Powiedział, żebym mu wreszcie zaufała :) Na szczęście on nawet jak mu przerywam i podważam jego sliwa to się śmieje.
W ten sposób wydebilam duphaston. Bo przecież najpierw chciał czekać do testu. A stanęło na 3x1 od jutra po moim "przegadywaniu" go

@kas90 ja ser pleśniowy i sushi. To.ustaliliśmy co będziemy pić i jeść a teraz zjem buraka i szklankę kefiru :p

@Destino o to chodzi na przyszłym tydzień planuję ją utuczyć jakieś 200 gram jadę zaraz po owoce i jakis nabiał co by nieprzyszlo jej do głowy się odchudzać :)

@burczuś nie wiem co oznacza ten skrót

@marshia przestań kokietować Pan dr bo jak się na Ciebie rzuci to nie będziesz wiedziała co zrobić :D. Jajko pękło ?

@roxie123 kuruj się co by jajko dobrze rosło

@iveo ja nie miałam żadnych krwawień ze 2 dni plamień

@pixi.nova trzymam kciuki będzie dobrze. Ja nie jestem na żadnym forum oprócz tego i taki owulacyjny na listopadówkach nie wypowiadam się i nie czytam mam tu @kas90 :*

@roxie123 ja bym się bała ale ... powiem Ci ciekawostkę jedna sesja w saunie wybija plemniki na 3 miesiące my chodziliśmy kiedyś często ale teraz nie chodzimy w ogóle trzeba szanować towar i robaczki :D

Poradę potrzebuję eh ... więc tak w następną sobotę jedziemy do tego Spa to będzie 22dc ... no ale ja leki i zastrzyki od 16dc biorę i tak sobie myślę czy będę mogła skorzystać z sauny czy nie ... bo wiecie heparyna i acard rozrzedza krew a w saunie upał i nie wiem czy sie odważyć skorzystać czy nie ;/ boję się żeby coś się nie podziało ... jak myślicie ?
Ja przy naszych problemach z krzepliwością wogóle odpuściłabym sobie saunę:)
a co tego mojego wymazu-jakby nb oznaczało nieobecne-to już mi tam obojętne co to;) Ważne że nieobecne:D

@Porzeczka1234 uwierz mi ;) będę wiedziała :p:D
Jajko oczywiście pękło. Myśle, ze wczoraj ok 20 - bo kłuło dość mocno.
Mam nadzieje, zecwczorajsze poranne seksy się załapią. Nue wiem czy jest sens dziś męczyć jeszcze lubego jak wroci padnięty? :/
O tej saunie to nie wiedziakam i plemnikach.

@burczus też tak myślę że to jakieś bakterie nieobecne
@marshia powodzenia! Po owu dobę to raczej bardzo trudno zajść a przed to można nawet 5 dni wcześniej tak z mojego doświadczenia wynika
Dziwię się z tą histero bo nic tam nie usuwali ani nic a mam tak jakby okres i to jasnoczerwona krew
Miał tak ktoś bo trochę się boję??

Ostatnia edycja:
@iveo pisałam Ci , miałam tak ...nie martw się , po prostu pogrzebali więc coś się pokazuje za kilka dni minie z każdym dniem coraz słabsze będzie :)

reklama
Do góry