reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mała79 teraz pullowane będziesz mieć? 2 czy 3 razy?

Dziewczyny które miały doszczepianie pullowanymi (po 3 małżowych) ile mieliście zleconych szczepień? Robię prognozę co może mi zalecić doktorek ;)
teraz będa mieć dwa pullowane. ale ja już wcześniej miałam 3 małżowe i dwa pullowane ......@pi

brzuchatki ale rozmarzyłyście się na temat alkoholu:p:p:p wypiję dziś za Waszą wytrwałość lampkę winka, a może drinka, a może ...;););) lubię wytrawne i półwytrawne , słodkie bleeeee
@pixi.nova napisz jakie bierzesz leki z zalecenia Jerzakowej
@burczuś może TVnb - bakterie beztlenowe nieobecne, GOnbhmmm:baffled::baffled: też cośnieobecne tylko nie kiminę co to hahaha
@marshia w alkoholizm kobieto wpadniesz:p

reklama
Poradę potrzebuję eh ... więc tak w następną sobotę jedziemy do tego Spa to będzie 22dc ... no ale ja leki i zastrzyki od 16dc biorę i tak sobie myślę czy będę mogła skorzystać z sauny czy nie ... bo wiecie heparyna i acard rozrzedza krew a w saunie upał i nie wiem czy sie odważyć skorzystać czy nie ;/ boję się żeby coś się nie podziało ... jak myślicie ?

@roxie123 a jak masz późną owulację to zastrzyki nie są za szybko? Bo Mize, jak mówi ten mój, zbytnie rozrzedzenue krwi na starcie nie sprzyja zagnieżdżeniu?
Powiedział, żebym mu wreszcie zaufała :) Na szczęście on nawet jak mu przerywam i podważam jego sliwa to się śmieje.
W ten sposób wydebilam duphaston. Bo przecież najpierw chciał czekać do testu. A stanęło na 3x1 od jutra po moim "przegadywaniu" go

@kas90 ja ser pleśniowy i sushi. To.ustaliliśmy co będziemy pić i jeść a teraz zjem buraka i szklankę kefiru :p

@Destino o to chodzi na przyszłym tydzień planuję ją utuczyć jakieś 200 gram jadę zaraz po owoce i jakis nabiał co by nieprzyszlo jej do głowy się odchudzać :)

@burczuś nie wiem co oznacza ten skrót

@marshia przestań kokietować Pan dr bo jak się na Ciebie rzuci to nie będziesz wiedziała co zrobić :D. Jajko pękło ?

@roxie123 kuruj się co by jajko dobrze rosło

@iveo ja nie miałam żadnych krwawień ze 2 dni plamień

@pixi.nova trzymam kciuki będzie dobrze. Ja nie jestem na żadnym forum oprócz tego i taki owulacyjny na listopadówkach nie wypowiadam się i nie czytam mam tu @kas90 :*

@roxie123 ja bym się bała ale ... powiem Ci ciekawostkę jedna sesja w saunie wybija plemniki na 3 miesiące my chodziliśmy kiedyś często ale teraz nie chodzimy w ogóle trzeba szanować towar i robaczki :D

Poradę potrzebuję eh ... więc tak w następną sobotę jedziemy do tego Spa to będzie 22dc ... no ale ja leki i zastrzyki od 16dc biorę i tak sobie myślę czy będę mogła skorzystać z sauny czy nie ... bo wiecie heparyna i acard rozrzedza krew a w saunie upał i nie wiem czy sie odważyć skorzystać czy nie ;/ boję się żeby coś się nie podziało ... jak myślicie ?
Ja przy naszych problemach z krzepliwością wogóle odpuściłabym sobie saunę:)
a co tego mojego wymazu-jakby nb oznaczało nieobecne-to już mi tam obojętne co to;) Ważne że nieobecne:D

@Porzeczka1234 uwierz mi ;) będę wiedziała :p:D
Jajko oczywiście pękło. Myśle, ze wczoraj ok 20 - bo kłuło dość mocno.
Mam nadzieje, zecwczorajsze poranne seksy się załapią. Nue wiem czy jest sens dziś męczyć jeszcze lubego jak wroci padnięty? :/
O tej saunie to nie wiedziakam i plemnikach.

@burczus też tak myślę że to jakieś bakterie nieobecne
@marshia powodzenia! Po owu dobę to raczej bardzo trudno zajść a przed to można nawet 5 dni wcześniej tak z mojego doświadczenia wynika
Dziwię się z tą histero bo nic tam nie usuwali ani nic a mam tak jakby okres i to jasnoczerwona krew
Miał tak ktoś bo trochę się boję??

Ostatnia edycja:
@iveo pisałam Ci , miałam tak ...nie martw się , po prostu pogrzebali więc coś się pokazuje za kilka dni minie z każdym dniem coraz słabsze będzie :)

reklama
Do góry