reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś chodziło mi o to żebyś się wtrącała tutaj do nas hihi bo pisałaś , że nie masz się z czym wtrącać :D a co do faceta w kuchni... mojego M zupy bym nie zjadła hahaha za to rosołek pychota no i gulasz czy karkóweczka , także on bardziej drugie umie robić , chociaż już bardzo dawno nic nie robił bo ma 3 kobity pod dachem więc przyjeżdża na gotowe :D czasami na weekend jakąś tortille zrobi

reklama
Hello. Po raz kolejny potwierdzam, ze wino działa. W poprzednia środę endo 4, po winnej kuracji urosło do 6 w piątek. Przez weekend zero wina - w pon było 6,7. Czyli prawie nic nie urosło. Zakupiłam butelczynę i od pon do dziś urosło z 6,7 do 8,7 :)
Dostałam duphaston 3x1 od jutra nawet mogę brać, acardu ciagle nie kazał, bo twierdzi, ze zbyt rozrzedzona krew utrudnia zagnieżdżenie. Test za 10 dni.
Pytałam czy mogę alko na 40 przyjaciółki za tydzień w sobotę. O ile bedxie +. Powiedział, ze teoretycznie wtedy jeszcze to mikrocoś nie viagnie z mojej krwi, ale znając moją historie pozostają mi drinki non-alko.
Wiec albo się upije z nieszczęścia, bo w sobotę będę robić wtedy betę, albo będę Piła mohito bezalkoholowe (Omg - profanacja ;) )
I mówi w trakcie usg: to mąż wyjechał tak? I co Pani z tym zrobi teraz? :) :)
Uśmiechnęłam się wdzięcznie patrząc mu w oczy i powiedziałam "No chyba nikt mi w tym nie pomoże, prawda?" ;) śmiał się. Ależ on ma ze mnie ubaw czasem :) :)
A, ze ja już rycząca 40 jestem hak wczoraj z @bertha sie śmiałyśmy, to pozwalam sobie na różne żarciki i niedopowiedzenia ;) Raz się żyje ;)

@marshia o to ładnie urosło :) :) :) 3 mam kciuki za 2 kreski !!! do lekarza też mozna pożartować a co :D
a ile dziennie piłaś lampke 2 ? więcej...? :D ja własnie męczę lampkę haha ale nawet nie ma tragedii wytrawne ale znośne

Właśnie przyjechały mi rolety z dekorii śliczne są , czarne to troszke pyłu będą zbierać no ale , ważne ,że ładne :D

Dziewczyny powiedzcie mi czy po histero to jest takie krwawienie jak na okres? Bo spodziewałam się plamienia a jest tego więcej.
Sorry że tak tylko o sobie ale zaraz muszę na szczepienia iść a trochę mi słabo i do domu 200 km

Dziewczyny miło,że o mnie pamiętacie :)
U mnie po staremu, czekam na sobotnia wizyte i probuje czyms mysli zajac. Mam nadzieje, ze bedzie tak jak mowisz @Destino i bedzie widac fasolke i serduszko..
Staram się nie analizowac az tak objawow ale raz piersi mam bardziej pelne, raz mniej i panikuje. Ale ogólnie dobrze się czuje @roxie123 :)
Czasami to zazdroszcze dziewczynom co maja mdlosci.. wiem to glupie ale chociaz wiedza, ze maja objawy.
U mnie raczej takie kłucia, ciągnięcia w pachwinach. Lekarka niby mówiła mi, że to normalne a Wy jak mialyscie?
Oprocz tego to mam twarz nastolatki, wszedzie wybijaja wulkany no i wlosy mi sie non stop przetluszczaja:o:D:D Mam nadzieje, ze nikomu nie obrzydzilam ciasteczka do kawki ;)
Co Wam bede mowic dziewczyny same wiecie jakie te poczatki sa trudne..
@roxie123 @marshia i inne staraczki do działa! Przydałoby mi się Wasze towarzysto :p

Dziewczyny moze to glupie pytanie ale siedzicie na grupach z danego miesiaca kiedy wypada Wam termin? Ja przyznam sie, ze po cichu obserwuje majowki.. ale tak bardzo sie boje, ze nie mam odwagi tam pisac. Chociaz nie ukrywam uspokaja mnie czasami jak dziewczyny pisza o swoich objawach itd. Chyba odwaze sie dopiero w drugim trymestrze. Jak bylo u Was?

@marshia Ty juz koncz z tym winkiem co by dzidizi nie zaszkodzilo:p:p
@Destino Ty to twardzielka jestes jeszcze zaprawy robisz. Ja to cienki Bolek do Ciebie, nic nie robie tylko leze i sie boje :o;)
Ale cale moje dziecinstwo robilam z babcia zaprawy. Miala duzy ogrod, mala szklarnie i non stop cos robilysmy. A to ogorki, pomidory, konfitury, suszenie jablek itd non stop cos. Lubilam to bardzo ale teraz nie mam ani miejsca bo malutkie mieszkanko ani ogrodu z owocami.

@iveo ja miałam mniej jak przy okresie , ale też nie plamienie tylko tak wiesz podpaska być musiała ;/ Jak Ci słabo to uważaj na siebie , nie jedź sama
@pixi.nova wiem ,że strach jest , ale bez paniki :* ciągnięcia są normalne , dzidzi domek się tworzy żeby się zmieściła i swobodnie rosła :) czekamy na wizytę i serduszko :) będzie dobrze :)

@burczuś chodziło mi o to żebyś się wtrącała tutaj do nas hihi bo pisałaś , że nie masz się z czym wtrącać :D a co do faceta w kuchni... mojego M zupy bym nie zjadła hahaha za to rosołek pychota no i gulasz czy karkóweczka , także on bardziej drugie umie robić , chociaż już bardzo dawno nic nie robił bo ma 3 kobity pod dachem więc przyjeżdża na gotowe :D czasami na weekend jakąś tortille zrobi
Aaaaa o takie wtrącanie Ci chodziło:) Hehehehehe:) A ja myślałam(głupia ja),że próbujesz mi wjechać na kobiecą ambicję:D:D:D Jacież pierniczę:)
No ok ok, mogę się wtrącać częściej;)
Nadal czekam czy ktoś jest w stanie rozkminić opis na wypisie - Wymaz z pochwy TVnbGOnb?? Ktoś?? coś??
@marshia i co? lekarz nie zaproponował pomocy?? heh;) Ja też raczej mam zawsze taki swój specyficzny humor lekko prześmiewczy i lekko zabarwiony podtekstami:) i chyba dlatego dobrze dogaduję się z facetami, bo nie odbieram ich żartów jako męski szowinizm;) No chyba że skrajne przypadki:)

reklama
Do góry