Czarna Kas wyżej zrobiła niezle streszczenieHej dziewczynki, u mnie dziś 3dc. Pracuję z dzieciakami, więc wrzesień, to najgorętszy miesiąc u mnie. Odezwę się jak trochę odsapnę. Nie wiem co u Was, bo nawet nie mam czasu i sił poczytać. Odezwę się jak będę miała chwilkę.
Buziaki dla Was Kochane [emoji8][emoji8][emoji8]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
reklama
burczuś
Fanka BB :)
O! Mogę Wam opowiedzieć małą anegdotę
Wczoraj poprosiłam mojego najukochańszego, by przygotował Chia
Dałam dokładny opis w sms-ie. Teoretycznie jak wróciłam do domu,to powinno już napęcznieć i być gotowe do zrobienia deseru.A tu dupa. Nadal płynne.Próbuję i mówię...kurcze czemu te nasiona jeszcze nie napęczniały...jakieś dziwne takie są... I że mnie wtedy ten blender na suszarce nie zastanowił.... Dziś rano wstaję,a chia nadal nienapęczniałe. I dopiero mnie oświeciło...mój men,żeby szybciej zamieszać...postanowił wszystko zblendować....no logisz no nie?? Ehhh bo po co słuchać żony jeśli można zrobić po swojemu
Wczoraj poprosiłam mojego najukochańszego, by przygotował Chia
Funia90
@magda1208 a co u Was[emoji4]zrobilas w koncu przerwe od lekow?
@marzycielka81 oby byl gol[emoji5]
@czarna_mala pracuj a My o Tobie na pewno nie zapomnimy[emoji8]
@kas90 hmm ja mysle ,ze nasi M chca nas upic i wykorzystac tylko nie zdaja sobie sprawy ,ze to moze oznaczac kolejne 9 miesiecy celibatu[emoji23]
Ps jakie dwa kieliszki ,po takiej dwa lyki i bedziesz spiewac[emoji38]
Kadarke tez nieraz pilam ale oni chyba nie maja wytrawnej,ja pokusze sie na carllo rossi[emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@marzycielka81 oby byl gol[emoji5]
@czarna_mala pracuj a My o Tobie na pewno nie zapomnimy[emoji8]
@kas90 hmm ja mysle ,ze nasi M chca nas upic i wykorzystac tylko nie zdaja sobie sprawy ,ze to moze oznaczac kolejne 9 miesiecy celibatu[emoji23]
Ps jakie dwa kieliszki ,po takiej dwa lyki i bedziesz spiewac[emoji38]
Kadarke tez nieraz pilam ale oni chyba nie maja wytrawnej,ja pokusze sie na carllo rossi[emoji7]
Porzeczka1234
@burczuś brawo on haha
. Jesteś kochana stres troszkę zszedł ale gdzieś z tyłu głowy wiesz jak jest ale mała tyje oby siedziała i jadła dobrze do 36 tygodnia minimum a najlepiej 38 i witamy się niby tak blisko a tak daleko. Nie jęczę czekamy
@kas90 czyżby wino i sexy ????
a ty !!!
@czarna_mala czekamy na odzew co u Was?
@marzycielka81 trzymam kciuki
@Funia90 ja tak nowe carllo rossi podobno triskawkowe jest pyszne nie miałam okazji , i drink z whisky chivas regal takie alkoholowe marzenia albo chociaż "dziki sad" @marzycielka81 wiem , że się rozsmakowałaś dobre prawda
chociaż śliwkowego nie piłam, albo cydr gruszkowy
@kas90 czyżby wino i sexy ????
@czarna_mala czekamy na odzew co u Was?
@marzycielka81 trzymam kciuki
@Funia90 ja tak nowe carllo rossi podobno triskawkowe jest pyszne nie miałam okazji , i drink z whisky chivas regal takie alkoholowe marzenia albo chociaż "dziki sad" @marzycielka81 wiem , że się rozsmakowałaś dobre prawda
Ostatnia edycja:
Funia90
@burczuś facet zawsze zrobi na opak[emoji1]
@Porzeczka1234 tez nie pilam tych smakowych ale nadrobimy[emoji5]
A cydru jakos nie wiem czemu nie probowalam,osz cholewcia ale bede miala nadrabiania w alkoholizmie[emoji1]a okazji pewnie w ciagu roku ze dwie hehe
@Porzeczka1234 tez nie pilam tych smakowych ale nadrobimy[emoji5]
A cydru jakos nie wiem czemu nie probowalam,osz cholewcia ale bede miala nadrabiania w alkoholizmie[emoji1]a okazji pewnie w ciagu roku ze dwie hehe
Raczej ja chcę się napić i jego wykorzystać, haha@magda1208 a co u Waszrobilas w koncu przerwe od lekow?![]()
@marzycielka81 oby byl gol![]()
@czarna_mala pracuj a My o Tobie na pewno nie zapomnimy![]()
@kas90 hmm ja mysle ,ze nasi M chca nas upic i wykorzystac tylko nie zdaja sobie sprawy ,ze to moze oznaczac kolejne 9 miesiecy celibatu![]()
Ps jakie dwa kieliszki ,po takiej dwa lyki i bedziesz spiewac![]()
Kadarke tez nieraz pilam ale oni chyba nie maja wytrawnej,ja pokusze sie na carllo rossi![]()
@burczuś, aż strach prosić o bardziej skomplikowane rzeczy
burczuś
ooo to toRaczej ja chcę się napić i jego wykorzystać, hahaA jemu dziwnym trafem to nie przeszkadza, hmm dziwne? I jeszcze gorgonzolą się objem i szynką parmeńską
@burczuś, aż strach prosić o bardziej skomplikowane rzeczy![]()

Aaaaale żeby nie było-buraczkową robi najlepszą na świecie
A z innej beczki- mam na wypisie ze szpitala taki opis- Wymaz z pochwy- TVnbGOnb. Czy jest mi ktoś to w stanie rozszyfrować?
@nafoczka zebys wiedziala jak mocno. Normalnie wygladam jak w 8 mcu. Moze uda mi sie wreszcie wylezc z kuchni. Przynajmniej mam dobre spanie.
@Porzeczka1234 tylko co bys nie przesadzila z tuczeniem malej, bo ci urosnie bydluniowa.
Tak przy okazji moja siostra byla i wciaz jest drobniutka, a jej synus ur sie 4800 ostatnio wspominala-sn
@bertha miska pierwsza klasa. Moja duza i okragla, ale za miesoac juz sie nie zmieszcze. Dzidz juz wariuje jak go gniote
@matulkaa jestes strus pedziwiatr z ciaza. Rzeczywiscie czyjes pedza a wlasna sie wlecze
@pixi.nova niech nastepnym razem bedzie serduszko. U mnie bylo 5t4d cos kolo. Nie bylo slychac, ale monitor rejestrowal uderzenia
@bea25ta piekny brzuszek. Mam podobny choc tyle mi do ciebie brakuje. Ciesze sie ze rosniecie w sile. Szalejesz z wyprawka?
@Kwiatuszekk23 niech ci dzidzia rosnie w sile. Przy twoich krasnalach ciezko, ale cos dla relaksu trzeba znalezc [emoji110][emoji110][emoji110]
@marzycielka [emoji110][emoji110][emoji110] czas realizowac marzenia. Zdrowka dla was
@czarna_mala [emoji8]
@kas90 piekne streszczenie [emoji1]. Co do wina to sie nie wypowiem. Niestety nielubie alkoholu. Czasem jakis dobry zimny cydr. Ale o slodyczach marze w kazdej sekundzie
@Funia90 dobre z tym celibatem [emoji23]. Jak twoja dziewczynka? Moj men kopie na calego. Kocyk ekstra. Cos jeszcze kupilas?
Beatka sos pierwsza klasa. Smakuje jak ze sklepu, tyle ze calkiem naturalny.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Porzeczka1234 tylko co bys nie przesadzila z tuczeniem malej, bo ci urosnie bydluniowa.
Tak przy okazji moja siostra byla i wciaz jest drobniutka, a jej synus ur sie 4800 ostatnio wspominala-sn
@bertha miska pierwsza klasa. Moja duza i okragla, ale za miesoac juz sie nie zmieszcze. Dzidz juz wariuje jak go gniote
@matulkaa jestes strus pedziwiatr z ciaza. Rzeczywiscie czyjes pedza a wlasna sie wlecze
@pixi.nova niech nastepnym razem bedzie serduszko. U mnie bylo 5t4d cos kolo. Nie bylo slychac, ale monitor rejestrowal uderzenia
@bea25ta piekny brzuszek. Mam podobny choc tyle mi do ciebie brakuje. Ciesze sie ze rosniecie w sile. Szalejesz z wyprawka?
@Kwiatuszekk23 niech ci dzidzia rosnie w sile. Przy twoich krasnalach ciezko, ale cos dla relaksu trzeba znalezc [emoji110][emoji110][emoji110]
@marzycielka [emoji110][emoji110][emoji110] czas realizowac marzenia. Zdrowka dla was
@czarna_mala [emoji8]
@kas90 piekne streszczenie [emoji1]. Co do wina to sie nie wypowiem. Niestety nielubie alkoholu. Czasem jakis dobry zimny cydr. Ale o slodyczach marze w kazdej sekundzie
@Funia90 dobre z tym celibatem [emoji23]. Jak twoja dziewczynka? Moj men kopie na calego. Kocyk ekstra. Cos jeszcze kupilas?
Beatka sos pierwsza klasa. Smakuje jak ze sklepu, tyle ze calkiem naturalny.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
@burczuś wtrącaj się czasem :* bo brakuje Ciebie ... u mnie też bez rewelacji ;/ jeszcze choróbsko mnie dopadło ... faceci oczywiście najlepiej po swojemu
co najlepsze i tak dla nich ,że tak miało być haha
@marzycielka81 zdrówka dla Was :*
@czarna_mala dobrze ,że masz zajęcie
czekamy :*
@kas90 @Funia90 co za pijaństwo w planach hahaha ja się mogę zamienić ju z teraz celibat za wino ?
żarcik oczywiście , ale dla mnie wino za kare
o jeszcze @Porzeczka1234 kolejny winopijca
kurcze też chce lubieć
@pixi.nova jak samopoczucie ? :*
@anetkruczek kochana jak się masz ? odezwij się do nas :*
@Destino cieszę się ,że u Ciebie dobrze
mały daje o sobie znać
rośnijcie zdrowo
A ja leżę plackiem... rano myślałam , że się zakicham na amen , zrobiłam sobie inhalację , wypiłam herbatkę z miodem i cytryną , i jakieś coś rozgrzewającego na przeziębienie . Przykryłam się kołdrą i kocem i lecze czym się da . Dzisiaj 12dc , czas zacząć robić testy ow , jakoś mi się zbytnio nie chce . Wg jakoś nie mam weny na myślenie o ciąży ... teraz jeszcze chorubsko to pewnie nic mi tam nie urośnie i gin mi w pon powie ,że lipa . Ale co tam na razie mam inne sprawy na głowie
codziennie przyjeżdżają mi jakieś rzeczy do domu jutro meble do salonu mają być, wczoraj kominek przyjechał
sama radość
w końcu musze sobie szukać powodów do radości , bo inaczej zamkne się w sobie xD
@czarna_mala dobrze ,że masz zajęcie
@kas90 @Funia90 co za pijaństwo w planach hahaha ja się mogę zamienić ju z teraz celibat za wino ?
@Destino cieszę się ,że u Ciebie dobrze
A ja leżę plackiem... rano myślałam , że się zakicham na amen , zrobiłam sobie inhalację , wypiłam herbatkę z miodem i cytryną , i jakieś coś rozgrzewającego na przeziębienie . Przykryłam się kołdrą i kocem i lecze czym się da . Dzisiaj 12dc , czas zacząć robić testy ow , jakoś mi się zbytnio nie chce . Wg jakoś nie mam weny na myślenie o ciąży ... teraz jeszcze chorubsko to pewnie nic mi tam nie urośnie i gin mi w pon powie ,że lipa . Ale co tam na razie mam inne sprawy na głowie
reklama
burczuś
"Wtrącam" się jeśli danie tego wymaga no i warunek konieczny-gdy jestem w domu! Myślę,że do kotleta facetowi wtrącanie się nie jest potrzebne@burczuś wtrącaj się czasem :* bo brakuje Ciebie ... u mnie też bez rewelacji ;/ jeszcze choróbsko mnie dopadło ... faceci oczywiście najlepiej po swojemuco najlepsze i tak dla nich ,że tak miało być haha
@czarna_mala dobrze ,że masz zajęcieczekamy :*
@kas90 @Funia90 co za pijaństwo w planach hahaha ja się mogę zamienić ju z teraz celibat za wino ?![]()
![]()
żarcik oczywiście , ale dla mnie wino za kare
o jeszcze @Porzeczka1234 kolejny winopijca
kurcze też chce lubieć
@Destino cieszę się ,że u Ciebie dobrzemały daje o sobie znać
rośnijcie zdrowo
A ja leżę plackiem... rano myślałam , że się zakicham na amen , zrobiłam sobie inhalację , wypiłam herbatkę z miodem i cytryną , i jakieś coś rozgrzewającego na przeziębienie . Przykryłam się kołdrą i kocem i lecze czym się da . Dzisiaj 12dc , czas zacząć robić testy ow , jakoś mi się zbytnio nie chce . Wg jakoś nie mam weny na myślenie o ciąży ... teraz jeszcze chorubsko to pewnie nic mi tam nie urośnie i gin mi w pon powie ,że lipa . Ale co tam na razie mam inne sprawy na głowiecodziennie przyjeżdżają mi jakieś rzeczy do domu jutro meble do salonu mają być, wczoraj kominek przyjechał
sama radość
w końcu musze sobie szukać powodów do radości , bo inaczej zamkne się w sobie xD
P.s. Zdrowiej
Podziel się: