reklama
agatush
Moderatorka
No a u nas w dzień wyznaczonego porodu zglaszasz się ze skierowaniem na oddział - jak to mówią co kraj to obyczaj.... A najlepsze to jest to że mogą mi powiedzieć jutro ze nie mają miejsca i mam się bujnac gdzie indziej albo wrócić w piątek.... :-/@agatush a czemu jutro? U nas idzie sie 6 dni po terminie na wywolanie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
agatush
Moderatorka
Oczywiście ze nie zaczną.... Pewnie dopiero po weekendzie... Chyba że w weekend ruszy się coś samo... Mówię Ci Kochana.... Łeb mam dzisiaj jak sklep :-/@agatush no ale zaczna odrazu dzialac?oksy?
U nas chodzi sie na ktg do szpitala,codziennie lub co drugi dzien,nie wiem ale oxy daja dopiero 41+0 na 99%
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@agatush, ale pomyśl, przynajmniej będziesz pod stałą kontrolą. Moja siostra codziennie jeździła na ktg, martwiła się czy wszystko ok jak tydzień po terminie jest. U nas też nie kładą na oddział bez akcji.
@Destino, my kupiliśmy takie : Link do: Łóżeczko dla dzieci Marsell sowy - Klupś
Druga strona jest bez sówek, więc jeszcze nie wiemy którą damy do przodu.
@Destino, my kupiliśmy takie : Link do: Łóżeczko dla dzieci Marsell sowy - Klupś
Druga strona jest bez sówek, więc jeszcze nie wiemy którą damy do przodu.
Ostatnia edycja:
roxie123
Fanka BB :)
@Kwiatuszekk23 super , bardzo dobre wiadomości
@pixi.nova my od 2013 roku, ale dlatego ,że byliśmy cały czas w UK wróciliśmy dopiero niedawno . M nie chciał zlecać komuś , bo trzeba płacić dużo , a robocizna zostawia wiele do życzenia . Praktycznie wszystko sami robiliśmy dlatego się zeszło ;/ najpierw na urlopach a teraz z grubej rury wszystko na raz
@kas90 uświadomiłyście mnie konkretnie ... teraz muszę się ja wykurować , bo mnie rozłożyło solidnie
@Funia90 poczekam , wszystko dowiem się w poniedziałek na razie muszę inne leki brać ;/ na przeziębienie ... jeszcze się okaże , że nic z tego przez moje chorubsko :<
@Porzeczka1234 niezłe łowy
@burczuś takiej to dobrze też chcę w góry...
@Destino to prawda szkoda tylko , że nie mogę urządzać dziecięcego pokoiku :<
@agatush przekaż uparciuszkowi , że ciocie tutaj czekają , bo chcą ją zobaczyć w końcu królewnę szczególnie jedna ciocia czeka :* bo czeka na brzuszek Kochana wiem ,że leżenie na oddziale , to nic przyjemnego ...ale będą mieć Was pod kontrolą wszystko będzie dobrze zobacz jaką drogę pokonałaś teraz już meta ... najpiękniejszy prezent od życia dostaniesz :* a my będziemy się cieszyć razem z Tobą
@pixi.nova my od 2013 roku, ale dlatego ,że byliśmy cały czas w UK wróciliśmy dopiero niedawno . M nie chciał zlecać komuś , bo trzeba płacić dużo , a robocizna zostawia wiele do życzenia . Praktycznie wszystko sami robiliśmy dlatego się zeszło ;/ najpierw na urlopach a teraz z grubej rury wszystko na raz
@kas90 uświadomiłyście mnie konkretnie ... teraz muszę się ja wykurować , bo mnie rozłożyło solidnie
@Funia90 poczekam , wszystko dowiem się w poniedziałek na razie muszę inne leki brać ;/ na przeziębienie ... jeszcze się okaże , że nic z tego przez moje chorubsko :<
@Porzeczka1234 niezłe łowy
@burczuś takiej to dobrze też chcę w góry...
@Destino to prawda szkoda tylko , że nie mogę urządzać dziecięcego pokoiku :<
@agatush przekaż uparciuszkowi , że ciocie tutaj czekają , bo chcą ją zobaczyć w końcu królewnę szczególnie jedna ciocia czeka :* bo czeka na brzuszek Kochana wiem ,że leżenie na oddziale , to nic przyjemnego ...ale będą mieć Was pod kontrolą wszystko będzie dobrze zobacz jaką drogę pokonałaś teraz już meta ... najpiękniejszy prezent od życia dostaniesz :* a my będziemy się cieszyć razem z Tobą
marshia
@kas90 przecudne łóżeczko - Dojladnie takie chciałbym tez mieć za jakiś czas. I generalnie pastelowy pokoik
@agatush kibicuję, żeby się ruszyło. Ja dziś jak siedziałam i czekałam dość długo na gina, bo był na cięciu i zeszła mi godzinka ponad na oddziale to nawet miałam myśl przez chwikę, ze mogłabym tam leżeć, byle wszystko było pod kontrolą w tej kolejnej ciąży.
Ale mam nadzieje, ze będzie na tyle ok, ze po pierwsze w ogole w niej bede (hak nawet nie teraz to za miesiąc - taki plan), a po drugie będę tylko na kontrole co tydzień do niego biegać
@agatush kibicuję, żeby się ruszyło. Ja dziś jak siedziałam i czekałam dość długo na gina, bo był na cięciu i zeszła mi godzinka ponad na oddziale to nawet miałam myśl przez chwikę, ze mogłabym tam leżeć, byle wszystko było pod kontrolą w tej kolejnej ciąży.
Ale mam nadzieje, ze będzie na tyle ok, ze po pierwsze w ogole w niej bede (hak nawet nie teraz to za miesiąc - taki plan), a po drugie będę tylko na kontrole co tydzień do niego biegać
reklama
Funia90
Podziel się: