reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@agatush a czemu jutro? U nas idzie sie 6 dni po terminie na wywolanie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No a u nas w dzień wyznaczonego porodu zglaszasz się ze skierowaniem na oddział - jak to mówią co kraj to obyczaj.... A najlepsze to jest to że mogą mi powiedzieć jutro ze nie mają miejsca i mam się bujnac gdzie indziej albo wrócić w piątek.... :-/

@agatush no ale zaczna odrazu dzialac?oksy?
U nas chodzi sie na ktg do szpitala,codziennie lub co drugi dzien,nie wiem ale oxy daja dopiero 41+0 na 99%

@agatush no ale zaczna odrazu dzialac?oksy?
U nas chodzi sie na ktg do szpitala,codziennie lub co drugi dzien,nie wiem ale oxy daja dopiero 41+0 na 99%

Oczywiście ze nie zaczną.... Pewnie dopiero po weekendzie... Chyba że w weekend ruszy się coś samo... Mówię Ci Kochana.... Łeb mam dzisiaj jak sklep :-/

@agatush, ale pomyśl, przynajmniej będziesz pod stałą kontrolą. Moja siostra codziennie jeździła na ktg, martwiła się czy wszystko ok jak tydzień po terminie jest. U nas też nie kładą na oddział bez akcji.
@Destino, my kupiliśmy takie : Link do: Łóżeczko dla dzieci Marsell sowy - Klupś
Druga strona jest bez sówek, więc jeszcze nie wiemy którą damy do przodu.

Ostatnia edycja:
@Kwiatuszekk23 super , bardzo dobre wiadomości :) :)
@pixi.nova my od 2013 roku, ale dlatego ,że byliśmy cały czas w UK wróciliśmy dopiero niedawno . M nie chciał zlecać komuś , bo trzeba płacić dużo , a robocizna zostawia wiele do życzenia . Praktycznie wszystko sami robiliśmy dlatego się zeszło ;/ najpierw na urlopach a teraz z grubej rury wszystko na raz :D
@kas90 uświadomiłyście mnie konkretnie :D ... teraz muszę się ja wykurować , bo mnie rozłożyło solidnie
@Funia90 poczekam , wszystko dowiem się w poniedziałek :) na razie muszę inne leki brać ;/ na przeziębienie ... jeszcze się okaże , że nic z tego przez moje chorubsko :<
@Porzeczka1234 niezłe łowy :)
@burczuś takiej to dobrze :D też chcę w góry...
@Destino to prawda :) szkoda tylko , że nie mogę urządzać dziecięcego pokoiku :<
@agatush przekaż uparciuszkowi , że ciocie tutaj czekają , bo chcą ją zobaczyć w końcu królewnę :) szczególnie jedna ciocia czeka :* bo czeka na brzuszek :) Kochana wiem ,że leżenie na oddziale , to nic przyjemnego ...ale będą mieć Was pod kontrolą :) wszystko będzie dobrze :) zobacz jaką drogę pokonałaś teraz już meta ... najpiękniejszy prezent od życia dostaniesz :* a my będziemy się cieszyć razem z Tobą :)

@kas90 dzięki za pocieszenie :*** nie wiem tylko czym się faszerować żeby nie podziałało na ow :/
Dodam , że w między czasie wypiłam lampke wina i tak mną zabujało ,że hoho :D

@kas90 przecudne łóżeczko - Dojladnie takie chciałbym tez mieć za jakiś czas. I generalnie pastelowy pokoik :)
@agatush kibicuję, żeby się ruszyło. Ja dziś jak siedziałam i czekałam dość długo na gina, bo był na cięciu i zeszła mi godzinka ponad na oddziale to nawet miałam myśl przez chwikę, ze mogłabym tam leżeć, byle wszystko było pod kontrolą w tej kolejnej ciąży.
Ale mam nadzieje, ze będzie na tyle ok, ze po pierwsze w ogole w niej bede (hak nawet nie teraz to za miesiąc ;) - taki plan), a po drugie będę tylko na kontrole co tydzień do niego biegać :)

reklama
@agatush no to bardzo Ci wspolczuje[emoji53]bez sensu takie trzymanie w szpitalu bez potrzeby:/
Jedyny plus ,ze bedziesz pod kontrola ciagle[emoji4]
@kas90 sliczne to lozeczko[emoji5]

@roxie123 powtarzam ,ze tez bylam przeziobiona w cyklu zajscia[emoji4]

Do góry