reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@agatush a czemu jutro? U nas idzie sie 6 dni po terminie na wywolanie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No a u nas w dzień wyznaczonego porodu zglaszasz się ze skierowaniem na oddział - jak to mówią co kraj to obyczaj.... A najlepsze to jest to że mogą mi powiedzieć jutro ze nie mają miejsca i mam się bujnac gdzie indziej albo wrócić w piątek.... :-/

@agatush no ale zaczna odrazu dzialac?oksy?
U nas chodzi sie na ktg do szpitala,codziennie lub co drugi dzien,nie wiem ale oxy daja dopiero 41+0 na 99%

@agatush no ale zaczna odrazu dzialac?oksy?
U nas chodzi sie na ktg do szpitala,codziennie lub co drugi dzien,nie wiem ale oxy daja dopiero 41+0 na 99%

Oczywiście ze nie zaczną.... Pewnie dopiero po weekendzie... Chyba że w weekend ruszy się coś samo... Mówię Ci Kochana.... Łeb mam dzisiaj jak sklep :-/

@agatush, ale pomyśl, przynajmniej będziesz pod stałą kontrolą. Moja siostra codziennie jeździła na ktg, martwiła się czy wszystko ok jak tydzień po terminie jest. U nas też nie kładą na oddział bez akcji.
@Destino, my kupiliśmy takie : Link do: Łóżeczko dla dzieci Marsell sowy - Klupś
Druga strona jest bez sówek, więc jeszcze nie wiemy którą damy do przodu.

Ostatnia edycja:
@Kwiatuszekk23 super , bardzo dobre wiadomości :) :)
@pixi.nova my od 2013 roku, ale dlatego ,że byliśmy cały czas w UK wróciliśmy dopiero niedawno . M nie chciał zlecać komuś , bo trzeba płacić dużo , a robocizna zostawia wiele do życzenia . Praktycznie wszystko sami robiliśmy dlatego się zeszło ;/ najpierw na urlopach a teraz z grubej rury wszystko na raz :D
@kas90 uświadomiłyście mnie konkretnie :D ... teraz muszę się ja wykurować , bo mnie rozłożyło solidnie
@Funia90 poczekam , wszystko dowiem się w poniedziałek :) na razie muszę inne leki brać ;/ na przeziębienie ... jeszcze się okaże , że nic z tego przez moje chorubsko :<
@Porzeczka1234 niezłe łowy :)
@burczuś takiej to dobrze :D też chcę w góry...
@Destino to prawda :) szkoda tylko , że nie mogę urządzać dziecięcego pokoiku :<
@agatush przekaż uparciuszkowi , że ciocie tutaj czekają , bo chcą ją zobaczyć w końcu królewnę :) szczególnie jedna ciocia czeka :* bo czeka na brzuszek :) Kochana wiem ,że leżenie na oddziale , to nic przyjemnego ...ale będą mieć Was pod kontrolą :) wszystko będzie dobrze :) zobacz jaką drogę pokonałaś teraz już meta ... najpiękniejszy prezent od życia dostaniesz :* a my będziemy się cieszyć razem z Tobą :)

@kas90 dzięki za pocieszenie :*** nie wiem tylko czym się faszerować żeby nie podziałało na ow :/
Dodam , że w między czasie wypiłam lampke wina i tak mną zabujało ,że hoho :D

@kas90 przecudne łóżeczko - Dojladnie takie chciałbym tez mieć za jakiś czas. I generalnie pastelowy pokoik :)
@agatush kibicuję, żeby się ruszyło. Ja dziś jak siedziałam i czekałam dość długo na gina, bo był na cięciu i zeszła mi godzinka ponad na oddziale to nawet miałam myśl przez chwikę, ze mogłabym tam leżeć, byle wszystko było pod kontrolą w tej kolejnej ciąży.
Ale mam nadzieje, ze będzie na tyle ok, ze po pierwsze w ogole w niej bede (hak nawet nie teraz to za miesiąc ;) - taki plan), a po drugie będę tylko na kontrole co tydzień do niego biegać :)

reklama
@agatush no to bardzo Ci wspolczuje[emoji53]bez sensu takie trzymanie w szpitalu bez potrzeby:/
Jedyny plus ,ze bedziesz pod kontrola ciagle[emoji4]
@kas90 sliczne to lozeczko[emoji5]

@roxie123 powtarzam ,ze tez bylam przeziobiona w cyklu zajscia[emoji4]

Do góry