reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dobry wieczór Kochane :-)

Jak ja za Wami tęsknię....kurczę felek...nie ogarniam ostatnio wielu rzeczy, forum nie nadrobie....na meczu oczy mi się zamykają....męża nie ma, wyjechał na 2 tyg.w delegację, od jutra szkoła i taki zapierdziel że nie ma kiedy taczek załadować :-) :-) :-)

Nooo, to tak gwoli tego byście o mnie nie zapomnialy i wiedziały że ja o Was pamiętam :-) :-)

Buziaki

Na dobranoc Blanuś
1504557311-aaaaaa.jpeg

1504557414-aaaaaa.jpeg

1504557511-aaaaaa.jpeg
1504557554-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabis to z ta tęsknota jesteśmy dwie :D Blanka skradł moje serce ♡ i cudownie ma na imię ♡♡♡

@marshia tez Lubie górę :D

Porzeczka odpoczywa po pobycie w szpitalu, Marshia wczoraj wstrzykneła ovitrelle, Roxie zbyt wiele od gina po monitoriungu się nie dowiedziała, nafoczka na szkoleniu w Warszawie, bertha ma nowa miskę do nasiadówek i zaczęła nowy cykl, Gabiś tęskni za nami i dodała zdj Blanusi, Funia ma małe smuteczki, bea25ta przechodzi w pełną abstynencję, jak macica jej twardniała po seksach (a właściwie po jednym:p), któraś miała mieć hsg??, destino po połówkowych - synuś!, Magda była u Maliny i ma zrobić monitoring tego cyklu, matulkaa po wizycie, maluszek fikał, małej wyszedł niski progesteron, ale nie wiadomo czy nie dlatego,że owu była bardzo wcześnie,staraczki dalej walczą, tylko czarna gdzieś zniknęła nam.

Edit: i ja: wczoraj mnie brało przeziębienie, wyleżałam, najadłam się imbiru i już mi dobrze :)
Kas jesteś WIELKA :* (oczywiscie nie mam na myśli samych rozmiarów) :D
Kochane utknelam w kuchni miedzy sloikami. Jak znajde chwile siade poczytam i odpisze. Narazie walcze z pomidorami. Powoli nie moge na nie patrzec... i tak od weekendu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino kochana, utknelas bo brzuszek ci urosl a ty zapomniałaś :D
Biznes to biznes :D

A teraz wam powiem. Wczoraj spotkałam się z naszą Ania, dziewczyna która założyła forum. Nie wyobraźcie sobie jaka to skrom na i cudowna osoba. Wielki szacunek za taki rozmach i głowę pełną pomyslow przy tak ogromnym sercu ♡ oczywiście troszkę was obgadalam, no bo jak baaa :D

PS odpisałam więcej i mi zjadło?! Wrrr kurcze coś do kogoś jeszcze było i do @agatush żeby brzuszek zwalniala bo dziewczyny aż nogami przebierają :D

@kas90 streszczenie bomba, a miska @bertha wymiata [emoji8] najważniejsza informacja
@bea25ta ale super brzusio
@Gabiś Blanka przepiękna. Fajnie, że nawet po porodzie nie zapominasz o nas [emoji8]
@Funia90 opaseczki w moim guście, zwłaszcza krateczka cudna
@iveo powodzenia na szczepieniach
@agatush czekamy razem z tobą
@Porzeczka1234 ale ładnie bydluniowa nadrabia, oby tak dalej.
@czarna_mala, @burczuś gdzie jesteście, bo jeszcze kleszcze was dopadną w tych krzakach?
@marshia czekamy na efekty przerwy meczowej [emoji8]

Staraczki brać się do roboty i czekamy na wysyp majowych dzieciaczków [emoji4]

U nas zaczyna się 16 tydzień. W dalszym ciągu nie wierzę, że to już drugi trymestr [emoji4] Całe szczęście bóle głowy trochę odpuszczają, wracam do życia [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki @matulkaa za wywołanie:) U mnie stagnacja-nic sie nie dzieje,więc co tu pisać;) Dziś 23dc także zobaczymy co przyniesie ten cykl,ale większych szans brak:D
Cieszę się ,że u Was wszystko tak jak powinno być:) Wszystkie zaciążone szczęśliwe,@agatush prawie rozpakowana, @Porzeczka1234 stres mam nadzieję zszedł. Także obowiązkowo czytam forum,ale nie mam się z czym wtrącić;)

@marshia Skarpetki uwielbiam mam ich trochę jestem straszny zmarzluch. Nieustannie kibicuję.
@Porzeczka1234 Cieszę się , że mała przybiera na wadze jeszcze trochę i będziecie razem.
@kas90 Wszystko pięknie streściłaś.
@Funia90 Śliczny kocyk a opaski super . Lubię zakupy w TK są tam czasami super markowe rzeczy w przystępnej cenie.
@bertha Kciuki nieustannie za ciebie.
@matulkaa @pixi.nova Wam również życzę spokojnych 9 miesięcy i nieustającej wiary.
@dżoł @burczuś @roxie123 @marzycielka81 Życzę upragnionych kreseczek .
@mała79 PRL,TSH,E2 - 12/14 dc. gdy pęcherzyk >bądź =20mm. Progresteron 7 i 9 dc po owulacji.
@czarna_mala Co u ciebie.?
@Destino Co u was jak się czujesz.?
@Kwiatuszekk23 Zdrówka i spokoju dla ciebie i małej fasolki.
Całą resztę pozdrawiam.

Ja mlieko tez mrozilam.

Podziwiam ja wytrawnego tez nie daje rady przelknac. Siedzimy z synkiem w domu ma zapalenie gardla. Zreszta ja tez.

U mnie dzis 21dc. Takze za tydzien sie okaze co i jak

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki, u mnie dziś 3dc. Pracuję z dzieciakami, więc wrzesień, to najgorętszy miesiąc u mnie. Odezwę się jak trochę odsapnę. Nie wiem co u Was, bo nawet nie mam czasu i sił poczytać. Odezwę się jak będę miała chwilkę.

Buziaki dla Was Kochane [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry