Ja bym się bała być na gorze ze spadneNajlepszy seks w trakcie meczu dla uczczenia bramki i na dobry omen wiecie. Ten tego..... gol! buahahahahahahaha
Ps. I ukochany myśli, ze to totalny spontan Wiec zero stresu u niego
reklama
Maciejka78
Fanka BB :)
edlotehAle naprodukowałyście
@Mała79 inofem zawiera maltodektryne która jest nośnikiem kwasu foliowego, ale też przy okazji jej IG wynosi 150. Dawka jest na tyle mała że produkt jest bezpieczny dla cukrzyków, ale wiem że nie wszystkim pasuje... i "dobrze" leży na żołądku.. Czyli kończymy podobnie leki oj będzie się działo. co do wynikow: TSH dobre, progesteron zbadany nie 7-8 dpo nie odpowie na pytanie czy w drugiej fazie wsio ok. Moim zdaniem nie zaszkodzi u ciebie wsparcie progesteronem. A nawet bym ci go zaleciła [emoji87]Duphaston w tej roli idealny [emoji4] 2x1 a jak będzie ciąża to 3x1
@ovli22 za nowy cykl
@nafoczka tylko grzecznie tam na tym wyjeździe
@bertha [emoji23] uffff, a już się martwiłam że musisz kupić kolejną
@marshia świetnie. 5mg encortonu to dawka terapeutyczna, na spokojną głowę zdecydowanie 10. Jak armia u chłopa dobra to bierz go dzisiaj i jutro rano... a co ma mieć chłop dobrze
@mickey* nie odpowiem ci kochana dokładnie, bo nie znam się na tym dobrze. Obie na pewno są cytokinami prozapalnymi (tak jak i czynnik martwicy nowotworu czy interferon gamma), czyli wysoki wynik powinien budzić niepokój...
@bea25ta piękny brzuch [emoji173]️
@Maciejka78 ty nie rób wszystkich badań jakie tu wypisujemy bo zbankrutujesz. Co ci powiedział immuno na twoje dotychczasowe wyniki?
dr Panik zacheca mnie do szczepien a absolutne minimum to intralipid z uwagi na wysokie nk. Do tego inter 10 i 2 poza norma. Kochane bo teraz to ja sie juz tak boje straty ze wszystko chcialabym zrobic co tylko mozliwe
Milego dzionka w te deszczowa aure
Marthi
Hej dziewczyny,
OMG.... 30 stron nowych zapisanych od piątku... Nie dam rady tego nadrobić!!!
Mam jednak nadzieje, że nic złego się tutaj nie działo i same pozytywne wieści spływały???
Ja mam za sobą ciężki weekendzik... w pt wyrywałam ósemke i niestety cały czas walczę z dolegliwościami po... Masakra, cały weekend przespałam a i tak chodzę do tyłu. Jaaaasna cholera, w życiu bym nie pomyślała, że wyrwanie 1 zęba ma taki wpływ na organizm.
Dziękuję za wywołanie @pixi.nova - weekendzik, tak jak wyżej bez rewelacji.
@magda1208 - też dziękuję za kciuki, ale u mnie nie ma co jeszcze zaciskać, nie ten cykl
A co u Was panienki? ;* Może ktoś mi streści po krotce co tu się działo?
Wybaczcie, ale naprawde nie ma szans bym to nadrobiłą ;(
Mam jednak nadzieje, że nic złego się tutaj nie działo i same pozytywne wieści spływały???
Ja mam za sobą ciężki weekendzik... w pt wyrywałam ósemke i niestety cały czas walczę z dolegliwościami po... Masakra, cały weekend przespałam a i tak chodzę do tyłu. Jaaaasna cholera, w życiu bym nie pomyślała, że wyrwanie 1 zęba ma taki wpływ na organizm.
@magda1208 - też dziękuję za kciuki, ale u mnie nie ma co jeszcze zaciskać, nie ten cykl
mała79
@magda1208 to Malina kazał ci zbdac prolaktynę w 12-14 dc????
kurcze bo sama juz nie wiem kiedy ją zbadać niby wszędzie zalecją 2-5 dc a u Cię całkiem inaczej hmmm
kurcze bo sama juz nie wiem kiedy ją zbadać niby wszędzie zalecją 2-5 dc a u Cię całkiem inaczej hmmm
Hej dziewczyny,
Porzeczka odpoczywa po pobycie w szpitalu, Marshia wczoraj wstrzykneła ovitrelle, Roxie zbyt wiele od gina po monitoriungu się nie dowiedziała, nafoczka na szkoleniu w Warszawie, bertha ma nowa miskę do nasiadówek i zaczęła nowy cykl, Gabiś tęskni za nami i dodała zdj Blanusi, Funia ma małe smuteczki, bea25ta przechodzi w pełną abstynencję, jak macica jej twardniała po seksach (a właściwie po jednym), któraś miała mieć hsg??, destino po połówkowych - synuś!, Magda była u Maliny i ma zrobić monitoring tego cyklu, matulkaa po wizycie, maluszek fikał, małej wyszedł niski progesteron, ale nie wiadomo czy nie dlatego,że owu była bardzo wcześnie,staraczki dalej walczą, tylko czarna gdzieś zniknęła nam.
Edit: i ja: wczoraj mnie brało przeziębienie, wyleżałam, najadłam się imbiru i już mi dobrze
Ostatnia edycja:
pixi.nova
@Marthi wiem co to za bol usuwanie osemek Szczerze wapolczuje.
A tu na forum jakas cisza dzisiaj. Ale strescic Ci caly weekend bedzie ciezko ale widze, ze dzielna @kas90 dala rade!!
Wzielas l4 czy obolala siedzisz w pracy bidulko?
Ja siedze w chalupie i czekam na sobotnia wizyte i to w sumie na tyle.
@marshia i jak staranka? Rano podzialalas jeszcze?
@Destino co u Was? Pewnie kompletowanie wyprawki Cie pochlonelo, cudowna chwila co?
@Porzeczka1234 U Ciebie pewnie tez wyprawka dla księżniczki?
A tu na forum jakas cisza dzisiaj. Ale strescic Ci caly weekend bedzie ciezko ale widze, ze dzielna @kas90 dala rade!!
Wzielas l4 czy obolala siedzisz w pracy bidulko?
Ja siedze w chalupie i czekam na sobotnia wizyte i to w sumie na tyle.
@Destino co u Was? Pewnie kompletowanie wyprawki Cie pochlonelo, cudowna chwila co?
@Porzeczka1234 U Ciebie pewnie tez wyprawka dla księżniczki?
marshia
Tak ja wstaję wczesnuej zawsze, wiec już gotowa do pracy byłam, ale pobudkę mojemu zrobiłam . Stwierdził, ze jestem zboczona - bo w tygodniu rano to raczej u nas nie bardzo Boję się, że taka wersja na śpiocha to ma "uspanych" wojowników..... ale cóż. Pożyjemy zobaczymy. 5 encortonu przyjęłam. Jutro rano sprawdzamy czy pęcherzyk pękł.[/QUOTE]
Tak ja wstaję wczesnuej zawsze, wiec już gotowa do pracy byłam, ale pobudkę mojemu zrobiłam . Stwierdził, ze jestem zboczona - bo w tygodniu rano to raczej u nas nie bardzo Boję się, że taka wersja na śpiocha to ma "uspanych" wojowników..... ale cóż. Pożyjemy zobaczymy. 5 encortonu przyjęłam. Jutro rano sprawdzamy czy pęcherzyk pękł.[/QUOTE]
marshia
reklama
Podziel się: