reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam was kochane

@Gabiś blanka cudo i ten biały puch ubrany haha

@marshia mam nadzieję, ze sexy były rano i wieczorem :p "z rana jak śmietana" i najwyzszy testosteron więc robaki już dobiegły i czekają

@kas90 popłakałam się dobra jesteś

@pixi.nova przyznam się że wczoraj wygrałam licytację ubranek dla malej jak przyjdzie strzelę pare fotek

@marzycielka81 pewnie się stresuje mój też czytał i cały chodził poprzytulaj go i powodzenia na wizycie oby ucho nie bolało

@agatush trzymam niezmiennie kciuki kochana aby mała Cię zaskoczyła i postanowiła wyjść w terminie

@Destino ja 3 tygodnie robiłam pomidory mogłabym się w nich kąpać współczuję

@nafoczka ja tam lubię na górze :p:D

A u nas wrociłyśmy z wizyty dziś 29+4 mala waży 1350 za tydzień kolejna wizyta pani dr powiedziała że rozwiązujemy ciążę szybciej 2 tygodnie wcześniej możemy sn albo cc bo ona też w stresie :)

Ostatnia edycja:
reklama
@kas90 super streszczenie podsumowujace
@Porzeczka1234 niech mała rośnie zdrowo!
@Destino A co robisz z pomidorków? Podeślij jakiś przepis.

Ja właśnie po wypisie z CZMP Lodz zrobili mi histero prolaktyne cukry jak zwykle wszystko w normie
Od jutra idę się szczepic bo u mnie to już tylko immunologia zostaje
Nawet bardziej widzę sens tych szczepień jak już wszystko zbadalam i nic innego nie wyszło źle

Iveo, do tej pory robilam soki, a to duzo gotowania tak, by odparowal nadmier wody. Teraz robie sos beatki slodko kwasny. Przede mna jeszcze ketchup z cukinii. A jak ukisza sie ogorki to przecier na zupe. Wczesniej robilam salatke z zielonych pomidorow, bo mamy duzo na dzialce, a zimno i mokro to zaraza zabila lodyzki. Pomidory przetrwaly, ale zielone.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@llis91 chodzilabym od gabinetu do gabinetu i zebrala ten encorton[emoji4]

@matulkaa jak sie macie[emoji5]ktory tydzien u Was?

@roxie123 ja tez lubie sexy o ile oczywiscie nie jestem zmeczona [emoji4]tez dlugo bo 11 lat razem [emoji5]

@beetha zablokujesz kiedys porzadnie to wejscie???przykro mi[emoji53]

@bea25ta piekny brzusio[emoji7]
@edloteh szacun za wiedze[emoji5]

@marshia oby byl gol u Was[emoji4]bedziesz co miala opowiadac o poczeciu[emoji4]
Juz czuje te trzesace rece podczas robienia testu[emoji16]
@Gabiś Blanusia jest przepiekna[emoji7]

@kas90 moze zechcialabys streszczac cale forum dla nowych osob hehe bo swietnie Ci to idzie[emoji5]
Ja juz postanowilam sie nie smucic ,M i tak sie musi zmienic[emoji5]

@agatush wazne zeby wszystko poszlo gladko no i w ostatecznosci jak beda wywolywac zeby Michalinka szybko sie poddala[emoji4]

@Porzeczka1234 ejj ja tez chce 2 tyg szybciej to nie fair[emoji4]piekna waga[emoji5]
W ktorym szpitalu rodzisz?

Dziewczyny bylam dzis na zakupach,kupilam niuni kocyk minky ocieplany takim przemilym futerkiem w tkmax za 49.99 to dobra cena wydaje mi sie i opaseczki[emoji5]
1504619032-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234, no to ładnie ją podtuczyłaś, hihi:D Już nie jest drobna! Ciekawe ile moja waży. A jak jest ułożona?

@Funia90, uwielbiam opaseczki <3 Czasem mam stresa, że się okaże chłopczyk, a tu wszystko dla dziewczynki mam, haha:D

Mogę streszczać, ale jak urodzę, to liczę na rewanż:cool2:

@kas90 streszczenie bomba, a miska @bertha wymiata [emoji8] najważniejsza informacja
@bea25ta ale super brzusio
@Gabiś Blanka przepiękna. Fajnie, że nawet po porodzie nie zapominasz o nas [emoji8]
@Funia90 opaseczki w moim guście, zwłaszcza krateczka cudna
@iveo powodzenia na szczepieniach
@agatush czekamy razem z tobą
@Porzeczka1234 ale ładnie bydluniowa nadrabia, oby tak dalej.
@czarna_mala, @burczuś gdzie jesteście, bo jeszcze kleszcze was dopadną w tych krzakach?
@marshia czekamy na efekty przerwy meczowej [emoji8]

Staraczki brać się do roboty i czekamy na wysyp majowych dzieciaczków [emoji4]

U nas zaczyna się 16 tydzień. W dalszym ciągu nie wierzę, że to już drugi trymestr [emoji4] Całe szczęście bóle głowy trochę odpuszczają, wracam do życia [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 dobra to jak urodzisz bede Ci sterszczac wszystko[emoji4]
Ja tez w sumie kupuje na dziewczynke a jakby sie okazalo ,ze jednak chlopak to chyba bym pekla ze smiechu,trudno za chowanie jajek chodzilby w tych rzeczach[emoji16]

@roxie123 oj zdecydowanie zycze Ci odwyku[emoji7]

@matulkaa fajnie ,ze bole glowy odpuszczaja[emoji5]16 tydzien ,mega leca te ciaze[emoji5]
Tylko niech nowe fasolki sie pojwiaja bo cosik cisza na forum.
Dziewczyny no wezcie juz przestancie i sie fasolkujcie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry