reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam was kochane

@Gabiś blanka cudo i ten biały puch ubrany haha

@marshia mam nadzieję, ze sexy były rano i wieczorem :p "z rana jak śmietana" i najwyzszy testosteron więc robaki już dobiegły i czekają

@kas90 popłakałam się dobra jesteś

@pixi.nova przyznam się że wczoraj wygrałam licytację ubranek dla malej jak przyjdzie strzelę pare fotek

@marzycielka81 pewnie się stresuje mój też czytał i cały chodził poprzytulaj go i powodzenia na wizycie oby ucho nie bolało

@agatush trzymam niezmiennie kciuki kochana aby mała Cię zaskoczyła i postanowiła wyjść w terminie

@Destino ja 3 tygodnie robiłam pomidory mogłabym się w nich kąpać współczuję

@nafoczka ja tam lubię na górze :p:D

A u nas wrociłyśmy z wizyty dziś 29+4 mala waży 1350 za tydzień kolejna wizyta pani dr powiedziała że rozwiązujemy ciążę szybciej 2 tygodnie wcześniej możemy sn albo cc bo ona też w stresie :)

Ostatnia edycja:
reklama
@kas90 super streszczenie podsumowujace
@Porzeczka1234 niech mała rośnie zdrowo!
@Destino A co robisz z pomidorków? Podeślij jakiś przepis.

Ja właśnie po wypisie z CZMP Lodz zrobili mi histero prolaktyne cukry jak zwykle wszystko w normie
Od jutra idę się szczepic bo u mnie to już tylko immunologia zostaje
Nawet bardziej widzę sens tych szczepień jak już wszystko zbadalam i nic innego nie wyszło źle

Iveo, do tej pory robilam soki, a to duzo gotowania tak, by odparowal nadmier wody. Teraz robie sos beatki slodko kwasny. Przede mna jeszcze ketchup z cukinii. A jak ukisza sie ogorki to przecier na zupe. Wczesniej robilam salatke z zielonych pomidorow, bo mamy duzo na dzialce, a zimno i mokro to zaraza zabila lodyzki. Pomidory przetrwaly, ale zielone.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@llis91 chodzilabym od gabinetu do gabinetu i zebrala ten encorton[emoji4]

@matulkaa jak sie macie[emoji5]ktory tydzien u Was?

@roxie123 ja tez lubie sexy o ile oczywiscie nie jestem zmeczona [emoji4]tez dlugo bo 11 lat razem [emoji5]

@beetha zablokujesz kiedys porzadnie to wejscie???przykro mi[emoji53]

@bea25ta piekny brzusio[emoji7]
@edloteh szacun za wiedze[emoji5]

@marshia oby byl gol u Was[emoji4]bedziesz co miala opowiadac o poczeciu[emoji4]
Juz czuje te trzesace rece podczas robienia testu[emoji16]
@Gabiś Blanusia jest przepiekna[emoji7]

@kas90 moze zechcialabys streszczac cale forum dla nowych osob hehe bo swietnie Ci to idzie[emoji5]
Ja juz postanowilam sie nie smucic ,M i tak sie musi zmienic[emoji5]

@agatush wazne zeby wszystko poszlo gladko no i w ostatecznosci jak beda wywolywac zeby Michalinka szybko sie poddala[emoji4]

@Porzeczka1234 ejj ja tez chce 2 tyg szybciej to nie fair[emoji4]piekna waga[emoji5]
W ktorym szpitalu rodzisz?

Dziewczyny bylam dzis na zakupach,kupilam niuni kocyk minky ocieplany takim przemilym futerkiem w tkmax za 49.99 to dobra cena wydaje mi sie i opaseczki[emoji5]
1504619032-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234, no to ładnie ją podtuczyłaś, hihi:D Już nie jest drobna! Ciekawe ile moja waży. A jak jest ułożona?

@Funia90, uwielbiam opaseczki <3 Czasem mam stresa, że się okaże chłopczyk, a tu wszystko dla dziewczynki mam, haha:D

Mogę streszczać, ale jak urodzę, to liczę na rewanż:cool2:

@kas90 streszczenie bomba, a miska @bertha wymiata [emoji8] najważniejsza informacja
@bea25ta ale super brzusio
@Gabiś Blanka przepiękna. Fajnie, że nawet po porodzie nie zapominasz o nas [emoji8]
@Funia90 opaseczki w moim guście, zwłaszcza krateczka cudna
@iveo powodzenia na szczepieniach
@agatush czekamy razem z tobą
@Porzeczka1234 ale ładnie bydluniowa nadrabia, oby tak dalej.
@czarna_mala, @burczuś gdzie jesteście, bo jeszcze kleszcze was dopadną w tych krzakach?
@marshia czekamy na efekty przerwy meczowej [emoji8]

Staraczki brać się do roboty i czekamy na wysyp majowych dzieciaczków [emoji4]

U nas zaczyna się 16 tydzień. W dalszym ciągu nie wierzę, że to już drugi trymestr [emoji4] Całe szczęście bóle głowy trochę odpuszczają, wracam do życia [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 dobra to jak urodzisz bede Ci sterszczac wszystko[emoji4]
Ja tez w sumie kupuje na dziewczynke a jakby sie okazalo ,ze jednak chlopak to chyba bym pekla ze smiechu,trudno za chowanie jajek chodzilby w tych rzeczach[emoji16]

@roxie123 oj zdecydowanie zycze Ci odwyku[emoji7]

@matulkaa fajnie ,ze bole glowy odpuszczaja[emoji5]16 tydzien ,mega leca te ciaze[emoji5]
Tylko niech nowe fasolki sie pojwiaja bo cosik cisza na forum.
Dziewczyny no wezcie juz przestancie i sie fasolkujcie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry