reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Najlepszy seks w trakcie meczu ;) dla uczczenia bramki ;) i na dobry omen ;) wiecie. Ten tego..... gol! ;) buahahahahahahaha
Ps. I ukochany myśli, ze to totalny spontan ;) ;) ;) Wiec zero stresu u niego :)

W czasie meczu !!! Nie ma takiej opcji !!!
Nawet jakbym stała w najbardziej sexi ubraniu na świecie z Biczem w ręku !! To nie ma takiej opcji !!
W tym momencie mecz jest najważniejszy !!! Ha ha ha

U nas tak to wygląda , że są tygodnie super sex a czasami że 0 sex .
Pracujemy długo i czasami padamy na pysk a nie chce robić czegoś na siłe ;(

Jak jesteśmy w Pl lub gdzieś na wakacjach to jest zupełnie inaczej pełen luz -blus .
Tutaj w Londynie to jest ciagle taka gonitwa ! Praca - dom - od 7 do 7 .

Beatka nie wiedziałam ze jesteś blondynka :)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Dobry wieczór Kochane :-)

Jak ja za Wami tęsknię....kurczę felek...nie ogarniam ostatnio wielu rzeczy, forum nie nadrobie....na meczu oczy mi się zamykają....męża nie ma, wyjechał na 2 tyg.w delegację, od jutra szkoła i taki zapierdziel że nie ma kiedy taczek załadować :-) :-) :-)

Nooo, to tak gwoli tego byście o mnie nie zapomnialy i wiedziały że ja o Was pamiętam :-) :-)

Buziaki

Na dobranoc Blanuś
1504557311-aaaaaa.jpeg

1504557414-aaaaaa.jpeg

1504557511-aaaaaa.jpeg
1504557554-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 , zdrowiej szybciutko! Kochana, Ty dostałaś encorton zapobiegawczo z racji dwóch strat na koncie? czy na antykoagulat toczniowy?
@agatush, pom9yśl sobie, że już tyle przeszłaś, a teraz czeka na Ciebie nagroda i to już tak blisko, na wyciągnięcie ręki,ani się obejrzysz, a będziesz najszczęśliwsza na świecie tuląc swoją Michasię ...<3
@mała79 , niski ten progesteron.. ja też mam z nim problem. Jeszcze w ciąży miałam 13,9. Badam co miesiąc od jakiegoś czasu i widzę, że jest coraz gorzej. 12,95; 8,6, a teraz ...0,77! owulki na bank nie było, dr P. na usg mi to powiedział, a tragiczny progesteron tylko to potwierdził. Najgorsze jest to, że ja od 3 cykli biorę dupka od 18 dc, wcześniej 1x1 ,a w tym cyklu 2x1, choć gapa ze mnie, bo przypomniałam sobie dopiero w 20 dc, a owulki nawet nie miałam. Dupek akurat nie podnosi progesteronu we krwi, ale myślałam, że jak go biorę, to zamiast się chrzanić (brak owulki), będzie tylko lepiej.
@marshia , ja bym się kłuła już :D jak można, to trzeba trochę dopomóc szczęściu.. :) udało Ci się dostać encorton mimo braku wskazań ( przeciwciała, nk itp.)? Ja bym była spokojniejsza,biorąc go..( mam ANA).
@roxie123 , u mnie też jakieś smętne dni ostatnio, dlatego @bea25ta , poproszę kopniaka!
@burczuś , na co bierzesz intralipid?
ja miałam mieć w ten czwartek badania z mężem w Prokocimiu, ale oczywiście ma kaszel i boli go gardło, więc chyba nie ma sensu wydawać tyle kasy, jak może to zakłamać wyniki. Pani z rejestracji mówiła, że mamy być zdrowi. Teraz zastanawiam się co robić. Przemyślałam sobie wczoraj to wszystko i doszłam do wniosku, że nie zdecyduję się jeszcze na szczepienia, jeśli nasze allo- mlr będzie niskie. Zastanawiam się czy nie zbadać tylko haplotypu KIR i aktywności komórek nk, a to allo mlr sobie opuścić, skoro i tak nie jestem zdecydowana na szczepienia. Dziewczyny, czy jest jeszcze jakaś inna metoda podniesienia allo mlr niż szczepienia albo wlewy z immunoglobulin? Któraś z Was je miała? Szkoda mi tracić czas.. skoro mąż nie może teraz iść na badania, poszlibyśmy dopiero 21.09, dwa tygodnie się czeka na wyniki, nie wiem ile czekałabym na wizytę u dr P. Z drugiej strony, nie wiem czy dr zechce mi pomóc skoro nie chcę się szczepić i nie zrobię allo mlr. Może zobaczymy co wyjdzie w tym haplotypie KIR i nk i wtedy zdecyduję czy badać sobie to nieszczęsne allo. A te cytokiny z testu CBA też leczy się szczepieniami? Nie ogarniam tego wszystkiego...

Ze wzg na wywiad, slabą ochronę allo mlr i antykoagulant. Ja się zbyt wnikliwie w immunologię nie zagłebiałam, bo i tak na encortonie chciałam spróbować, a że mlr tylko 5,5% tzn że potrzebowało dzidzi dodatkowej ochrony.
@bea25ta, sliczny brzunio:*ktory to tc? A dopiero co odpuszczałas starania.

Udanych mizianek staraczki! Korzystajcie póki można :D

@Gabiś, ile już ma ta ślicznota?

Ze wzg na wywiad, slabą ochronę allo mlr i antykoagulant. Ja się zbyt wnikliwie w immunologię nie zagłebiałam, bo i tak na encortonie chciałam spróbować, a że mlr tylko 5,5% tzn że potrzebowało dzidzi dodatkowej ochrony.
@bea25ta, sliczny brzunio:*ktory to tc? A dopiero co odpuszczałas starania.

Udanych mizianek staraczki! Korzystajcie póki można :D

@Gabiś, ile już ma ta ślicznota?
3,5 m-ca :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Gabiś pamietam zwłszcza że moja kruszynka będzie miała tak na imię ;).

@kas90 jestem z bębenkiem za Tobą 26 czy 27 cuś takiego.

@Ilis91 też nie jestem w stanie ogarnąć badań , sama mało ich zrobiłam samą podstawę plus wymazy bo wiedziałam ,że w szczepienia nie pójdę , w ivf mimo że przeciwnikiem nie jestem to też dla mnie odpada więc poszłam na encorton, clexan i witaminy.

Do góry