reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova tetaz to10 czy 11 dni obgryzania paznokci mnie czeka ;) Czekać to ja nie umiem...... :( I szczerze to nie sądzę, żebym miała tyle szczęścia..... ale zatestowac i tak będzie trzeba, wiec się okaże co i jak

Ostatnia edycja:
reklama
A ja myślę, że będzie piękny jesienny kasztanek :p, który zamieszka u Ciebie hahah:D:D
Teraz musisz się relaksować, żeby ładnie się wszystko podzieliło i zadomowiło.
A clexane już bierzesz?

Nie. Dziś nie wzięłam, chociaż mam od liluli i wciąż sie waham. Na resztę czekam :) listonosza nie widać na razie ;) Gin każe czekać na test pozytywny.
Co do encortonu to wezmę jutro jeszcze 5, a pitem może 10 na wszelkie W. Ale jeszze jutro zapytam i jego argumenty.
Dziś idę do kosmetyczki na tuningowanie facjaty ;) troszkę się tam odstresuję :)

@kas90 - jesteś boska!!!! :D dzięki za strzeszczenie :)))
No to laski za Was wszytskie wielkie kciuki!!!! :* <3 a dla Ciebie, Kasiu dużo zdrówka!!! ;*

@pixi.nova - wczoraj zostałam w domu, pracowałam zdalnie, ale już dzisiaj na stanowisku... :(
ojjj, sama nie mogę się doczekać tej Twojej wizyty!!!! :D

@marshia - Ty jesteś boska też ahahaha, co ja się uśmieję czytając te twoje sex-stories :D

@magda1208 to Malina kazał ci zbdac prolaktynę w 12-14 dc????
kurcze bo sama juz nie wiem kiedy ją zbadać niby wszędzie zalecją 2-5 dc a u Cię całkiem inaczej hmmm:o
W klinice Novum tez każą prolaktynę w 12dc robic.
Porzeczka odpoczywa po pobycie w szpitalu, Marshia wczoraj wstrzykneła ovitrelle, Roxie zbyt wiele od gina po monitoriungu się nie dowiedziała, nafoczka na szkoleniu w Warszawie, bertha ma nowa miskę do nasiadówek i zaczęła nowy cykl, Gabiś tęskni za nami i dodała zdj Blanusi, Funia ma małe smuteczki, bea25ta przechodzi w pełną abstynencję, jak macica jej twardniała po seksach (a właściwie po jednym:p), któraś miała mieć hsg??, destino po połówkowych - synuś!, Magda była u Maliny i ma zrobić monitoring tego cyklu, matulkaa po wizycie, maluszek fikał, małej wyszedł niski progesteron, ale nie wiadomo czy nie dlatego,że owu była bardzo wcześnie,staraczki dalej walczą, tylko czarna gdzieś zniknęła nam.

Edit: i ja: wczoraj mnie brało przeziębienie, wyleżałam, najadłam się imbiru i już mi dobrze :)

HAHAHAHA, cudowne streszczenie i nawazniejsza informacja: "bertha ma nowa miskę do nasiadówek" :D:D siedze w pracy i sie chichram do monitora :D:D

Ja pobrałam dzisiaj ostatnie badania z krwi - hify, kiły, hbs itp. i poza posiewami, bede miala komplet.
A M w czwartek wysylam na badania z krwi tych różnych hifów itp i bedzie komplecik na wizytę! :)

A moj maz nie oglada meczy ;-)

Kas90 super skrot

Ide dzis do internisty bo ucho mnie boli i zatkane. Mam nadzieje, ze cos mi pomoze bo oszaleje zaraz. Maz jutro idzie na badanie chyba sie denerwuje bo zaczal cos czytac.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się we wtorek. My po KTG. Zapis bardzo ładny, Mała ruchliwa, skurczy brak [emoji15] nie wiem co musiałoby się stać żebym urodziła do terminu.... Więc mentalnie i psychicznie nastawiamy się na to że w czwartek rano mam się zgłosić do szpitala na oddział...

reklama
Kochane utknelam w kuchni miedzy sloikami. Jak znajde chwile siade poczytam i odpisze. Narazie walcze z pomidorami. Powoli nie moge na nie patrzec... i tak od weekendu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry