reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 haha no cóż... może wstyd się przyznać , ale sexy to ja mogę codziennie xD i do tej pory nigdy sobie nie zalowaliśmy [emoji14] jakoś tak pod tym względem oboje lubimy i się przy tym relaksujemy nigdy nie bylo na siłę :) i na razie się nie znudziło xD a trochę lat razem jesteśmy jakby nie było. Ja mam dość lekarzy ... męczy mnie to cale STARANIE w sensie ze ciągle coś tam pod względem medycznym wylazi . Ale sexy zawsze wszędzie hehe i to nawet nie tyle dla samej przyjemności bo to wiadomo, co my uwielbiamy razem być blisko i jakoś tak pasuje [emoji6] tym bardziej że teraz mniej czasu dla siebie także trzeba łapać chwilę i się nia cieszyć [emoji4] nie zmienua to faktu ze jak chcemy spac to idziemy spac i tyle [emoji4]będę mieć odwyk w ciąży przymusowy tak czy siak xD teraz jesteśmy młodzi mamy ochotę więc jak dla mnie nawet więcej jak raz nie jest problemem xD za X lat może się odmienić , to wiesz trzeba korzystać hehe

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A to super , że macie ochotę i nie robicie tego z musi bo trzeba !! Tylko z przyjemności ;)[emoji173]️

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
Tak jest to niezależne badanie genotypu KIR. Ja robiłam w Prokocimiu, ale trzeba się na nie specjalnie zapisywać. Z tego co pamiętam jest wykonywane tylko raz, czy dwa razy w miesiącu. Badanie wykazuje których receptorów ci brakuje. Ilość brakujących determinuje haplotyp, który zostanie określony. U mnie wyszedł najgorszy z możliwych - aa

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@ovli22 haha no cóż... może wstyd się przyznać , ale sexy to ja mogę codziennie xD i do tej pory nigdy sobie nie zalowaliśmy [emoji14] jakoś tak pod tym względem oboje lubimy i się przy tym relaksujemy nigdy nie bylo na siłę :) i na razie się nie znudziło xD a trochę lat razem jesteśmy jakby nie było. Ja mam dość lekarzy ... męczy mnie to cale STARANIE w sensie ze ciągle coś tam pod względem medycznym wylazi . Ale sexy zawsze wszędzie hehe i to nawet nie tyle dla samej przyjemności bo to wiadomo, co my uwielbiamy razem być blisko i jakoś tak pasuje [emoji6] tym bardziej że teraz mniej czasu dla siebie także trzeba łapać chwilę i się nia cieszyć [emoji4] nie zmienua to faktu ze jak chcemy spac to idziemy spac i tyle [emoji4]będę mieć odwyk w ciąży przymusowy tak czy siak xD teraz jesteśmy młodzi mamy ochotę więc jak dla mnie nawet więcej jak raz nie jest problemem xD za X lat może się odmienić , to wiesz trzeba korzystać hehe

Fajnie macie :) u nas to tak naturalnie bez starań - raz na tydzień.

U mnie puk puk i @ wlazła. Na razie nieśmiało, jutro się konkretnie rozkręci. :) a to oznacza ze od jutra antykoncepcja i 22.09 wizyta startowa w klinice!!

@roxie123 korzystaj tylko nie wiem czy wiesz czym grozi nadmiar seksu?? Mi od tego tak spuchł brzuch ,że zaraz pęknę. Życzę i Tobie tego :p

Załączniki

• 21363377_1645443108822471_1852586534_o.jpg
    21363377_1645443108822471_1852586534_o.jpg
    83,7 KB · Wyświetleń: 132
Ostatnia edycja:
A to super , że macie ochotę i nie robicie tego z musi bo trzeba !! Tylko z przyjemności ;)[emoji173]️

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
No jak to kiedyś moja kumpela powiedziała " tyle lat i jeszcze się wam mizianie nie znudziło '' haha także no [emoji23]

Kochane ja tak po łebkach jutro siądę. Kładziemy z M płytki w kotłowni wracamy właśnie do domu i nyny trzeba a tu jeszcze umyć się kolacja wino zmęczyć [emoji23] no i przyjemności haha

Buziaki Wam [emoji8][emoji8][emoji8]

@roxie123 dzisiaj sex?? Eeee dzisiaj mecz! ;)

U mnie 42dc brak okresu.. Wzięłam dupka.. Straszną anomalię mam w tym mc-u. Dzisiaj w pakiecie bolą mnie krzyże.
Po takim przestoju to będę umierać oj będę.

Tak jest to niezależne badanie genotypu KIR. Ja robiłam w Prokocimiu, ale trzeba się na nie specjalnie zapisywać. Z tego co pamiętam jest wykonywane tylko raz, czy dwa razy w miesiącu. Badanie wykazuje których receptorów ci brakuje. Ilość brakujących determinuje haplotyp, który zostanie określony. U mnie wyszedł najgorszy z możliwych - aa

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

No to mnie podłamałaś a ja już myślałam, że wszystko co możliwe już robiłam. No to muszę się dowiedzieć u mnie w Łodzi może w genosie czy to robię ehhh
spokojnych snów dla brzuchatek i nieprzespanej dla działających w projekcie baby ;)

@roxie123 dzisiaj sex?? Eeee dzisiaj mecz! ;)

U mnie 42dc brak okresu.. Wzięłam dupka.. Straszną anomalię mam w tym mc-u. Dzisiaj w pakiecie bolą mnie krzyże.
Po takim przestoju to będę umierać oj będę.
Haha mecz tez [emoji23] jedno z drugim nie koliduje [emoji23][emoji23][emoji23]
Wiem coś o tym...tez mój cykl się popierdzielil...stwierdzilam ze ostatnio za dużo płacze muszę sie ogarnąć :)

Ale naprodukowałyście :p

@Mała79 inofem zawiera maltodektryne która jest nośnikiem kwasu foliowego, ale też przy okazji jej IG wynosi 150. Dawka jest na tyle mała że produkt jest bezpieczny dla cukrzyków, ale wiem że nie wszystkim pasuje... i "dobrze" leży na żołądku.. Czyli kończymy podobnie leki :) oj będzie się działo. co do wynikow: TSH dobre, progesteron zbadany nie 7-8 dpo nie odpowie na pytanie czy w drugiej fazie wsio ok. Moim zdaniem nie zaszkodzi u ciebie wsparcie progesteronem. A nawet bym ci go zaleciła [emoji87]Duphaston w tej roli idealny [emoji4] 2x1 a jak będzie ciąża to 3x1
@ovli22 za nowy cykl
@nafoczka tylko grzecznie tam na tym wyjeździe ;)
@bertha [emoji23] uffff, a już się martwiłam że musisz kupić kolejną ;)
@marshia świetnie. 5mg encortonu to dawka terapeutyczna, na spokojną głowę ;) zdecydowanie 10. Jak armia u chłopa dobra to bierz go dzisiaj i jutro rano... a co ma mieć chłop dobrze ;)
@mickey* nie odpowiem ci kochana dokładnie, bo nie znam się na tym dobrze. Obie na pewno są cytokinami prozapalnymi (tak jak i czynnik martwicy nowotworu czy interferon gamma), czyli wysoki wynik powinien budzić niepokój...
@bea25ta piękny brzuch [emoji173]️
@Maciejka78 ty nie rób wszystkich badań jakie tu wypisujemy bo zbankrutujesz. Co ci powiedział immuno na twoje dotychczasowe wyniki?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry