@ovli22 haha no cóż... może wstyd się przyznać , ale sexy to ja mogę codziennie xD i do tej pory nigdy sobie nie zalowaliśmy [emoji14] jakoś tak pod tym względem oboje lubimy i się przy tym relaksujemy nigdy nie bylo na siłę i na razie się nie znudziło xD a trochę lat razem jesteśmy jakby nie było. Ja mam dość lekarzy ... męczy mnie to cale STARANIE w sensie ze ciągle coś tam pod względem medycznym wylazi . Ale sexy zawsze wszędzie hehe i to nawet nie tyle dla samej przyjemności bo to wiadomo, co my uwielbiamy razem być blisko i jakoś tak pasuje [emoji6] tym bardziej że teraz mniej czasu dla siebie także trzeba łapać chwilę i się nia cieszyć [emoji4] nie zmienua to faktu ze jak chcemy spac to idziemy spac i tyle [emoji4]będę mieć odwyk w ciąży przymusowy tak czy siak xD teraz jesteśmy młodzi mamy ochotę więc jak dla mnie nawet więcej jak raz nie jest problemem xD za X lat może się odmienić , to wiesz trzeba korzystać hehe
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A to super , że macie ochotę i nie robicie tego z musi bo trzeba !! Tylko z przyjemności [emoji173]️
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe