reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 jakie miałaś wartości czynnika martwicy nowotworu przed i po szczepieniach?
dziewuszki czytałam prace Maliny i mnie zastanawia dlaczego on nie podaje jednego leku o którym pisze, że działa hamująco na czynn.mart.nowotw. jesli są wartości duże .
Blokery TNF alfa Powodują one znaczne hamowanie genów odpowiedzi typu Th1 (głównie TNFα i IFNγ oraz receptora podjednostki β2 IL-12). Blokery TNFα stosowane są przed planowaną kolejną ciążą (adalimumab w dawce 40 mg podawany podskórnie co 1-2 tygodnie, etanercept w dawce 25 mg podawany podskórnie co 84 godziny).,
znalazłam na bocianie kolejną dziewczynę która urodziła po kuracji enbrel ( bloker czynnika martwicy nowotworu)
spotkała się któraś z Was z takim lekiem??????????
@roxie123 teraz to tylko suplementy typu ovarin, inoflic mogą coś zdziałać, clostilbegyt bierze się w pierwszych dniach cyklu;)

Mickey, a ty jaki masz wynik czynnika martwicy nowotrw? Ja mam >5000. (Choć byłam w trakcie infekcji wiec nie wiem czy to ma znaczenie.. jak wyleczę infekcje to powtórzę badanie)

reklama
Ooo i podróż do W-wy ma swoje dobre strony :D siedzę i was czekam a mam na to 6 h :)

@roxie123 kciuki za jajeczka i żołnierzyki :) byłaś u tego z proF?
@bea25ta ty wiesz ze ja proF polecam i to bardzo!
@agatusch wierzę że czekanie może być flustrujace ale mocno wierzę że wszystko będzie ok! O oby ten dzień nadszedł szybko a twój maż to musi być bardzo odważny ze go nic nie ugryzie :D
@mała79 progesteron niski masz. Mi na 12 gin kręcił nosem choć jeśli owu by była już w 10 dc to może i dobrze?
@kas90 dużo zdrówka dla Ciebie i Asi
@marshia to jakiego przystojnego podgladacza masz? Kciuki! @bertha za ciebie również ♡
@pixi.nova badanie nie zaszkodzi. Ja regularnie co 2 tyg miałam wizyty u 2 ginow :D
@Beciiia-87 to my mamy chyba jednak nie podobne prace bo ja w administracji jestem :)

Dziewczyny a ja siedzę i kminie.... skoro dziś rano pęcherzyk miał 22 mm, a Ovitrelle podaje się nawet przy 19-20mm, to Mize nie warto czekać do godzin wieczornych (on mówił żeby koło 19-20). Może się ostrzykne ;) o 17 i wtedy ten wieczorny seks będzie bardziej prawdopodobny, ze żołnierze dotrą na czas? Boję się, ze jak zrobię Astrzyk koło 20, potem będzie seks, rano zwyczajnie nie bedzie na to czasu (znam Mojego ukochanego i wiem jak wyglada jego pobudka, a raczej 10 pobudek.... ;) ) to będzie wielkie NIC z tego. Bo siecwszystko rozminie po drodze.
@bertha? Ty jesteś chyba zaznajomiona z tematem? Może @edloteh cos wiesz? Co radzicie???

Dziewczyny a ja siedzę i kminie.... skoro dziś rano pęcherzyk miał 22 mm, a Ovitrelle podaje się nawet przy 19-20mm, to Mize nie warto czekać do godzin wieczornych (on mówił żeby koło 19-20). Może się ostrzykne ;) o 17 i wtedy ten wieczorny seks będzie bardziej prawdopodobny, ze żołnierze dotrą na czas? Boję się, ze jak zrobię Astrzyk koło 20, potem będzie seks, rano zwyczajnie nie bedzie na to czasu (znam Mojego ukochanego i wiem jak wyglada jego pobudka, a raczej 10 pobudek.... ;) ) to będzie wielkie NIC z tego. Bo siecwszystko rozminie po drodze.
@bertha? Ty jesteś chyba zaznajomiona z tematem? Może @edloteh cos wiesz? Co radzicie???

Ja bym już wstrzykiwała! Myślałam ze już rano ci podał, bo pęcherzyk duży. Pewnie naturalnie by pęknąć jutro raczej wcześniej niż później.
Wiec myśle ze po zastrzyku pęknie szybciej niż standardowe 36h, bo jest już po prostu duży i wieczorne sexy idealne będą :)

tylko co ja mam z tym zrobić foczko?

@roxie123, a który masz dziś dzień cyklu? mierzysz temp? Mi się wykressy lepiej sprawdzały niż usg :p
@marshia, ah te spontaniczne seksy;p No ale co zrobić, trzeba to zaplanować :) Ja zbyt wiele nie doradzę.
@monia0208, hmmm ja tak nigdy nie miałam.
Ja się dziś byczę w łóżku :) nie jest źle, myślę, że infekcji nie uda się rozwinąć, a sio!

@nafoczka
Obczaj w necie :) Woytoń Robert ;)
Czysta przyjemność chodzić do niego co 2 dni ;) aż szkoda, ze w środę ostatni raz ;) w tym cyklu oczywiście
@bertha mowisz? Jyz teraz robić? :) może faktycznie
@kas90 moj luby nawet mie wie, zectak biegam i sprawdzam. I dziwi się ze dopytuje kiedy dokładnie jedzie do tej Warszawy, kiedy wraca. Czy imprezę chcecrobic, czy kogoś do domu przyprowadzić. Buahahaha. Ale nie mówię mu, ze chodzi o konkretne robienie bobofruta bo nue chce go stresować. Niech przynajmniej dla niego będzie to spontan. Wystarczy, ze ja od godziny do godziny odliczam ;)

Marschia ja tez mialam pecherzyk 22 mm i w pt w poludnie mialam ovitrelle i gin mowil ze owu bedzie w soboty na niedziele ale jajnik czulam cala niedziele.Wiec jak Twoj wroci w srode to tez odrazu dzialajcie [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@marshia ja też myslałam że ovitrelle miałaś już podany, ognia z zastrzykiem
@bertha nie robiłam tego badania ale zrobie:pbo dzwoniłam do prokocimia i robią cba ale z tego co czytałam to ja to w wiekszości będe miała skopane, wiesz moje nk mówią same za siebie:D

reklama
Do góry