reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

tylko co ja mam z tym zrobić foczko?
Ale to mnie się pytasz? :D o siebie czy marshia? :p
Co do Ciebie to bym poszła na monit a co do @marshia to tez bym zastrzyk dała bo ja też tak z Wikusiem dostałam :)

To teraz trochę prywaty :) strasznie za wami tęsknilam (bez ściemy i bez lizania :D ) nie było szans żeby czytać bo miałam ustalone priorytety dzieci, dom, a jak wszyscy idą spać praca (o ile trzeba) potem forum* no i na to wszystko jakieś 4 godziny. Ciesze się ze coś nadrobiłam i wrocilam i wiem co u was się dzieje :) baba to taka ciekawska jest :D

@Destino wspaniale ze synek rośnie :) wszystko dobre wróciło do Ciebie

@mickey* kibicuje ty wiesz :) i @burczuś i @czarna_mała @marzycielka81 i wszystkie niewymienione

reklama
@nafoczka nie w prof , tamten mi dał pół roku na zajscie i wtedy , byłam u miejscowego ułoma :p
@kas90 nie mierze... nie robie nic... mam to w nosie już wszystko ;/ sexy co 2 dzień cały cykl i już... pójdę w poniedziałek zobacze co mi powie na pocieszenie i tyle ... nie będę się głowić nad tym wszystkim ... przerasta mnie to

Ogólnie czuje się do dupy...dzisiaj 10dc ...mam przyjść 17dc .
Pewnie znowu cykl stracony ;/ on tak popieprzył , że nic z tego nie wiem , a ja się zdołowałam o i tyle...mogłam nie iść

@roxie123 Kochana nie załamuj się głowa do góry . Pisałam wcześniej jak brać według zaleceń Maliny clostilbegyt 3-7dc.
@mickey* Czynnik martwicy nowotworu spadł z 1492 - 1052.
Czytałam ten artykuł , ale nie aż tak wnikliwie. Na pewno zapytam go o te blokery na kolejnej wizycie w październiku. Doktor ostatnio podkreślał skuteczność szczepień . Mój organizm jednak jest bardzo agresywny widzę to po wskaźnikach nawet po szczepieniach .

Ostatnia edycja:
@agatush chodz duzo i rozruszaj Michalinke,niech wychodzi bo ciocie sie doczekac nie moga[emoji5]

@bea25ta mnie to strasznie przejelo,naeet nie historia mamyginekolog bo ja juz znalam ale te komentarze kobiet ,ktore tracily dzieci tak pozno[emoji29][emoji29][emoji29]

@Porzeczka1234 jestem,ale jakos tak...gorsze dni z M[emoji53]
Ciesze sie ,ze wracacie do normy[emoji5]
No i bierz sie za ta wyprawke bo sie okaze ,ze ja pierwsza zrobie hehe

@mała79 tsh piekne a progesteron slaby:/
Moze powinnas brac dupka po owu.
Choc tu wyglada tak jakby jej w ogole nie bylo.
Albo tak jak mowia dziewczyny wczesna owu.
Moze monitoruj nastepny cykl,bedziesz miala pewnosc[emoji4]

@kas90 zdroweczka[emoji5][emoji5][emoji5]

@marshia pieknie[emoji4]kluj sie i to juz[emoji4]

@pixi.nova ja mialam w tej ciazy do 12 tyg usg co 1,5 tyg ,czasem raz w tyg ,a jak plamilam to w ciagu 3 dni 3 razy!!!nic sie nie martw[emoji4]

@roxie123 clostilbegyt kiedys Ci o nim pisalam[emoji4] bierze sie przewaznie 3-5 lub 3-9 dc rozne szkoly slyszlam.
I glowa do gory bo przy tak dlugoch cyklach masz czas na jajeczka[emoji4]
Caluje[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ogólnie czuje się do dupy...dzisiaj 10dc ...mam przyjść 17dc .
Pewnie znowu cykl stracony ;/ on tak popieprzył , że nic z tego nie wiem , a ja się zdołowałam o i tyle...mogłam nie iść
Kochana nie smutaj :) Róbcie co do Was należy, bzykajcie się na zdrowie ;) skoro i tak masz pół roku na naturalne zajście to po co Ci spina? Ja się spinam i już wystarczy ;) i boje się, ze przez tą spinę nic nie będzie. Bo wiadomo jak jest - najlepiej wyluzować i zapomnieć - wtedy najłatwiej zajść. A skoro co 2 dni i tak działacie w dobrym kierunku to na razie wystarczy :)

@nafoczka
Obczaj w necie :) Woytoń Robert ;)
Czysta przyjemność chodzić do niego co 2 dni ;) aż szkoda, ze w środę ostatni raz ;) w tym cyklu oczywiście
@bertha mowisz? Jyz teraz robić? :) może faktycznie
@kas90 moj luby nawet mie wie, zectak biegam i sprawdzam. I dziwi się ze dopytuje kiedy dokładnie jedzie do tej Warszawy, kiedy wraca. Czy imprezę chcecrobic, czy kogoś do domu przyprowadzić. Buahahaha. Ale nie mówię mu, ze chodzi o konkretne robienie bobofruta bo nue chce go stresować. Niech przynajmniej dla niego będzie to spontan. Wystarczy, ze ja od godziny do godziny odliczam ;)
wyobrażam sobie spontan przed wyjazdem i przed pracą z samego rana:D

@magda1208 @Funia90 mam nadzieje , że jednak coś z tego będzie , skoro ostatnie wyniki pokazywały owulację :< no nic czekam do poniedziałku ... kupiłam wytrawne wino jakieś , nie wiem jak to będę pić , ale jak mówicie , że pomaga to po lampce będę dziennie
@marshia to nawet nie chodzi o to , tylko , w domu mam taką męczarnie... tu mnie ten lekarz wkurzył i taka jestem hm ... za dużo juz na mnie ;/ tak bym chciała ,żeby po prostu było dobrze
Przez te 2 tygodnie niecałe poleciałam 3 kg w dół... przytyć ciężko , ale nerwy mnie wykończą . Dobrze , że od piątku zacznę oddychać

reklama
@roxie123 o jak ja bym chciała 3 kg w dół :) zamień się ;) Ja to teraz już trzęsę dupką, ze steryd da mi w kość - a dosłownie w dupę ;) No ale coś - coś - ciąża najważniejsza. Najpierw, żeby była, a potem żeby trwała szczęśliwie. Ale póki jej nie ma to nie będę udawać - troszkę trzęsę portkami, ze spuchnę

Do góry