reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

tylko co ja mam z tym zrobić foczko?
Ale to mnie się pytasz? :D o siebie czy marshia? :p
Co do Ciebie to bym poszła na monit a co do @marshia to tez bym zastrzyk dała bo ja też tak z Wikusiem dostałam :)

To teraz trochę prywaty :) strasznie za wami tęsknilam (bez ściemy i bez lizania :D ) nie było szans żeby czytać bo miałam ustalone priorytety dzieci, dom, a jak wszyscy idą spać praca (o ile trzeba) potem forum* no i na to wszystko jakieś 4 godziny. Ciesze się ze coś nadrobiłam i wrocilam i wiem co u was się dzieje :) baba to taka ciekawska jest :D

@Destino wspaniale ze synek rośnie :) wszystko dobre wróciło do Ciebie

@mickey* kibicuje ty wiesz :) i @burczuś i @czarna_mała @marzycielka81 i wszystkie niewymienione

reklama
@nafoczka nie w prof , tamten mi dał pół roku na zajscie i wtedy , byłam u miejscowego ułoma :p
@kas90 nie mierze... nie robie nic... mam to w nosie już wszystko ;/ sexy co 2 dzień cały cykl i już... pójdę w poniedziałek zobacze co mi powie na pocieszenie i tyle ... nie będę się głowić nad tym wszystkim ... przerasta mnie to

Ogólnie czuje się do dupy...dzisiaj 10dc ...mam przyjść 17dc .
Pewnie znowu cykl stracony ;/ on tak popieprzył , że nic z tego nie wiem , a ja się zdołowałam o i tyle...mogłam nie iść

@roxie123 Kochana nie załamuj się głowa do góry . Pisałam wcześniej jak brać według zaleceń Maliny clostilbegyt 3-7dc.
@mickey* Czynnik martwicy nowotworu spadł z 1492 - 1052.
Czytałam ten artykuł , ale nie aż tak wnikliwie. Na pewno zapytam go o te blokery na kolejnej wizycie w październiku. Doktor ostatnio podkreślał skuteczność szczepień . Mój organizm jednak jest bardzo agresywny widzę to po wskaźnikach nawet po szczepieniach .

Ostatnia edycja:
@agatush chodz duzo i rozruszaj Michalinke,niech wychodzi bo ciocie sie doczekac nie moga[emoji5]

@bea25ta mnie to strasznie przejelo,naeet nie historia mamyginekolog bo ja juz znalam ale te komentarze kobiet ,ktore tracily dzieci tak pozno[emoji29][emoji29][emoji29]

@Porzeczka1234 jestem,ale jakos tak...gorsze dni z M[emoji53]
Ciesze sie ,ze wracacie do normy[emoji5]
No i bierz sie za ta wyprawke bo sie okaze ,ze ja pierwsza zrobie hehe

@mała79 tsh piekne a progesteron slaby:/
Moze powinnas brac dupka po owu.
Choc tu wyglada tak jakby jej w ogole nie bylo.
Albo tak jak mowia dziewczyny wczesna owu.
Moze monitoruj nastepny cykl,bedziesz miala pewnosc[emoji4]

@kas90 zdroweczka[emoji5][emoji5][emoji5]

@marshia pieknie[emoji4]kluj sie i to juz[emoji4]

@pixi.nova ja mialam w tej ciazy do 12 tyg usg co 1,5 tyg ,czasem raz w tyg ,a jak plamilam to w ciagu 3 dni 3 razy!!!nic sie nie martw[emoji4]

@roxie123 clostilbegyt kiedys Ci o nim pisalam[emoji4] bierze sie przewaznie 3-5 lub 3-9 dc rozne szkoly slyszlam.
I glowa do gory bo przy tak dlugoch cyklach masz czas na jajeczka[emoji4]
Caluje[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ogólnie czuje się do dupy...dzisiaj 10dc ...mam przyjść 17dc .
Pewnie znowu cykl stracony ;/ on tak popieprzył , że nic z tego nie wiem , a ja się zdołowałam o i tyle...mogłam nie iść
Kochana nie smutaj :) Róbcie co do Was należy, bzykajcie się na zdrowie ;) skoro i tak masz pół roku na naturalne zajście to po co Ci spina? Ja się spinam i już wystarczy ;) i boje się, ze przez tą spinę nic nie będzie. Bo wiadomo jak jest - najlepiej wyluzować i zapomnieć - wtedy najłatwiej zajść. A skoro co 2 dni i tak działacie w dobrym kierunku to na razie wystarczy :)

@nafoczka
Obczaj w necie :) Woytoń Robert ;)
Czysta przyjemność chodzić do niego co 2 dni ;) aż szkoda, ze w środę ostatni raz ;) w tym cyklu oczywiście
@bertha mowisz? Jyz teraz robić? :) może faktycznie
@kas90 moj luby nawet mie wie, zectak biegam i sprawdzam. I dziwi się ze dopytuje kiedy dokładnie jedzie do tej Warszawy, kiedy wraca. Czy imprezę chcecrobic, czy kogoś do domu przyprowadzić. Buahahaha. Ale nie mówię mu, ze chodzi o konkretne robienie bobofruta bo nue chce go stresować. Niech przynajmniej dla niego będzie to spontan. Wystarczy, ze ja od godziny do godziny odliczam ;)
wyobrażam sobie spontan przed wyjazdem i przed pracą z samego rana:D

@magda1208 @Funia90 mam nadzieje , że jednak coś z tego będzie , skoro ostatnie wyniki pokazywały owulację :< no nic czekam do poniedziałku ... kupiłam wytrawne wino jakieś , nie wiem jak to będę pić , ale jak mówicie , że pomaga to po lampce będę dziennie
@marshia to nawet nie chodzi o to , tylko , w domu mam taką męczarnie... tu mnie ten lekarz wkurzył i taka jestem hm ... za dużo juz na mnie ;/ tak bym chciała ,żeby po prostu było dobrze
Przez te 2 tygodnie niecałe poleciałam 3 kg w dół... przytyć ciężko , ale nerwy mnie wykończą . Dobrze , że od piątku zacznę oddychać

reklama
@roxie123 o jak ja bym chciała 3 kg w dół :) zamień się ;) Ja to teraz już trzęsę dupką, ze steryd da mi w kość - a dosłownie w dupę ;) No ale coś - coś - ciąża najważniejsza. Najpierw, żeby była, a potem żeby trwała szczęśliwie. Ale póki jej nie ma to nie będę udawać - troszkę trzęsę portkami, ze spuchnę

Do góry