reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mówicie, ze dziś jyz działać? Nie czekać do rana? :) ok.
A pan przystojny bez szemrania encorton wypisał - jemu się zdanie zmienia co wizyte..... powiedziałam mu, ze byłam przygotowana na proszenie, walkę, a tak mnie zaskoczył ;) No ale i tak wypisał 5 mg, a nie 10.
Tylko tego duphastonu mie kazał brać - dziwne
No i w środę rano znów podglad czy pęcherzyk pękł
@marshia przeprowadziłabym atak na męża i dziś wieczór i jutro rano:) Plemniory też mają swój czas dopłynięcia do jajeczka, to nie tak,że o już. Także powinno styknąć:) A jeśli nie, to męż niech wsiada w auto i wraca na szybkie bzyku do Wro! toć to nie tak daleko:)
@agatush trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie ciąży:)

reklama
Dziewczyny wracam po weekendowym lenistwie do Was :)

@Porzeczka1234 bardzo się cieszę, że u Was już po stresie. Ja myślę, że twoja córcia po prostu może być drobniejsza z natury, kobiety już tak często mają;);)i nie ma się czym martwić. Moja siostra urodziła córeczkę waga 2700 a teraz to niezły pulpecik haha:D:D
Na usg zawsze jej mówili, że mała będzie drobna bo stópki zawsze miała mniejsze co do wieku minimalnie. A teraz nadgoniła, że szok !! :D
Za to ja jak się urodziłam dziewczyny tak w ramach żartu :o to bylam największa na sali haha 4200 kg matka się mnie bała:D:p:p no i zawsze byłam najwyższa w klasie z dziewczyn.
Może coś w tym już jest, nie wiem:p

U mnie wszystko ok póki co odpukać!:):) 5t3 dzień. Tak jak piszecie staram się być dobrej myśli, chociaż wiecie jakie to trudne... Wizytę mam 9 września i chyba pójdę to będzie równo 6 t 0 d więc może już coś będzie widać. Ja chyba potrzebuję chodzić na to usg ze względu na moją psychikę..
Sutki mnie tak swędzą, że bym się zadrapała!!! Do tego wcinam non stop mięcho i kapuche kiszoną czy ogóry:D:D:D To tak w ramach żartów. Wieczorami padam bo jestem turbo śpiąca..

@marshia tak się cieszę kochana, że masz taki śliczny pęcherzyk i dostałaś encorton! Zobaczysz, że ani się obejrzysz a już będą dwie krechy! :p
@Marthi jak tam po weekendzie?
@roxie123 Daj znać koniecznie co tam wyhodowałaś:p

Hello,
@marshia tak jak dziewczyny piszą najlepiej bzykanko wieczór plus rano,
gdyby ktoś potrzebował info dzwoniłam do prokocimia wykonują test cba-panel cytokinowy koszt 110 zł
@bertha jesli mogę spytać ile płaciłaś za to badanie ?
a teraz pytanie do naszej ekspertki cytokinowej @edloteh za co odpwoiada interleukina 6, 12 ?:o

A mi nic nie powiedział cap... on taki jest . Powiedział tylko ze że na razie w jednym jajniku dobry obraz . Mamy się starać i o mam przyjść w poniedziałek 17dc zobaczy jaka sytuacja jak coś da mi na owulacji jakieś tabletki na C ale nie zapamiętałam [emoji23]bo się zestresowalam że wszystko do dupy . Ale mówię mu że @ był a w 37dc a trwała 7 dni więc 3 dni temu ja skończyłam to jeszcze te pęcherzyki nie miały kiedy urosnąć nie wiadomo jak . Ale ten mowi ze zobaczymy w poniedziałek jak coś tabletki i będzie dobrze . Także widzicie nic nie wiem co ile ma a ten mówi jak zwykle nic nie pytaj starajcie się zobaczymy w pon na 15 mam...jakos nie wyszłam z entuzjazmem z tego gabinetu . Ale może to za szybko faktycznie ... Tak sobie głupia tłumaczę

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A mi nic nie powiedział cap... on taki jest . Powiedział tylko ze że na razie w jednym jajniku dobry obraz . Mamy się starać i o mam przyjść w poniedziałek 17dc zobaczy jaka sytuacja jak coś da mi na owulacji jakieś tabletki na C ale nie zapamiętałam [emoji23]bo się zestresowalam że wszystko do dupy . Ale mówię mu że @ był a w 37dc a trwała 7 dni więc 3 dni temu ja skończyłam to jeszcze te pęcherzyki nie miały kiedy urosnąć nie wiadomo jak . Ale ten mowi ze zobaczymy w poniedziałek jak coś tabletki i będzie dobrze . Także widzicie nic nie wiem co ile ma a ten mówi jak zwykle nic nie pytaj starajcie się zobaczymy w pon na 15 mam...jakos nie wyszłam z entuzjazmem z tego gabinetu . Ale może to za szybko faktycznie ... Tak sobie głupia tłumaczę

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Pytaj mała :) zawsze pytaj! Mój gin zawsze mówi jak wyciągam kartkę z pytaniami - kto pyta nie błądzi ;)
Masz prawo wiedzieć co w środku siedzi.
O jednacrzecz tylko go nie zapytałam - ile różnicy między encortonem a acardem??? Bo on każe czekać w acardem do testu. Tzn w środę zapytam. Mize tym razem powie, żeby już brać. A ja i tak biorę jyz od miesiąca :) Ale nie wiem jak jutro?
Wiem, ze ilesset postów wyżej przewijało się to. No ale - wiadomo - nie znajdę już :/

@roxie123, lekarz musi ci udzielić informacji o twoim stanie. Tzn ile jest jajeczek, jaka wielkość, na którym jajniku, jakie endo. On sobie to zapisał chociaż? Jak on to chce porównać za tydzień? Na następny raz wymuś to na nim i już:*

@marshia, to super:* A dotarła przesyłka ode mnie już? Ja łykałam encorton 7, a acard 8.00 (oba leki nie na czczo, zeby żołądka nie zniszczyć)

@agatush, Ci nasi mężowie to muszą się nieźle czuć z tymi seksami :p Przy staraniach podajemy im grafik, w ciąży zakaz, przy końcówce biedni, nie mają zmiłuj, haha:D A mówi się, że to mężczyźni traktują przedmiotowo, żarcik oczywiście:D

@pixi.nova, niech swędzą, niech bolą:D Też wpierdzielałam wszystko kiszone i jabłka!

@kas90 jeszcze nie, dam znac jak dotrze :) Popieram to, co napisałaś roxie. Jakim cudem on za tydzień będzie pamiętał jak było? Chociaż..... ten mój pamiętał w piątek co było w środę i dziś pamiętał co było w piątek - nawrt nue chciał zdjęć. Wiec Mize jacyś mistrzowie pamięci się jednak zfatzają. Ale co na papierze, to na papierze.

Hello,
@marshia tak jak dziewczyny piszą najlepiej bzykanko wieczór plus rano,
gdyby ktoś potrzebował info dzwoniłam do prokocimia wykonują test cba-panel cytokinowy koszt 110 zł
@bertha jesli mogę spytać ile płaciłaś za to badanie ?
a teraz pytanie do naszej ekspertki cytokinowej @edloteh za co odpwoiada interleukina 6, 12 ?:o
o matko o co to tak tanioooooooooooo:o:o:o
w APC Łódź koszt ok.450zł
@marshia ja łykam encorton razem z acardem po śniadaniu

reklama
Do góry