reklama
Beciiia-87
Fanka BB :)
Babki ale napisałyście dużo ja właśnie uciekam na szkolenie..
Niestety 4 mi odpada na wizytę ponieważ środy mam długie
Jeszcze wtorki mnie poratują bo mam 2h tylko
Niestety 4 mi odpada na wizytę ponieważ środy mam długie
Jeszcze wtorki mnie poratują bo mam 2h tylko
pixi.nova
@marshia może nie chce Ci dac tego dupka teraz bo by mogl jak antykoncepcja zadzialac jakbys brala za wczesnie? Ja bralam go od pozywynego testu i tak mi doradzano. Pamietam, ze w weekend mowilyscie o wspomagaczach jajnikow do picia.
Ja dostalam Miositogyn i mam go dalej pic w ciazy.
@roxie123 Ja bym poszla prywatnie na monitoring jezeli Ci na nim zalezy. To w sumie tania sprawa, przynajmniej u mojego gin.
Dziewczyny uwazacie, ze nie zaszkodzi isc na usg w 6tyg i pozniej znowu pod koniec wrzesnia po ponad dwoch tygodniach?
Ja dostalam Miositogyn i mam go dalej pic w ciazy.
@roxie123 Ja bym poszla prywatnie na monitoring jezeli Ci na nim zalezy. To w sumie tania sprawa, przynajmniej u mojego gin.
Dziewczyny uwazacie, ze nie zaszkodzi isc na usg w 6tyg i pozniej znowu pod koniec wrzesnia po ponad dwoch tygodniach?
matulkaa
@pixi.nova nie zaszkodzi. Ja na początku miałam dwóch lekarzy i w pierwszych tygodniach miałam wizyty co dwa tygodnie [emoji4] czasami nawet częściej. Głowa do góry. Ps. U mnie serdeszko było w 6t1d więc szansa jest, ale pamiętaj, że wszystko zależy kiedy miałaś owulację.
Umówiłam się na badanie połówkowe w 21t2d w Volumedzie do Agnieszki Nawary-Baran [emoji4] zobaczymy jak będzie. Termin na 18 października, tak więc jeszcze trochę poczekam [emoji4] dzięki dziewczyny za rady [emoji8]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Umówiłam się na badanie połówkowe w 21t2d w Volumedzie do Agnieszki Nawary-Baran [emoji4] zobaczymy jak będzie. Termin na 18 października, tak więc jeszcze trochę poczekam [emoji4] dzięki dziewczyny za rady [emoji8]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
roxie123
Wiem dziewczyny ale jego nie da się zapytać. On tylko mów i ze albo źle albo dobrze . W karcie cis sobie popisał nie wiem co ale chyba napisał min ze na razie brak pęcherzyka dominującego. Mam czekać tydzień i chodowac . Mówił że w lewym jajniku zaczyna się coś dziać i jak będzie to pewnie z niego coś .
Mam być w poniedziałek i wtedy mi już wszystko powie czy trzeba tabletki na wywołanie owulacji czy nie . Bo ze nie będziemy czekać na nią . W poniedziałek idę prywatnie do niego bo ma urlop to mnie i tak przyjmuje dlatego bo mnie zna i był przy moich 2 poronieniach tak by mnie nie wzia... nie zależy mi aż tak bo mój gin dał mi pół roku na zajście bez oglądania ale wiecie ja chce wiedzieć co i jak .
Dobrze że jak coś da tabletki .
Któraś podpowie jak chodowac te pęcherzyki?...czym dokarmiac ? :/
Te tabsy to chyba clostil czy coś takie ...znacie?
A on jest taki że popatrzy na pacjentek i wszystko o niej wie ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mam być w poniedziałek i wtedy mi już wszystko powie czy trzeba tabletki na wywołanie owulacji czy nie . Bo ze nie będziemy czekać na nią . W poniedziałek idę prywatnie do niego bo ma urlop to mnie i tak przyjmuje dlatego bo mnie zna i był przy moich 2 poronieniach tak by mnie nie wzia... nie zależy mi aż tak bo mój gin dał mi pół roku na zajście bez oglądania ale wiecie ja chce wiedzieć co i jak .
Dobrze że jak coś da tabletki .
Któraś podpowie jak chodowac te pęcherzyki?...czym dokarmiac ? :/
Te tabsy to chyba clostil czy coś takie ...znacie?
A on jest taki że popatrzy na pacjentek i wszystko o niej wie ...
Ostatnia edycja:
marzycielka81
Agatuesh niedlugo bedziesz tul?ic malenstwo.
Marshia mi gin mowil ze 36-48 godzin owulacja po podaniu ovitrelle
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
marshia
No właśnie wiem, ze od pęknięcia jeszxze chwila mija. A my mamy tylko wieczór i rano (ptzrd pracà to słabo to widze )Agatuesh niedlugo bedziesz tul?ic malenstwo.
@roxie123 clostilbegyt jest na stymulację pęcherzyków właśnie, Ale raczej podaje się go w pierwszych dniach cyklu. Nie spotkałam się z sytuacją, żeby dopiero w okolicach owu go wdrażać. Wtedy to już cxzas na Ovitrelle lub pregnyl - na pęknięcie pęcherzyka. Może on o kolejnym cyklu już myśli.
roxie123
Tak na internecie wyczytałam ale może to inny . Nie wiem ... nic nie wiem w sumie :/ w poniedziałek się dowiem może normalnie owulacja będzie...
Jakaś jestem przybita :/ z nim tak zawsze pytasz się to Ci nie powie do końca tylko każe czekać :/ a mi za to się wszystkiego odechciało o i tyle
Jakaś jestem przybita :/ z nim tak zawsze pytasz się to Ci nie powie do końca tylko każe czekać :/ a mi za to się wszystkiego odechciało o i tyle
U
użytkownik m
Gość
@magda1208 jakie miałaś wartości czynnika martwicy nowotworu przed i po szczepieniach?
dziewuszki czytałam prace Maliny i mnie zastanawia dlaczego on nie podaje jednego leku o którym pisze, że działa hamująco na czynn.mart.nowotw. jesli są wartości duże .
Blokery TNF alfa Powodują one znaczne hamowanie genów odpowiedzi typu Th1 (głównie TNFα i IFNγ oraz receptora podjednostki β2 IL-12). Blokery TNFα stosowane są przed planowaną kolejną ciążą (adalimumab w dawce 40 mg podawany podskórnie co 1-2 tygodnie, etanercept w dawce 25 mg podawany podskórnie co 84 godziny).,
znalazłam na bocianie kolejną dziewczynę która urodziła po kuracji enbrel ( bloker czynnika martwicy nowotworu)
spotkała się któraś z Was z takim lekiem??????????
@roxie123 teraz to tylko suplementy typu ovarin, inoflic mogą coś zdziałać, clostilbegyt bierze się w pierwszych dniach cyklu
dziewuszki czytałam prace Maliny i mnie zastanawia dlaczego on nie podaje jednego leku o którym pisze, że działa hamująco na czynn.mart.nowotw. jesli są wartości duże .
Blokery TNF alfa Powodują one znaczne hamowanie genów odpowiedzi typu Th1 (głównie TNFα i IFNγ oraz receptora podjednostki β2 IL-12). Blokery TNFα stosowane są przed planowaną kolejną ciążą (adalimumab w dawce 40 mg podawany podskórnie co 1-2 tygodnie, etanercept w dawce 25 mg podawany podskórnie co 84 godziny).,
znalazłam na bocianie kolejną dziewczynę która urodziła po kuracji enbrel ( bloker czynnika martwicy nowotworu)
spotkała się któraś z Was z takim lekiem??????????
@roxie123 teraz to tylko suplementy typu ovarin, inoflic mogą coś zdziałać, clostilbegyt bierze się w pierwszych dniach cyklu
reklama
Podziel się: