reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 to moja malutka tylko 80 gram ma do twojej więc to chyba nie tak dużo.

Byłam jeszcze u tego lekarza i zapytałam jak ten brzuszek to powiedział, że wykluczyli hipotrofię także tego się na razie trzymam jem dużo serków i czekamy na kolejne usg.

@bertha pytałaś czemu serki itd dlatego ze dziecko szybciej tyje od nabiału dieta wysokonabiałowa

@agatush ❤ ściskam czekamy na Michaline

@Funia90 podkarmię budyniową co by rosła duża i zdrowa.

@pixi.nova ja od początku miałam 0,6 to duża dawka chyba ale chyba nie tak ogromna bo dziś na wizycie powiedział mi lekarz , że przez ten miesiąc do 27 września mam brać 0,8 a później zobaczymy czy 0,6 wracam czy 0,8 ale powiedział ze dzwonił do maliny i on będzie decydował.

@roxie123 jadę dziś do domu

@susana śliczna. Wiem że masz swoje sprawy i zmartwienia jedziemy dziś do domu i oby już rosła jak trzeba

I ja się pochwalę księżniczk bydluniowa

Załączniki

• IMG_20170901_163838.jpg
    IMG_20170901_163838.jpg
    413,3 KB · Wyświetleń: 107
Dziewczyny ja juz po wizycie, u mnie 4t6 d
Pani doktor zrobila usg i jest pecherzyk ale poki co to wszystko ;)
Mam przyjdz na kolejna wizyte 9 wrzesnia. Myslicie, ze wtedy bedzie juz serduszko?
Dostalam recepte na clexane 0,6 ale moja gin mowi, ze dopiero kiedy pojawi sie zarodek wtedy wrasta ryzyko zakrzepowe. Wiec postanowilam, ze chyba spokojnie te 9 dni bede brac jeszcze 0,4 a pozniej przerzuce sie na 0,6. Recepte juz mam zebym byla spokojniejsza. Moja gin jest cudowna, ma do mnie mase cierpliwosci ;)
@Porzeczka1234 Dziękuje za info odnosnie dawki clexane.Kochana Twoja księżniczka jest cudowna!!
A serki pyszne więc na zdrowie!! :D
@Funia90 Fajnie, że tak lubicie sobie posmigac. My tez uwielbiamy podroze ale ja to taka płocha dupa sie zrobilam w tej ciazy:D:p Nawet co do ciuchow mam obiekcje, ze moze za mocna guma w spodniach czy rajstopach.. no normalnie przewrazliwiona na maxa :D Mielismy jechac nad morze w ten weekend ale pogoda tragiczna.. :(
Odnosnie badan to najpierw porobie i wtedy sie upewnie w decyzji ale raczej sie zdecyduje na 0,6

@marshia Jak po monitoringu? Jakie efekty kuracji winkiem?:D:p

Ja po monitoringu :/ pęcherzyk 16 mm przedwczoraj - dziś 16..... :( któraś z Was pisała, ze Mize się zatrzymać :( ale mam jeszxze 2 rokujące w tym samym jajniku (przedwczoraj 10 mm, dziś po 16), i dwa w lewym jajniku. Bez stymulacji ;) w pon powtórka z oglądania i zobaczymy czy coś z tego będzie w tym miesiącu :/
Aaaaa a endo urosło o 3 mm w 2 dni. Ma 6 mm. Jak na moje dłuższe cykle powiedział, ze jest dobrze i mam dalej pic wino i jeść migdały :)
@pixi.nova !!!!!!! Odezwij sie - ok - doczytałam :)

Dopisałam tam - 6 mm. Powiedział, ze dobrze to wyglada i on ma nadzieje, ze coś z tego wyjdzie. Może bliźniaki nawet. Powiedziałam, żeby aż taki optymistyczny nie był ;) nie ogarnę bliźniaków w wieku 40 lat ;) Jedno zdrowe i śliczne poproszę ;)

@marshia Bierz ile daja :D:D
Ja kiedys tez tak mowilam, ze bym nie ogarnela ale teraz mysle, ze to super sprawa raz sie przemeczysz i masz full rodzinke ;)

Trzymam kciuki za ten cykl!! Mam nadzieje, ze ten miesiac bedzie szczesliwy dla nas wszystkich! :):)

Czyli dieta sie sprawdza Kochana endo super!!! Bedzie git!! :tak:

@Porzeczka1234 bydluniowa do schrupania. Cieszę się, że wychodzicie. Zobaczysz jeszcze jak maleńka szybko nadrobi [emoji4]
@pixi.nova fajnie że wizyta udana, na tym etapie ciężko oczekiwać, że można zobaczyć coś więcej. Ważne że pęcherzyk jest we właściwym miejscu na serducho masz jeszcze czas [emoji8] masz leki, wszystko będzie dobrze.
@marshia widać, że kuracja winna działa [emoji4] oby tak dalej i może ten cykl będzie twój
@agatush [emoji8] jeszcze tylko chwila [emoji4] i powitasz maleńką po tej stronie brzucha [emoji4]
@susana śliczna ta twoja córeczka

Ja właśnie czekam u swojej pani doktor i bardzo się denerwuję jak zwykle zresztą [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 super ,że wszystko ok i do domku idziecie. Śliczna mała ale jak koło buźki widzę kisiel a nie budyń więc możę będzie księżniczka kisielowa :-D

@Ilis91 ja badań na allo nie robiłam wiedziałam ze będę probować bez szczepń.

@matulkaa będzie dobrze który to tydzień?

@marshia ładnie bez wspomagaczy jajek wychodowałaś. Endo też super heh najwyżej będziesz mamą bliźniaków z ciągotkami do wina po takim łojeniu :oo2:

Do góry