reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia ale jajek [emoji1430] brawo! Musi coś z tego być!
To czeka Cię winny weekend [emoji23] z tym endo to może być różne w rożnym miejscu, więc 6mm przed owu jest moim zdaniem bardzo ładne [emoji1430]
Ja jak nie pyknie w tym cyklu to spróbuję estrofemu na lepsze endo [emoji6]

@Porzeczka123 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@Ilis91 to na pewno jednorazowa akcja! Wierzę w to! Cykle bez owu się zdążają, ale wiem jakie to irytujące.. będzie działanie w przyszłym cyklu na bank!

@susana piękna córcia [emoji173]️

@pixi.nova [emoji173]️[emoji169]

@dżoł ja też jeszcze tydzień i doszukuje się nie wiem czego [emoji51] w maju przed terminem @ miałam mdłości i siusiałam ciągle a teraz chyba nic [emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@marshia niech rosna oba[emoji5]
Endo rosnie w wino heheh[emoji5]polej dzis i nakarm swoje endo[emoji1]

@pixi.nova mysle ,ze za 8 dni powinno byc serduszko skoro jest pecherzyk ale jak go nie bedzie to tez tak sie moze zdarzyc.

@matulkaa co u Was?jak sie czujecie[emoji5]dawaj znac po wizycie[emoji8]

@Porzeczka1234 przepiekna ksiezniczka[emoji7]super,ze wracacie[emoji5]

@Porzeczko ale slicznotke masz w brzuszku [emoji7]
@matulka trzymam kciuki za wizyte [emoji8]
@marshia jak tyle jajec wyhodowalas? [emoji33][emoji33][emoji33][emoji85][emoji85][emoji85] ja po clo mialam tylko jedno dorodne .
@7Martynka88 u mnie tez lipa jak narazie.
Dziewczynki mam pytanie odnosnie %%% [emoji16]
Czy jak robie zastrzyki to moge wypic piwko? Chodzi mi o dzisiejszy meczyk [emoji23]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 Nie mogło być inaczej bardzo się cieszę z tych wieści .Pomodliłam się za nas dzisiaj podczas nabożeństwa . Za małą bydluniową zwłaszcza.
@pixi.nova Będzie dobrze.
@marshia Oby tak dalej powodzenia .
@burczuś Życzę aby się udało bez planu. Czasami może tak lepiej bez stresu i planowania.
@matulkaa Kciuki za wizytę.

Ja panikara już się smutam, ze tyle pęcherzyków, a G z tego będzie. Bo skoro ten największy przestał rosnąć na jakimś etapie, to przecież te inne tez migą :(
No ale nic...... działam dalej i z wińskiem, i orzechami, i koenzymem i wit E :) póki nie powie mi, ze już po ptakach to nadzieja umiera ostatnia ;)
@matulkaa kciuki za wizytę
@Porzeczka1234 bObofrucik słodki ♥️ I suuuuuper, ze jest ok :)

@Porzeczka1234, słodziuteńka <3 Pewnie, że to nieduża różnica, tym bardziej, że tak jak pisałam u mnie to wg OM. Zresztą dziewczynki nie są aż tak wielkie jak chłopcy z reguły!

@pixi.nova, super, że jest pecherzyk! Myślę, że za 8 dni może być za wcześnie na serduszko. Dziewczyny w większości miały gdzieś 6t4d, zależy jeszcze w który dzień miałaś owu.

@marshia, to opłacało się pić to winko, hoduj jajeczka dalej:*

@czarna_mala, hop hop?

Myślicie, ze tyle jajek to tez od wina? ;) bo jak na naturalny cykl to jest ich mega dużo - tylko niech kurde rosną do końca :/. z clo miewałam po 3 dorodne pecherzyki max. A tutaj - Omg. Jak to wino faktycznie - to pijcie wszystkie na zdrowie ;) ja kończę dziś moją butelkę - jakkolwiek to brzmi ;) jutro zaczynam kolejny 3 dniowy cykl winny ;)

Ostatnia edycja:
@marshia jakby to od wina zalezalo to ja mialabym 5-cioraczki[emoji38]
Ale z endo nigdy nie mialam problemow wiec na to chyba dziala ,a nawet jak to gin okreslil zbyt dobrze przygotowane i stad mogly byc krwiaki bo zebral sie nadmiar[emoji4]

reklama
Do góry