reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny ale tutaj nasmarowałyście, kilka godzin mnie nie ma a tu tyle stron :D:D
Idzie jesień, forum przechodzi renesans, bardzo ładnie! :p:p

@Porzeczka1234 Kochana tak się cieszę, że to był fałszywy alarm! Na weekend jedziecie już do domku?
Wiem, że masz teraz dużo na głowie ale mogę podpytać jak Malinowski kazał Ci zaczynać z clexanem? Ile czasu brałaś dawkę 0,4 i od kiedy 0,6?
Ja ciągle miotam się z decyzją jaką brać bo Jerzak nie wyraziła zgody na 0,6. Wczoraj jeszcze wiadomość @Ilis91 troszkę mnie przeraziła:shocked2:, że Dubrawski w ogóle nie jest za clexanem...

@susana Kochana, twoja córeczka jest doskonała!!!

@Porzeczka1234 Jeśli chodzi o Malinę jest dokładnie tak jak napisałaś. Nie mniej jednak muszę przyznać , że nie można doktorowi odmówić doświadczenia i wiedzy. Nie chciała bym abyście po moim wpisie negatywnie odbierały doktora. Ponieważ ma też swoje drugie oblicze potrafi powiedzieć miłe ciepłe słowo i na pewno stara się pomóc jak tylko potrafi . Kochana będzie dobrze mała nadrobi .
Nigdy nie zdarzyły mi się takie odwiedzinki.
@kas90 Jak ten czas leci kochana życzę przespanych nocy i zdrówka dla was.
@Destino Kciuki za wizytę.
@dżoł @berth @Marthi @mała79 @Czarna-mała @marzycielka81@roxie123 Kciuki za dwie kreski.
@burczuś Jaki plan u ciebie.?
@iveo Co u ciebie.?
@Ilis91 Przykro mi życzę dużo wytrwałości samozaparcia w dążeniu do celu.
@agatush Szczęśliwego rozwiązania zostało już tak nie wiele.
@susana Mała cudowna.
@pixi.nova Kciuki za wizytę.

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 Jeśli chodzi o Malinę jest dokładnie tak jak napisałaś. Nie mniej jednak muszę przyznać , że nie można doktorowi odmówić doświadczenia i wiedzy. Nie chciała bym abyście po moim wpisie negatywnie odbierały doktora. Ponieważ ma też swoje drugie oblicze potrafi powiedzieć miłe ciepłe słowo i na pewno stara się pomóc jak tylko potrafi . Kochana będzie dobrze mała nadrobi .
Nigdy nie zdarzyły mi się takie odwiedzinki.
@kas90 Jak ten czas leci kochana życzę przespanych nocy i zdrówka dla was.
@Destino Kciuki za wizytę.
@dżoł @berth @Marthi @mała79 @Czarna-mała @marzycielka81@roxie123 Kciuki za dwie kreski.
@burczuś Jaki plan u ciebie.?
@iveo Co u ciebie.?
@Ilis91 Przykro mi życzę dużo wytrwałości samozaparcia w dążeniu do celu.
@agatush Szczęśliwego rozwiązania zostało już tak nie wiele.
@susana Mała cudowna.
No właśnie kochana planu brak. Tzn jakby test wyszedł pozytywny to encorton+intralipid+heparyna+acard.
A co do podejścia lekarza...na szczęście nastały czasy,gdzie człowiek ma odwagę się odezwać, bo jeszcze parę lat temu lekarze zachowywali się jak bogowie. Ponad nami szaraczkami. Wyższa sfera,a cała reszta to plebs niegodny. Także cieszę się,że czasu się zmieniły i że miałaś odwagę pytać, pytać i jeszcze raz pytać:)

@magda1208 super ,ze masz plan dzialania.[emoji5]
Dobrze ,ze sie odzywasz,tym bardziej,ze placisz za wizyte[emoji4]
Ps ja tez zawsze sie wcinam lekarzowi bo sie boje ,ze czegos zapomne[emoji4]

@susana Zuzia jest cudowna[emoji7]uwierz ,ze mam lzy w oczach[emoji5]
Zdorwka dla Was[emoji8]

@Porzeczka1234 wracjacie z ksiezniczka do domku[emoji5][emoji5][emoji5]
Haha i najedzcie sie porzadnie ,co by ksiezna odpowiednio rosla[emoji23]

@kas90 obawiam sie ,ze na wszystko nie da sie przygotowac[emoji4]bedziesz super mamusia[emoji5]

@dżoł maja byc kreseczki i juz[emoji4]

@pixi.nova moze zacznij od badania czynnikow krzepniecia a potem ew wprowadzisz wyzsza dawke?jesli sa dobre to raczej nie ma sensu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Odpowiem grupowo,bo nie mogę spamiętać o co która z Was pytała,a piszę z telefonu i nie mam jak wrócić do Waszych postów. Dziękuję za wsparcie i dobre słowa Kochane :* chyba nieprecyzyjnie napisałam- to ciocia ma podejrzenie przerzutów,u mojej mamy skończyło się "tylko" na wycięciu macicy,chemii nie miała i odpukać na razie wszystko jest w porządku. Problem jest z jej siostrą i jej mamą( moją babcią).
Mam maltusia,to taka moja "córeczka" dopóki nie mam swojego dzieciątka. :)
Poroniłam tylko (i aż) raz. Wiem,że mało kto robi badania po pierwszej stracie,bo to mógł być przypadek,ale ja czułam,że nie.. Moja przyjaciółka była wtedy po 2 poronieniach,badań poza podstawowymi ( tsh,anty tpo,anty tg)nie robiła ,a chwilę po mojej stracie,dowiedziała się,że znów jest w ciąży,którą pare dni później straciła. Ja za bardzo przeżyłam to poronienie,żeby bez badań próbować. I chyba dobrze zrobiłam,bo trochę tego balastu jest.
Co do braku owu,mam ogromną nadzieję,że to jednorazowy epizod...
W jakich dawkach,jakiej firmy i w jakich dniach cyklu polecacie brać ten koenzym q10?
Możecie mi przybliżyć trochę temat wlewów i szczepień? Mam na myśli to,która metoda co naprawia w organiźmie. Wszystkie szczepicie się u Maliny? Jest ktoś od dr Sachy z Krakowa?
Prolaktynę zbijam już parę lat z przerwą roczną. Bez leków mój rekord to 122 przy normie do 24. Lekarze podejrzewali guza przysadki,ale go nie mam, na szczęście.
Udało mi się zapisać nas na czwartek za tydzień na allo mrl,nk i reszte badań jako ostatnia para. Musielibyśmy czekać aż do 21.09,gdyby pani z rejestracji nas nie wcisnęła. Wyniki po 2 tyg,więc zdążę na wizyty do dr P i dr S,które mam pod koniec września. Orientujecie się może czy przed tymi badaniami można brać euthyrox? Pani nie była pewna. Najwyżej raz nie wezmę,nic się nie stanie.
@burczuś , jeśli mogę spytać.. Masz jakieś ziemskie dzieciątko? Ile ciąż straciłaś? Te wlewy i szczepienia poprawiły Ci wyniki? Na wysokie nk jest encorton?
@susana,cudne dzieciątko!!! Przepiękna jest :)
@kas90, masz wskazania do cc, tak?
Na razie czekamy, aż mała obróci sie głową w dół :)

Do góry