reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 to moja malutka tylko 80 gram ma do twojej więc to chyba nie tak dużo.

Byłam jeszcze u tego lekarza i zapytałam jak ten brzuszek to powiedział, że wykluczyli hipotrofię także tego się na razie trzymam jem dużo serków i czekamy na kolejne usg.

@bertha pytałaś czemu serki itd dlatego ze dziecko szybciej tyje od nabiału dieta wysokonabiałowa

@agatush ❤ ściskam czekamy na Michaline

@Funia90 podkarmię budyniową co by rosła duża i zdrowa.

@pixi.nova ja od początku miałam 0,6 to duża dawka chyba ale chyba nie tak ogromna bo dziś na wizycie powiedział mi lekarz , że przez ten miesiąc do 27 września mam brać 0,8 a później zobaczymy czy 0,6 wracam czy 0,8 ale powiedział ze dzwonił do maliny i on będzie decydował.

@roxie123 jadę dziś do domu

@susana śliczna. Wiem że masz swoje sprawy i zmartwienia jedziemy dziś do domu i oby już rosła jak trzeba

I ja się pochwalę księżniczk bydluniowa

Załączniki

• IMG_20170901_163838.jpg
    IMG_20170901_163838.jpg
    413,3 KB · Wyświetleń: 100
Dziewczyny ja juz po wizycie, u mnie 4t6 d
Pani doktor zrobila usg i jest pecherzyk ale poki co to wszystko ;)
Mam przyjdz na kolejna wizyte 9 wrzesnia. Myslicie, ze wtedy bedzie juz serduszko?
Dostalam recepte na clexane 0,6 ale moja gin mowi, ze dopiero kiedy pojawi sie zarodek wtedy wrasta ryzyko zakrzepowe. Wiec postanowilam, ze chyba spokojnie te 9 dni bede brac jeszcze 0,4 a pozniej przerzuce sie na 0,6. Recepte juz mam zebym byla spokojniejsza. Moja gin jest cudowna, ma do mnie mase cierpliwosci ;)
@Porzeczka1234 Dziękuje za info odnosnie dawki clexane.Kochana Twoja księżniczka jest cudowna!!
A serki pyszne więc na zdrowie!! :D
@Funia90 Fajnie, że tak lubicie sobie posmigac. My tez uwielbiamy podroze ale ja to taka płocha dupa sie zrobilam w tej ciazy:D:p Nawet co do ciuchow mam obiekcje, ze moze za mocna guma w spodniach czy rajstopach.. no normalnie przewrazliwiona na maxa :D Mielismy jechac nad morze w ten weekend ale pogoda tragiczna.. :(
Odnosnie badan to najpierw porobie i wtedy sie upewnie w decyzji ale raczej sie zdecyduje na 0,6

@marshia Jak po monitoringu? Jakie efekty kuracji winkiem?:D:p

Ja po monitoringu :/ pęcherzyk 16 mm przedwczoraj - dziś 16..... :( któraś z Was pisała, ze Mize się zatrzymać :( ale mam jeszxze 2 rokujące w tym samym jajniku (przedwczoraj 10 mm, dziś po 16), i dwa w lewym jajniku. Bez stymulacji ;) w pon powtórka z oglądania i zobaczymy czy coś z tego będzie w tym miesiącu :/
Aaaaa a endo urosło o 3 mm w 2 dni. Ma 6 mm. Jak na moje dłuższe cykle powiedział, ze jest dobrze i mam dalej pic wino i jeść migdały :)
@pixi.nova !!!!!!! Odezwij sie - ok - doczytałam :)

Dopisałam tam - 6 mm. Powiedział, ze dobrze to wyglada i on ma nadzieje, ze coś z tego wyjdzie. Może bliźniaki nawet. Powiedziałam, żeby aż taki optymistyczny nie był ;) nie ogarnę bliźniaków w wieku 40 lat ;) Jedno zdrowe i śliczne poproszę ;)

@marshia Bierz ile daja :D:D
Ja kiedys tez tak mowilam, ze bym nie ogarnela ale teraz mysle, ze to super sprawa raz sie przemeczysz i masz full rodzinke ;)

Trzymam kciuki za ten cykl!! Mam nadzieje, ze ten miesiac bedzie szczesliwy dla nas wszystkich! :):)

Czyli dieta sie sprawdza Kochana endo super!!! Bedzie git!! :tak:

@Porzeczka1234 bydluniowa do schrupania. Cieszę się, że wychodzicie. Zobaczysz jeszcze jak maleńka szybko nadrobi [emoji4]
@pixi.nova fajnie że wizyta udana, na tym etapie ciężko oczekiwać, że można zobaczyć coś więcej. Ważne że pęcherzyk jest we właściwym miejscu na serducho masz jeszcze czas [emoji8] masz leki, wszystko będzie dobrze.
@marshia widać, że kuracja winna działa [emoji4] oby tak dalej i może ten cykl będzie twój
@agatush [emoji8] jeszcze tylko chwila [emoji4] i powitasz maleńką po tej stronie brzucha [emoji4]
@susana śliczna ta twoja córeczka

Ja właśnie czekam u swojej pani doktor i bardzo się denerwuję jak zwykle zresztą [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 super ,że wszystko ok i do domku idziecie. Śliczna mała ale jak koło buźki widzę kisiel a nie budyń więc możę będzie księżniczka kisielowa :-D

@Ilis91 ja badań na allo nie robiłam wiedziałam ze będę probować bez szczepń.

@matulkaa będzie dobrze który to tydzień?

@marshia ładnie bez wspomagaczy jajek wychodowałaś. Endo też super heh najwyżej będziesz mamą bliźniaków z ciągotkami do wina po takim łojeniu :oo2:

Do góry