apolinka ja się szczepilam w Lublinie ciotka mi tam zalatwila doktorka ale czasem miałam wrazenie ze jestem królikiem doswiadczalnym i miałam się gdzie zatrzymac a dawcow miałam dwóch sama sobie niestety musiałam zalatwic, szczepien miałam wsumie 7 z jednym dawca 4szczepienia i 0% a z drugim 3szczepienia i cos się ruszylo wiec to jakiś cud ale ponoc w Krakowie tez szczepią ja już ostatecznie miałam uderzyć do lodzi... wsumie jak bym nadrugi raz potrzebowala szczepien to do krakowa podjade ... poza tym musze cos pomyslec bo chyba się jakos na początku ciąży doszczepia
dziewczyny dziś 22dpt beta 38505 !!!!! 16dpt była beta 6926 wiec chyba ladna beta ta z dzisiaj i chyba dobrze przyrasta ?????????? progesteron 24,90 (norma dla 1trymestru 9,3- 33,2) wiec wsumie niby niski progesteron ale w normie się mieszcze )
a i jeszcze sprawdziłam kom NK i z 12 spadly mi na 7 (norma od 7 do 32) wiec tak naprawdę to ja już nie wiem co mi pomoglo czy ze te kom mi spadly czy te pciala hamowania czy po prostu clexane i acard... wsumie nie wiem już sama
dziewczyny dziś 22dpt beta 38505 !!!!! 16dpt była beta 6926 wiec chyba ladna beta ta z dzisiaj i chyba dobrze przyrasta ?????????? progesteron 24,90 (norma dla 1trymestru 9,3- 33,2) wiec wsumie niby niski progesteron ale w normie się mieszcze )
a i jeszcze sprawdziłam kom NK i z 12 spadly mi na 7 (norma od 7 do 32) wiec tak naprawdę to ja już nie wiem co mi pomoglo czy ze te kom mi spadly czy te pciala hamowania czy po prostu clexane i acard... wsumie nie wiem już sama