reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zulus ja miałam wszystko w tej szyjce ale nie miałam objawów. Gronkowiec paciorkowce różnorakie e cole candidie oiomowe
Bakterie tlenowe beztlenowe jedynie nie miałam tego hgbs.

Ostanie wymaz przed porodem czysty a dziecko tak z zap. Płuc się urodziło. brała bardzo dużo antybiotyków ustnych ale i dowcipnych .wszystkie możliwe wyniki badań spalilam niedawno:)

reklama
Kochana, na tyle na ile się znam, to ten wynik jest bardzo dobry i oznacza, że Twój organizm nie odrzuca Dzieciątek... gorsze, a właściwie złe są wyniki poniżej 40 %, także super:)
:*

dziewczyny miałam niedawno na wkladce taka brudna luteinę jak wyplywa jasnobrazowa jeden raz bez krwi ale znow się wystraszyłam a w srodku krwi tez nie ma tylko tak troszeczkę jeszcze bardziej jasnego sluzu nie wiem czy mam się martwic bo się znow zestresowałam brzuch mnie pobolewa i plecy i nawet pośladki czasem w pachwinach cos pociagnie :(((((((((( zazylam dodatkowa dawke lutki na razie spokoj nic nie ma jutro jade do lekarza ja chyba zwariuje :((((((((( bo nie wiem czy to normalne a może podrażnione tam mam cos od lutki nie wiem już sama :(((((((((

Alfa dziewczyny Ci tu odpowiedzą na pytania:) Ja mam mutację MTFHR typu A i biorę zwykłą B6 i B12 więc się nie wypowiem gdzie dziewczyny zamawiają:)

Alternatywa Twój wynik jest bardzo dobry:) Malina pozwalał się powoli starać już przy 30% z jednoczesnym doszczepianiem. Wytwarzasz blokadę przeciwdziałającą odrzucaniu zarodka;-)

Mimi
ja miałam brudzenia, plamienia brązowe do 11 tc. Ważne że masz lutkę i nie ma żywo czerwonej krwi. A bóle podbrzusza jak najbardziej mogą występować, ja miałam kłucia w pachwinach, czasami aż mnie przeszywał taki ból że nie mogłam oddychać. Po prostu macica się rozciąga....

Gogac odezwij się, proszę!!!

Mimi zawsze jeśli tak czujesz możesz zażywać nospe na rozluźnienie mięśni. Oczywiście w rozsądnych ilosciah . Nie zaszkodzi a pomoże.
Niestety początki często są właśnie takie ubolewania plemienia itp. Luka dowcipną można się zadawać.
Jak masz możliwości lez dziewcze odpoczywaj.
Pozdrawiam was wszystkie

Dziewczyny mój wynik mlr: hamujący wpływ surowicy wynosi 5%. Odpowiedź poli... limfocytów Małgorzaty na anty geny pod wpływem surowicy męża wynosi 95% odpowiedzi uzyskanej pod wpływem spumownej surowicy pochodzącej od 20 dawców. Czyli wynik 5%? Słabo... Czy to może być w miarę pewny powód moich poronien?

reklama
Gosiu ciężko jednoznacznie stwierdzić czy główna przyczyna, oczywiście malina bedzie sie upierał że są minimalne szanse donoszenia na zerowym MLR, ale jak widać w necie, czesto sie zdarzają :)
Ja w ogóle wcześniej nie wierzyłam, ze ktokolwiek moze miec dobry ten wynik, ale jak widac po Alternatywie ( gratulacje :) i takie rzeczy sie zdarzają :)
U Ciebie Słonko nie jest jeszcze tak źle, bo oprócz zerowego , wystepuję tez czesto tzw stymulacja ( nasza kochana Enya tak miała ) czyli wynik minusowy :-(
Myśle że jesli zdecydujesz sie na te szczepionki, to z tych 5% szybko podskoczy do tych 40%, moze nawet po dwóch szczepionkach :))

Gogac , Felicia nie znikajacie na tak długo, bo sie martwimy !!!

Do góry