reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Beciiia-87 ja się szczepiłam i jeżdżę do Łodzi. Do dr P nie chodziłam a na kirach i ana się nie znam nie pomogę.

Ja powiem tylko tyle, że u mnie nigdy natutals jak to @bertha :D pisze się nie zdażył a jak mrl osiągnął 47 % to zaszlam wiem , że różnie bywa tu na forum ja mam takie doświadczenia.

@bertha chyba @susana miała takie endo jeśli dobrze pamiętam

@Kwiatuszekk23 dziękuję za informacje w sprawie leżenia malucha

@Funia90 ale grubas [emoji14] to druga księżniczka bydluniowa :p:p

@marshia akcja "bobofrut" super uśmiałam się. Od 14 dnia zaczęłam bym bzykanie :D

Dziewczyny co ja dziś przeżyłam ta mała paskuda nie ruszała się męża nie było w domu siedział w pracy a ona nic przez 2 godziny ruszam brzuch a ta nic zaczęłam wyć bo się przestraszyłam okropnie poleciałam po dedektor serce bije Jezu czasem to takie trudne. A teraz co chwilę kopniak. Można zejść na zawał
Witaj w klubie ;-) mija Michaska też mi funduje takie akcje :-p charakterne te nasze Dziewusie ;-) dobrze że masz detektor i się uspokoilas :-*

reklama
Witaj beciiia -87 Allo masz nie wysokie ,ale nie najgorsze napewno dr nie zaproponuje szczepien ,genotyp kir też mam Bx ,z tego co wiem to dr Przybycien przypisuje accofil przy niskim Allo i odrazu to też działa na Kiry,mnie w każdym bądź razie dawał accofil głównie na kiry. Dr napewno Ci pomoże [emoji4]

@agatush @mickey* dobrze mieć dedektor chyba bym na ip pojechała nie wiem co ja napadło chyba, że już co raz wieksza i będzie mniej się ruszać. No nic jeszcze 84 dni obym nie osiwiała

@mickey* [emoji173]

@agatush jak się czujesz?
Generalnie dobrze. Tylko się martwię że nic się nie dzieje :-p że się nie zapowiada na poród ;-) boję się przenoszenia ;-) gadam do tej mojej córci że się nie możemy jej doczekać, że po tej stronie brzucha też jest fajnie :-p narazie nie panikuje ;-) jeszcze czas :-) szykuje ostatnie rzeczy i tyle :-)

Cieszę się że tutaj trafiłam na Was
Bo u mnie w domu to mnie mają już dosyć
Nk mam w normie i w zasadzie już wszystkie pozostałe wyniki też ok..
Łącznie z toczniem czy Leidenem.
A o kir bx znalazłam że powodują problem z zagniezdzaniem zarodka.. I popadłam w panikę. Przeczytałam że właśnie dostaje się na to accofil (?)
Na nic się nie leczę.. Jestem okazem zdrowia (widać to nie pomaga..)
A w żadnej ciąży nie byłam (a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.. Może zarodek się przyjął a potem nastąpiło odrzucenie... Sama nie wiem..) tak dr P - w nim pokładam nadzieje...

@agatush fajnie to napisałaś " że po tej stronie brzucha też jest fajnie" słodko trzeba cierpliwość. Nie martw się nie przenosisz ale może już nie odpoczywaj haha
Nie no nie leżę całymi dniami ;-) sprzątam, robię zakupy, gotuje - syndrom wicia gniazda daje o sobie znać. I wysiaduje na piłce [emoji23][emoji23][emoji13]

reklama
Cieszę się że tutaj trafiłam na Was
Bo u mnie w domu to mnie mają już dosyć
Nk mam w normie i w zasadzie już wszystkie pozostałe wyniki też ok..
Łącznie z toczniem czy Leidenem.
A o kir bx znalazłam że powodują problem z zagniezdzaniem zarodka.. I popadłam w panikę. Przeczytałam że właśnie dostaje się na to accofil (?)
Na nic się nie leczę.. Jestem okazem zdrowia (widać to nie pomaga..)
A w żadnej ciąży nie byłam (a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.. Może zarodek się przyjął a potem nastąpiło odrzucenie... Sama nie wiem..) tak dr P - w nim pokładam nadzieje...
już się zaplątałam z tymi kirami...
@Destino ty masz wiedzę, genotyp kir Bx utrudnia zagnieżdzanie zarodka ? i wtedy się przepisuje accofil?
bo mi się wydawało że genotyp kir AA jest tym nieprawidłowym

Do góry