reklama
U
użytkownik m
Gość
Marshia tylko dr P jest około 50-tki i raczej do przystojnaików nie należynie ważne ważne że oczarował mnie swoim doświadczeniemnie ma to jak starszy doświadczony i wogóleZrobię tak jak radzicie. Odwołam 9dc, pójdę 10 i niech sam powie kuedy po raz kolejny się pojawić i czy jest w ogole sens.
Mógłby tak do mnie zażartować ten mój przystojniak jak do Ciebie Twój Nie pogniewalabym się wcale
Zawsze to milej rozstawiać nogi w przyjemniej atmosferze
mówię tu oczywiście o doświadczeniu medycznym
@susana hop, hop
Marthi
Fanka BB :)
Hahaha, @marshia ja sobie to samo pomyślałam o @roxie123
Rox idź na bete! Koniecznie!
.....a teraz doczytałam, że poszłaś! dobrze zrobiłaś... dobrze zrobiłaś!
Co do sąsiadki i drenów w ziemi... u nas są podobne jaja, sąsiad mojej teściowej sobie to zrobił i u niej cały ogród zalany (caly ogrod stoi w wodzie do kostek na powierzchni jakis 500m2) i drugi sassiad (z drugiej strony) tych co maja drenaż wodny, ma to samo mimo ze deszcz nie padal od kilku dni ma bajoro na ogrodzie - masakra... Mama mojego Męża też wkurzona i załamana, coś w tym niestety jest, że te drenaże zalewają sąsiadów a ona ma taki zadbany piekny ogród
Rox idź na bete! Koniecznie!
.....a teraz doczytałam, że poszłaś! dobrze zrobiłaś... dobrze zrobiłaś!
Co do sąsiadki i drenów w ziemi... u nas są podobne jaja, sąsiad mojej teściowej sobie to zrobił i u niej cały ogród zalany (caly ogrod stoi w wodzie do kostek na powierzchni jakis 500m2) i drugi sassiad (z drugiej strony) tych co maja drenaż wodny, ma to samo mimo ze deszcz nie padal od kilku dni ma bajoro na ogrodzie - masakra... Mama mojego Męża też wkurzona i załamana, coś w tym niestety jest, że te drenaże zalewają sąsiadów a ona ma taki zadbany piekny ogród
roxie123
Porzeczka1234
@marshia @bertha też się zgubiłam z tą betą. Coś tu ściemniasz @roxie123
Ps doczytałam , że byłaś na becie to trzymam kciuki za pozytyw
A jeśli chodzi o drenaż ostatnio 3 naszych znajomych się budowało i ten sam problem mają. Chaszcze nie chaszcze a jak ktoś kupi tam ziemię i zacznie się budować lepiej teraz to poprawić i mieć Panią obok z głowy nie płacz
Ps doczytałam , że byłaś na becie to trzymam kciuki za pozytyw
A jeśli chodzi o drenaż ostatnio 3 naszych znajomych się budowało i ten sam problem mają. Chaszcze nie chaszcze a jak ktoś kupi tam ziemię i zacznie się budować lepiej teraz to poprawić i mieć Panią obok z głowy nie płacz
burczuś
@roxie123 dałaś się sprowokować temu staremu babsztylowi? Ty jej nie dawaj satysfakcji. Nie wolno dawać sobie psuć humoru takimi bzdurami.Nawet jeśli trzeba przekopać, to trzeba i po temacie. Nie rycz babo:*
A co do tych żyłek i innych "objawów". My-starające się o dziecko co cykl widzimy te typowe objawy. Cycki nabrzmiałe, siku co chwila, śluz wzorowy.Śpiączka...itd itp. Taka już nasza psycha,że same se to fundujemy. Znamy każdy najmniejszy objaw ciąży i se to obserwujemy i podkręcamy. Tak jest, mówcie se co chcecie.
A co do tych żyłek i innych "objawów". My-starające się o dziecko co cykl widzimy te typowe objawy. Cycki nabrzmiałe, siku co chwila, śluz wzorowy.Śpiączka...itd itp. Taka już nasza psycha,że same se to fundujemy. Znamy każdy najmniejszy objaw ciąży i se to obserwujemy i podkręcamy. Tak jest, mówcie se co chcecie.
Marthi
@roxie123 no chyba, zeee! u nas to inna sytuacja bo ładne, nowe osiedle można rzec, a ten se nie dość że porobił drenaże to zabetonował całe podwórko bo nie lubi kosic trawy i dookola z 3 stron sasiadow teraz zalewa
takie jaja!
@Porzeczka1234 - popieram odnośnie drenaży
takie jaja!
@Porzeczka1234 - popieram odnośnie drenaży
Funia90
@Marthi to mam nadzieje,ze niedlugo Ci urosna[emoji5]
Dziekuje[emoji8]
@bobasek1990 dobrze,ze masz plan dzialania[emoji4]a z powodu vizira mi przykro[emoji17]
@bertha dobrze ,ze nie ma torbieli[emoji4]
Teraz hektolitry winka wytrawnego i czekamy[emoji5]
@roxie123 opieprz ta czarownice ,niech sie odczepi,masz inne rzeczy na glowie[emoji1]
Jestem po wizycie[emoji5]
Bedzie Asia[emoji5]
Wazy 236 gram i miala obzarty brzusio[emoji23]
Wszystko rosnie prawidlowo i proporcjonalnie[emoji4]
Poprosilam o fotke,lekarz sie zgodzil[emoji4]mala nie chciala,trzymala raczki na buzi,w koncu sie udalo i z tego wszystkiego ja i On zapomnielismy [emoji1]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziekuje[emoji8]
@bobasek1990 dobrze,ze masz plan dzialania[emoji4]a z powodu vizira mi przykro[emoji17]
@bertha dobrze ,ze nie ma torbieli[emoji4]
Teraz hektolitry winka wytrawnego i czekamy[emoji5]
@roxie123 opieprz ta czarownice ,niech sie odczepi,masz inne rzeczy na glowie[emoji1]
Jestem po wizycie[emoji5]
Bedzie Asia[emoji5]
Wazy 236 gram i miala obzarty brzusio[emoji23]
Wszystko rosnie prawidlowo i proporcjonalnie[emoji4]
Poprosilam o fotke,lekarz sie zgodzil[emoji4]mala nie chciala,trzymala raczki na buzi,w koncu sie udalo i z tego wszystkiego ja i On zapomnielismy [emoji1]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: