reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia no wynik o 14 ale ja o ciązy nie myślę . Cycki nabrzmialy to i żyły są może to okresowe [emoji4]wiecie ze u mnie zawsze na odwrót

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobię tak jak radzicie. Odwołam 9dc, pójdę 10 i niech sam powie kuedy po raz kolejny się pojawić i czy jest w ogole sens.
Mógłby tak do mnie zażartować ten mój przystojniak jak do Ciebie Twój ;) Nie pogniewalabym się wcale ;)
Zawsze to milej rozstawiać nogi w przyjemniej atmosferze:p:p:p
Marshia tylko dr P jest około 50-tki i raczej do przystojnaików nie należy:unsure:nie ważne ważne że oczarował mnie swoim doświadczeniem:Dnie ma to jak starszy doświadczony i wogóle :p:p:p
mówię tu oczywiście o doświadczeniu medycznym:D
@susana hop, hop

Hahaha, @marshia ja sobie to samo pomyślałam o @roxie123 :D :p

Rox idź na bete! Koniecznie!
.....a teraz doczytałam, że poszłaś! dobrze zrobiłaś... :D dobrze zrobiłaś!

Co do sąsiadki i drenów w ziemi... u nas są podobne jaja, sąsiad mojej teściowej sobie to zrobił i u niej cały ogród zalany (caly ogrod stoi w wodzie do kostek na powierzchni jakis 500m2) i drugi sassiad (z drugiej strony) tych co maja drenaż wodny, ma to samo mimo ze deszcz nie padal od kilku dni ma bajoro na ogrodzie - masakra... Mama mojego Męża też wkurzona i załamana, coś w tym niestety jest, że te drenaże zalewają sąsiadów a ona ma taki zadbany piekny ogród :(

@Marthi tylko tam jest łyse pole zarośnięte krzakami , nie ma praktycznie dojazdu do tego...woda tam nie leci ona szuka dziury w całym bo to stara lampucera i na złość chce zrobić...
No byłam na tej becie dla własnego spokoju też najwyżej bede dalej wywoływac okres :)

@marshia @bertha też się zgubiłam z tą betą. Coś tu ściemniasz @roxie123 :p:p

Ps doczytałam , że byłaś na becie to trzymam kciuki za pozytyw

A jeśli chodzi o drenaż ostatnio 3 naszych znajomych się budowało i ten sam problem mają. Chaszcze nie chaszcze a jak ktoś kupi tam ziemię i zacznie się budować lepiej teraz to poprawić i mieć Panią obok z głowy nie płacz

@roxie123 dałaś się sprowokować temu staremu babsztylowi? Ty jej nie dawaj satysfakcji. Nie wolno dawać sobie psuć humoru takimi bzdurami.Nawet jeśli trzeba przekopać, to trzeba i po temacie. Nie rycz babo:*
A co do tych żyłek i innych "objawów". My-starające się o dziecko co cykl widzimy te typowe objawy. Cycki nabrzmiałe, siku co chwila, śluz wzorowy.Śpiączka...itd itp. Taka już nasza psycha,że same se to fundujemy. Znamy każdy najmniejszy objaw ciąży i se to obserwujemy i podkręcamy. Tak jest, mówcie se co chcecie.

@roxie123 no chyba, zeee! u nas to inna sytuacja bo ładne, nowe osiedle można rzec, a ten se nie dość że porobił drenaże to zabetonował całe podwórko bo nie lubi kosic trawy i dookola z 3 stron sasiadow teraz zalewa :D
takie jaja!

@Porzeczka1234 - popieram odnośnie drenaży

@Marthi to mam nadzieje,ze niedlugo Ci urosna[emoji5]
Dziekuje[emoji8]

@bobasek1990 dobrze,ze masz plan dzialania[emoji4]a z powodu vizira mi przykro[emoji17]

@bertha dobrze ,ze nie ma torbieli[emoji4]
Teraz hektolitry winka wytrawnego i czekamy[emoji5]

@roxie123 opieprz ta czarownice ,niech sie odczepi,masz inne rzeczy na glowie[emoji1]

Jestem po wizycie[emoji5]
Bedzie Asia[emoji5]
Wazy 236 gram i miala obzarty brzusio[emoji23]
Wszystko rosnie prawidlowo i proporcjonalnie[emoji4]
Poprosilam o fotke,lekarz sie zgodzil[emoji4]mala nie chciala,trzymala raczki na buzi,w koncu sie udalo i z tego wszystkiego ja i On zapomnielismy [emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry