reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha tak bym zrobiła tak dużo wina czerwone wytrawne trochę mniej :p orzechy migdały i ja bym wzięłam dupka jesteś chyba ze 2,3 dni po owu endo urośnie ewentualnie naturals będzie miał się w co wgryść a jeśli nie to podczas @ macica ładnie się złuszczy. I będziesz gotowa do stymulacji
Dziekuje! Tak zrobie! Winko wytrawne lubie, mniam mniam :)
dupek czy luteina (mam dowcipną)?
tak, jestem 2-3dpo juz.

reklama
Ja bym dupka bo luteina żebyś tam jakiegoś szitu się nie nabawiła, żeby było czyściutko w razie w do stymulki , ja podatna nie jestem na infekcje ale lepiej dmuchać na zimne. Mogę Ci przesłać dupka jak by był potrzebny pisz na priv

Siedzę i wyje...bo mnie taka stara czarownica wkurzyła co ma koło nas działkę zarosnieta trawskiem i się przyjebuje do wszystkiego . Dość ze mam ciulowe dni to mnie jeszcze dobijaja

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@susana jak się czujesz?jak przyjęcie w szpitalu?
@marshia Bertha ma rację lepiej idź ok 10dc zobaczysz co w trawie piszczy jak owu będzie przesunięta to dopiero w kolejnym tyg lepiej, a i co ważne o czym nie wiedziałam pęcherzyki które mają do około 15 mm mogą przestać rosnąć, stanąć w miejscu, kiedyś miałam przesunietą owu poszłam do dr P na monit w 12 dc pęcherzyk miał około 14mm po czym kazał mi przyjść za kilka dni a pęcherzyk taki sam :szok:nie drgnął ani 1mm tylko tyle że urósł drugi i też miał około 15 mm, więc wtedy owu mi się przesunęła do około 21-22 dc, takze wiecie,
ale wtedy byłam u dr P 4 razy w przeciągu -miesiącu na monicie i mówi do mnie- że mnie kocha, a ja do niego- że ja go coraz bardziej kocham , bo częściej mi tam zagląda jak mąż:D:D:Dto był hardcore :p
Zrobię tak jak radzicie. Odwołam 9dc, pójdę 10 i niech sam powie kuedy po raz kolejny się pojawić i czy jest w ogole sens.
Mógłby tak do mnie zażartować ten mój przystojniak jak do Ciebie Twój ;) Nie pogniewalabym się wcale ;)
Zawsze to milej rozstawiać nogi w przyjemniej atmosferze:p:p:p

Siedzę i wyje...bo mnie taka stara czarownica wkurzyła co ma koło nas działkę zarosnieta trawskiem i się przyjebuje do wszystkiego . Dość ze mam ciulowe dni to mnie jeszcze dobijaja

a czym Cię wkurzyła? zaraz tu wspólnie wysmarujemy ripostę:)

@bea25ta jak Tobie pobiora krew to wynik bedzie jednoznaczny[emoji4]
Glukoza dzis ,to powodzonka[emoji4]
Ktory masz tydzien dzis?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jednoznaczna czyli mega wysoka glukoza bo jestem taaaka słodka :D:D Aaaa i u mnie dziś 24+4

To teraz ja mam pytanko i proszę o poradę. Mam cykle 31-32 dniowe (raczej 32, a okres był 21.08). Zapisałam się na monitoring 9 i 10 dc, bo tak przyjmuje mij gin w przychodni. Jest sens tak szybko sprawdzać jajka??? Bo owulka wypadnue mi chyba ok 06-07.09, czyli ok 17-18 dc wg tłumaczenia @bertha .
Dobrze liczę? Iść tego 9 i 10 dc czy poczekać cały tydzień kolejny na monitoring?
Do d.... z tym, ze on przyjmuje pon, wt, środa :/

Sprawdziłam jak to było u mnie kiedy byłam na monitoringu.
Więc.13.07- 12mm- endometrium 8,
18.07- 21,5mm - endo 12,5
23.07- ciałko żółte - endo 14mm innym razem w 11dc przy lametcie miałam 22 i24mm i e 8mm kolejny raz 10dc jajo 18mm Endometrium 8 mm, i napisane ,że za dwa dni rano ovitrelle i starania sobota noc czyli po 3 dniach nocą miałam się seksić. po 4 dniach już miałam ciałko żółte i endometrum 15,5mm

a czym Cię wkurzyła? zaraz tu wspólnie wysmarujemy ripostę:)
No bo kuwa zrobiliśmy odwodnienie drynacje itd no i rurkę puscilismy na swoim i woda leci sobie w dół deszczowka z działki a ona ma działkę obok i se wymyslila ze ja zalewamy a tam same chaszcze rosną a woda nie leci na jej wcale no i nas straszy urzędami stara krowa . Nie mam nerwów normalnie rycze jak glupia bo wiele mi nie trzeba...ciągle coś

@pixi.nova i małe dixie potwierdziłam że jedna na którą nic nie działało ,żadne buraczki i syropy a nawet czopki to jej po kiwi ruszały jelita więc spróbować warto zwłaszcza ,że to owoc .

@roxie123 zaraz po 14 będziesz ryczeć ze szczęścia więc olej babsztyla i powiedz jej żeby i prezydenta wzywała. A jeszcze zapytaj czy przez to Twoje podlewanie to u niej takie piękne chaszcze rosną?

reklama
Do góry