reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha tak bym zrobiła tak dużo wina czerwone wytrawne trochę mniej :p orzechy migdały i ja bym wzięłam dupka jesteś chyba ze 2,3 dni po owu endo urośnie ewentualnie naturals będzie miał się w co wgryść a jeśli nie to podczas @ macica ładnie się złuszczy. I będziesz gotowa do stymulacji
Dziekuje! Tak zrobie! Winko wytrawne lubie, mniam mniam :)
dupek czy luteina (mam dowcipną)?
tak, jestem 2-3dpo juz.

reklama
Ja bym dupka bo luteina żebyś tam jakiegoś szitu się nie nabawiła, żeby było czyściutko w razie w do stymulki , ja podatna nie jestem na infekcje ale lepiej dmuchać na zimne. Mogę Ci przesłać dupka jak by był potrzebny pisz na priv

Siedzę i wyje...bo mnie taka stara czarownica wkurzyła co ma koło nas działkę zarosnieta trawskiem i się przyjebuje do wszystkiego . Dość ze mam ciulowe dni to mnie jeszcze dobijaja

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@susana jak się czujesz?jak przyjęcie w szpitalu?
@marshia Bertha ma rację lepiej idź ok 10dc zobaczysz co w trawie piszczy jak owu będzie przesunięta to dopiero w kolejnym tyg lepiej, a i co ważne o czym nie wiedziałam pęcherzyki które mają do około 15 mm mogą przestać rosnąć, stanąć w miejscu, kiedyś miałam przesunietą owu poszłam do dr P na monit w 12 dc pęcherzyk miał około 14mm po czym kazał mi przyjść za kilka dni a pęcherzyk taki sam :szok:nie drgnął ani 1mm tylko tyle że urósł drugi i też miał około 15 mm, więc wtedy owu mi się przesunęła do około 21-22 dc, takze wiecie,
ale wtedy byłam u dr P 4 razy w przeciągu -miesiącu na monicie i mówi do mnie- że mnie kocha, a ja do niego- że ja go coraz bardziej kocham , bo częściej mi tam zagląda jak mąż:D:D:Dto był hardcore :p
Zrobię tak jak radzicie. Odwołam 9dc, pójdę 10 i niech sam powie kuedy po raz kolejny się pojawić i czy jest w ogole sens.
Mógłby tak do mnie zażartować ten mój przystojniak jak do Ciebie Twój ;) Nie pogniewalabym się wcale ;)
Zawsze to milej rozstawiać nogi w przyjemniej atmosferze:p:p:p

Siedzę i wyje...bo mnie taka stara czarownica wkurzyła co ma koło nas działkę zarosnieta trawskiem i się przyjebuje do wszystkiego . Dość ze mam ciulowe dni to mnie jeszcze dobijaja

a czym Cię wkurzyła? zaraz tu wspólnie wysmarujemy ripostę:)

@bea25ta jak Tobie pobiora krew to wynik bedzie jednoznaczny[emoji4]
Glukoza dzis ,to powodzonka[emoji4]
Ktory masz tydzien dzis?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jednoznaczna czyli mega wysoka glukoza bo jestem taaaka słodka :D:D Aaaa i u mnie dziś 24+4

To teraz ja mam pytanko i proszę o poradę. Mam cykle 31-32 dniowe (raczej 32, a okres był 21.08). Zapisałam się na monitoring 9 i 10 dc, bo tak przyjmuje mij gin w przychodni. Jest sens tak szybko sprawdzać jajka??? Bo owulka wypadnue mi chyba ok 06-07.09, czyli ok 17-18 dc wg tłumaczenia @bertha .
Dobrze liczę? Iść tego 9 i 10 dc czy poczekać cały tydzień kolejny na monitoring?
Do d.... z tym, ze on przyjmuje pon, wt, środa :/

Sprawdziłam jak to było u mnie kiedy byłam na monitoringu.
Więc.13.07- 12mm- endometrium 8,
18.07- 21,5mm - endo 12,5
23.07- ciałko żółte - endo 14mm innym razem w 11dc przy lametcie miałam 22 i24mm i e 8mm kolejny raz 10dc jajo 18mm Endometrium 8 mm, i napisane ,że za dwa dni rano ovitrelle i starania sobota noc czyli po 3 dniach nocą miałam się seksić. po 4 dniach już miałam ciałko żółte i endometrum 15,5mm

a czym Cię wkurzyła? zaraz tu wspólnie wysmarujemy ripostę:)
No bo kuwa zrobiliśmy odwodnienie drynacje itd no i rurkę puscilismy na swoim i woda leci sobie w dół deszczowka z działki a ona ma działkę obok i se wymyslila ze ja zalewamy a tam same chaszcze rosną a woda nie leci na jej wcale no i nas straszy urzędami stara krowa . Nie mam nerwów normalnie rycze jak glupia bo wiele mi nie trzeba...ciągle coś

@pixi.nova i małe dixie potwierdziłam że jedna na którą nic nie działało ,żadne buraczki i syropy a nawet czopki to jej po kiwi ruszały jelita więc spróbować warto zwłaszcza ,że to owoc .

@roxie123 zaraz po 14 będziesz ryczeć ze szczęścia więc olej babsztyla i powiedz jej żeby i prezydenta wzywała. A jeszcze zapytaj czy przez to Twoje podlewanie to u niej takie piękne chaszcze rosną?

reklama
Do góry