cześć.
@iveo oczywiście, że się pomodlę nawet teraz! trzeba wierzyć, że będzie dobrze
@pixi.nova na zaparcia bardzo polecam lactulosum syrop, jest on bezpieczny bo podaje sie go tez malutkim dzieciom i ja przez pół ciąży piłam gdy pojawiły się problemy, starszemu synowi tez podawałam. Nie jest on bardzo mocny wiec nie na wszystkich moze działać.
@mickey* dzieki kochana za pamięć. Wikus bardzo dobrze znosi rozstanie, nawet chyba za dobrze
bardzo dużo juz chodzi i z jednej strony jest mi łatwiej bo nie chodze z nim za rączke ale z drugiej musze przewidzieć każdy jego ruch i skutek. Karolek natomiast narzeka na ucho po wyjeździe i dzis idziemy do lekarza, a mój trzeci chłopiec jest całym moim filarem
W domu mam teraz tyle spraw, a planów jeszcze więcej. W pracy tematy trudne ogarnięte (prawie) a ty wiesz, ze jestem myslami z Tobą
@roxie123 ściskaj nogi!
trzymam kciuki!
@dżoł mi przy 7,5 mg sterydu sie nie udało
Dziewczyny jeszcze słowo usprawiedliwienia z mojej strony
obecnie moderuję cały nasz dział, a tematów jest wiele
Link do: Ciąża po poronieniu
przepraszam jesli mało odnoszę sie do waszych postów, nie czujcie sie pominiete lub niewspierane ale fizycznie nie jestem w stanie was wszystkich ogarnąć
najczęściej mozna mnie spotkać oczywiście u was i chyba wam i tak najwięcej odpowiadam
moje zadanie póki co ogranicza sie głównie do spraw pomocniczych, pilnuje porządku, strzelam do spamerów i zakładam wątki ułatwiajace nam współpracę.
Jeśli chciałybyście jakiejś informacji lub kontaktu ze mną to najlepiej przez priv lub prosze o wywolanie
@nafoczka. Zawsze wam odpowiadałam i odpowiem :*