reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 czy Ty aby bas nie robisz w bambuko? ;) Bo jesteś w ciąży, ale zwiększa jeszcze żeby się pochwalić suuuuuper betą? ;)
Ja bym już dawno na betę poleciała, a nie czekała :)
Hahaha bardzo bym chciała...kusicie z tą beta [emoji23] ale boję się iść wiem że to nie ma sensu... robiłam w tamtym tyg przecież xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie biel ale mam plan dzialania juz dzisiaj umawiam doszczepianie hsg i sprawdzimy zolnierzyki męza co prawda rok temu nasienie bylo idealne malina tak powiwdzial ale przez rok moglo sie wszysko zmienic moja owulacja potwierdzona i zawsze ją czuje wiec musi byc inny problem moze te jajowody zobaczymy trzymajcie kciuki za nastepny cykl :-) :)

@Porzeczka1234 ja z Krakowa to trochę tych km jest a dzień po wypisie mam szczepienia to bym została od razu a mąż by nie musiał przyjeżdżać bo i tak od dawcy
@roxie123 myślę że na teście by już wyszło gdyby coś wyjść miało

Hahaha bardzo bym chciała...kusicie z tą beta [emoji23] ale boję się iść wiem że to nie ma sensu... robiłam w tamtym tyg przecież xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Idź na bete oby Cie milo zaskoczyła ja raz mialam wywolywaną miesiaczke ale dlatego ze zaczelam ostro cwiczyc na orbitreku i okres mi zanikl a teraz co 28 dni jak w zegarku kolo poludnia puk puk

@roxie123 to ja radzę poczekać do jutra jak nie będzie @ to idź na betę nie kupuj tych testów. Z bety wyjdzie ci jednoznacznie albo ciążą albo brak po co się katować niewiedzą

@bobasek1990 dobrze że masz plan popieram

@iveo trochę jest tych kilometrów ja spałam koło szpitala tam jest hotel koło matki polki na ul. Matek Polki gdzie malina przyjmuje zaplaciliśmy za hotel 129 zł za noc jednoosobowy 89 zł warunki mhhh średnio ale dla mnie ważna łazienka a ona czysta i bielutka jeśli chcesz skorzystać. Ja jak byłam w ciąży na początku to spałam tam żeby nie jeździć tyle km w jednym dniu a doszczepić się musiałam od męża wiec trzeba by rano wyjeżdżać tylko zadzwoń tam wcześniej bo z dnia na dzień tam miejsc nie ma

reklama
Do góry