reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta jak Tobie pobiora krew to wynik bedzie jednoznaczny[emoji4]
Glukoza dzis ,to powodzonka[emoji4]
Ktory masz tydzien dzis?

@dżoł kiedys dziewcZyny wspominaly ,ze lecznicza dawka zaczyna siw od 7,5 mg[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 - czy naturalny czy implant i tak bym pozazdrościła :D ja te moje wydmuszki to chowam przed ludźmi :D ahahhahahaha jedynie w ciązach w miare mi urosły, ale potem szybko wróciły do formy :(
Pięknie wyglądasz jak na ten tydzień ;* i hahahhaa, dobry photoshop! :D

@roxie123 - ja też biorę letrox 75 mg... ale ja się dorobiłam hashi :/

@pixi.nova - jak dobrze kojarzę to kiedyś @kas90 robiła listę, co można jeść, a czego nie. NaFoczka chyba gdzieś to wklejała na drugim wątku! ;)

@Porzeczka1234 to jest chyba 25 tydzień
@roxie123 dziwne strasznie aż tyle mi się nigdy nie spóźnił ale dziewczyny pisały że im tak. Z dupkiem nie doradze bo nie mam doświadczenia
Ja mam umówione histero w Lodzi to @ się iż wczoraj chciała pokazać w 28 dniu chociaż od roku mam 32. I trzeba by termin przekładać. Ale się schowała to może się załapie na wlasciwy
@dżoł ja tez slyszalam ze encorton ponizej 10 mg to jest za malo zeby cos pomógł

@iveo strasznie mi przykro takie maleństwo oby było dobrze.
Pytałaś o histero w Łodzi ja robiłam u siebie ale dziewczyny ktore robiły mowily, że wychodziły na całe dnie ze szpitala oczywiście takie u ktorych nic nie trzeba było robić w środku,myślę że po 3 dniach można samej wracać ile masz km do Łodzi?

@bea25ta moja mała oszalała jak dostała glukozy tańczyła i tańczyła

@dżoł kiedy wyniki ?

@roxie123 robiłaś test?

Dzol, ja sobie wprowadziłam w tym cyklu tez sama steryd od przed owu 2 dni do potencjalnego zagnieżdżania będę brała. Biorę 10mg przez 8 dni i potem 5 przez 4 dni.

Roxie, albo idź na betę albo zacznij dzisiaj dupka.

Dzol, ja sobie wprowadziłam w tym cyklu tez sama steryd od przed owu 2 dni do potencjalnego zagnieżdżania będę brała. Biorę 10mg przez 8 dni i potem 5 przez 4 dni.

Roxie, albo idź na betę albo zacznij dzisiaj dupka.
A od jakiego lekarza dostałaś steryd? I z jakim wskazaniem?

reklama
Raz już czekalam tak na @ ale to było po histero więc się z tym liczyłam. Teraz nie wiem co jest . Test robiłam ale u mnie taka kreseczka zawsze jest więc to nie to. Żyły mi się na cyckach pokazały czuje się jakby mnie miało zaraz zalać to może akurat. Kupię bobo test na jutro ewentualnie jakby nie przyszła i zrobię bo jutro będzie w zasadzie około 12dpo gdyby ow byla według testu . Nie nastawiam się na ciążę mimo że cykle po poronieniach miałam nieregularne bo od 27-30 ale tak mi sie jeszcze nie zdarzyło jak teraz . Tak jak lekarz mówił poczekam do jutra jak nie będzie oznak na nic napisze do niego i pewnie zacznę brać dupka. Kurde ale mam zagwozdke...zycie mnie ćwiczy ostro

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry