reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Coś na przyszłość w ramach wychowania dzieci :)
IMG_2887.jpg

Załączniki

• IMG_2887.jpg
    IMG_2887.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 382
@Destino bardzo się cieszę że wszystko dobrze. Mam nadzieję że te inne złe wyniki wyrownaja sie po ciąży
Chciałam podpytac dziewczyny które robiły histero w Lodzi czy tam można wyjsc samemu że szpitala czy musi Cie ktoś odebrać. @magda1208?
@Porzeczka1234 @susana @kas90 @Funia90 piękne brzuszki

Jeśli mogę to bardzo proszę o modlitwę w prywatnej intencji moja siostra urodziła parę dni temu duuuzo za wcześnie proszę o modlitwę w intencji maluszka bo jest mały i słabiutki

@pixie.nova wszystkiego dobrego oby tak dalej

@Destino bardzo się cieszę że wszystko dobrze. Mam nadzieję że te inne złe wyniki wyrownaja sie po ciąży
Chciałam podpytac dziewczyny które robiły histero w Lodzi czy tam można wyjsc samemu że szpitala czy musi Cie ktoś odebrać. @magda1208?
@Porzeczka1234 @susana @kas90 @Funia90 piękne brzuszki

Jeśli mogę to bardzo proszę o modlitwę w prywatnej intencji moja siostra urodziła parę dni temu duuuzo za wcześnie proszę o modlitwę w intencji maluszka bo jest mały i słabiutki

@pixie.nova wszystkiego dobrego oby tak dalej
Pomodlę się. Dla maluszka duuuużo sił! Jakiś czas temu moją siostrę spotkało to samo. Wiem co czujesz.

@iveo musi być dobrze, jesteśmy z Wami.
Dziewczyny jakie macie sposoby na zaparcia? Co jest dopuszczalne?
Czy można brać jakieś czopki czy coś? U mnie jakaś masakra się zrobiła od dwóch dni, brzuch mam jak balon! Już nie daje rady.. Piłam kefir, sok z buraka, herbate z kopru włoskiego i nic..
W ogóle czy macie jakas liste co mozna jesc, pic a czego nie? Jak to jest z zielona herbata, siemieniem lnianym i ananasem?

reklama
Funia, ale laska! I że ja do Ciebie męża posłałam!:D:cool2:

@agatush, ty już na ostatnim zakręcie! A tyle co tescik był.

@Destino, no to już teraz maluszek bedzie tylko rósł i rósł

@susana, to już wiem jak będę wyglądac za 2 miesiace!:D cudny widok. Krolewna duza?
@kas90
Królewna tydzień temu ważyła na usg dużo bo 3533
.Zobaczymy czy usg sie nie myli ...po porodzie
Dzisiaj kończy sie 37 tydz.ciąży .
Jeszcze pewnie troche urosła od tego czasu i urośnie .
Zobaczymy jutro czy będą mi robić usg przy przyjęciu do szpitala .:)

Do góry