reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush super, ale jestes juz blisko rozwizania❣️

@Funia90 - brzusio jak brzusio ale jaki cyc!!!![emoji28]zazdroszczę!!![emoji7][emoji12][emoji12][emoji12] który to tydzien?

@bertha - suuuuuper wynik!!!![emoji173]️

@Destino - wspaniałe wiesci! Nie mogło byc inaczej!!!![emoji173]️

@susana whaaaat a brzuch[emoji28] Haha pieknie wygladasz❣️❣️❣️

@pixi.nova - dodam tutaj tylko tyle [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ wiesz ze sie mega cieszę!!!!!!!!!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@matulkaa hehe bo zaraz roxie poprosze i Tobie doczepi arbuzika albo chociaz melonika[emoji12]

@Marthi haha cyc naturalny zeby nie bylo watpliwosci i podejrzen[emoji12]
Na zdjeciu 17t4d [emoji4]

@pixi.nova ja bralam na poczatku jak krwiaka nie bylo 2x1 ,rano jedna ok 10 (wszytkie leki na raz)
I ok 22 druga porcja plus clexane[emoji4]
Potem momentami bralam nawet 3x2 ,ale o tym nie mysl[emoji4]

Dziewczyny a teraz ja potrzebuje porady.
W poniedzialek odebralam wyniki ale ciagle nie mialam jak napisac.
Aptt w normie
Fibrynogen 4 przy normie do 3,5 ale ostatnio bylo tak samo
D-dimery 700 przy normie 500
3 tyg tenu mialam 576

Jak myslicie potrzebuje wiekszej dawki clexane?[emoji4]
Jutro mam gina ,wiec bede z nim rozmawiac ale sama tez chce miec rozeznanie.
Wiem,ze te d-dimery moga ogolnie w ciazy rosnac wiec chyba jeszcze nie jest najgorzej?
Sama nie wiem:/
Doradzcie mi prosze.
Tsh z 1 spadlo mi do 0,5

@marzycielka81 to patrz jak sie obzarlam[emoji12]

@susana to dzielo Roxie[emoji23][emoji23][emoji23]
1503507081-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agatush a na 1 zdjęciu to na pewno stopa?? Mi wygląda na siusiorka ale pewnie głodnemu cheb na myśli.

Bertha to tak wspaniałe wieści jakbyś mi teraz przed oczami testem pozytywnym machała. Go, go dziewczyno!!

Pixi i nova i razem z nią powiew i rozruszanie forum. Wiesz ja na Ten progesteron wzięłabym luteinę 1x1 rano i 1x2 na noc.

@susana ale Cię wystrzeiło śliczności. Dobrze ,że poród tuż tuż.

@Funia90 a Ciebie to już nie lubie ;p który to tydzień ciąży z tym płaskiem brzuchem??
P.s cyce to masz do miziania mniam ,mniam

Oczywiście że stopa :-p jeszcze dzisiaj gin potwierdziła Michaline więc proszę mi z siusiakiem nie czarowac [emoji23] [emoji23] [emoji23] ale Cię ten głód męczyć musi :-p

@pixi.nova beta super [emoji8] walcz, wal dziewczyno, byle do przodu
@Destino no to ci łobuz wstydniaczek [emoji4] gratuluję udanej wizyty.
@Funia90 laseczka z ciebie [emoji4] i ja się pytam gdzie ten brzuszek [emoji4]
@bertha super wieści, w końcu do przodu [emoji8]
@susana arbuzik do schrupania [emoji4]
@agatush ja też tej stopy nie rozpoznałam [emoji4]
@roxie123 z tym kaftanem to trochę poczekaj [emoji14]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha to dobrze że napisałam co to :-)

@agatush super, ale jestes juz blisko rozwizania❣️

@Funia90 - brzusio jak brzusio ale jaki cyc!!!![emoji28]zazdroszczę!!![emoji7][emoji12][emoji12][emoji12] który to tydzien?

@bertha - suuuuuper wynik!!!![emoji173]️

@Destino - wspaniałe wiesci! Nie mogło byc inaczej!!!![emoji173]️

@susana whaaaat a brzuch[emoji28] Haha pieknie wygladasz❣️❣️❣️

@pixi.nova - dodam tutaj tylko tyle [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ wiesz ze sie mega cieszę!!!!!!!!!!!!

Tak blisko a tak daleko... [emoji56] na końcówce czas baaardzo zwalnia :-/

@Funia90 @roxie123 jesteście niemożliwe [emoji23][emoji23][emoji23]

@susana a Ty już za momencik będziesz tulic Księżniczkę [emoji7] [emoji7]

reklama
@pixi.nova woooow!!!! Co za beta. To teraz pecherzyk. Bierz dufaston rano i wieczorem (2x1). W razie plamien wrzucisz po 2x2. Godzina nie ma znaczenia

@Funia90 staram sie tak kupowac by w razie W mogla nosic dziewczynka. Od poczatku czulam chlopca. Moze nim zostanie? Funia ddimery w ciazy do 2000 w normie, bo w ciazy gorna granica jest inna. Tsh jeszcze w porzadku. Jak spadnie nizej to zmiana dawki

@roxi123 a moze jutro zaswiecisz testem? Mnie nie trzeba dorabiac. Brzucha mi nie brakuje. Ja juz 7 kg na plusie a tak sie pilnuje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry