reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Coś na przyszłość w ramach wychowania dzieci :)
IMG_2887.jpg

Załączniki

• IMG_2887.jpg
    IMG_2887.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 378
@Destino bardzo się cieszę że wszystko dobrze. Mam nadzieję że te inne złe wyniki wyrownaja sie po ciąży
Chciałam podpytac dziewczyny które robiły histero w Lodzi czy tam można wyjsc samemu że szpitala czy musi Cie ktoś odebrać. @magda1208?
@Porzeczka1234 @susana @kas90 @Funia90 piękne brzuszki

Jeśli mogę to bardzo proszę o modlitwę w prywatnej intencji moja siostra urodziła parę dni temu duuuzo za wcześnie proszę o modlitwę w intencji maluszka bo jest mały i słabiutki

@pixie.nova wszystkiego dobrego oby tak dalej

@Destino bardzo się cieszę że wszystko dobrze. Mam nadzieję że te inne złe wyniki wyrownaja sie po ciąży
Chciałam podpytac dziewczyny które robiły histero w Lodzi czy tam można wyjsc samemu że szpitala czy musi Cie ktoś odebrać. @magda1208?
@Porzeczka1234 @susana @kas90 @Funia90 piękne brzuszki

Jeśli mogę to bardzo proszę o modlitwę w prywatnej intencji moja siostra urodziła parę dni temu duuuzo za wcześnie proszę o modlitwę w intencji maluszka bo jest mały i słabiutki

@pixie.nova wszystkiego dobrego oby tak dalej
Pomodlę się. Dla maluszka duuuużo sił! Jakiś czas temu moją siostrę spotkało to samo. Wiem co czujesz.

@iveo musi być dobrze, jesteśmy z Wami.
Dziewczyny jakie macie sposoby na zaparcia? Co jest dopuszczalne?
Czy można brać jakieś czopki czy coś? U mnie jakaś masakra się zrobiła od dwóch dni, brzuch mam jak balon! Już nie daje rady.. Piłam kefir, sok z buraka, herbate z kopru włoskiego i nic..
W ogóle czy macie jakas liste co mozna jesc, pic a czego nie? Jak to jest z zielona herbata, siemieniem lnianym i ananasem?

reklama
Funia, ale laska! I że ja do Ciebie męża posłałam!:D:cool2:

@agatush, ty już na ostatnim zakręcie! A tyle co tescik był.

@Destino, no to już teraz maluszek bedzie tylko rósł i rósł

@susana, to już wiem jak będę wyglądac za 2 miesiace!:D cudny widok. Krolewna duza?
@kas90
Królewna tydzień temu ważyła na usg dużo bo 3533
.Zobaczymy czy usg sie nie myli ...po porodzie
Dzisiaj kończy sie 37 tydz.ciąży .
Jeszcze pewnie troche urosła od tego czasu i urośnie .
Zobaczymy jutro czy będą mi robić usg przy przyjęciu do szpitala .:)

Do góry