reklama
iveo
Fanka BB :)
@Destino bardzo się cieszę że wszystko dobrze. Mam nadzieję że te inne złe wyniki wyrownaja sie po ciąży
Chciałam podpytac dziewczyny które robiły histero w Lodzi czy tam można wyjsc samemu że szpitala czy musi Cie ktoś odebrać. @magda1208?
@Porzeczka1234 @susana @kas90 @Funia90 piękne brzuszki
Jeśli mogę to bardzo proszę o modlitwę w prywatnej intencji moja siostra urodziła parę dni temu duuuzo za wcześnie proszę o modlitwę w intencji maluszka bo jest mały i słabiutki
@pixie.nova wszystkiego dobrego oby tak dalej
Chciałam podpytac dziewczyny które robiły histero w Lodzi czy tam można wyjsc samemu że szpitala czy musi Cie ktoś odebrać. @magda1208?
Jeśli mogę to bardzo proszę o modlitwę w prywatnej intencji moja siostra urodziła parę dni temu duuuzo za wcześnie proszę o modlitwę w intencji maluszka bo jest mały i słabiutki
burczuś
Pomodlę się. Dla maluszka duuuużo sił! Jakiś czas temu moją siostrę spotkało to samo. Wiem co czujesz.@Destino bardzo się cieszę że wszystko dobrze. Mam nadzieję że te inne złe wyniki wyrownaja sie po ciąży
pixi.nova
@iveo musi być dobrze, jesteśmy z Wami.
Dziewczyny jakie macie sposoby na zaparcia? Co jest dopuszczalne?
Czy można brać jakieś czopki czy coś? U mnie jakaś masakra się zrobiła od dwóch dni, brzuch mam jak balon! Już nie daje rady.. Piłam kefir, sok z buraka, herbate z kopru włoskiego i nic..
W ogóle czy macie jakas liste co mozna jesc, pic a czego nie? Jak to jest z zielona herbata, siemieniem lnianym i ananasem?
Dziewczyny jakie macie sposoby na zaparcia? Co jest dopuszczalne?
Czy można brać jakieś czopki czy coś? U mnie jakaś masakra się zrobiła od dwóch dni, brzuch mam jak balon! Już nie daje rady.. Piłam kefir, sok z buraka, herbate z kopru włoskiego i nic..
W ogóle czy macie jakas liste co mozna jesc, pic a czego nie? Jak to jest z zielona herbata, siemieniem lnianym i ananasem?
reklama
susana
@kas90
Królewna tydzień temu ważyła na usg dużo bo 3533
.Zobaczymy czy usg sie nie myli ...po porodzie
Dzisiaj kończy sie 37 tydz.ciąży .
Jeszcze pewnie troche urosła od tego czasu i urośnie .
Zobaczymy jutro czy będą mi robić usg przy przyjęciu do szpitala .
Podziel się: