marzycielka81
Fanka BB :)
Roxie123 przykro mi. Przytulam. Idz 3 dc na monitoring. Nie mam dzis humoru. Milego dnia kochane
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 0,1 progesteron 10 czyli ow była...to ja nie wiem co jest nie halo
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@kas90 - żyjemy na razie w zawieszeniu, planowaliśmy wcześniej w tym lub następnym cyklu rozpocząć, ale nie wiem czy nie poczekamy jednak jeszcze do grudnia... Zobaczymy... Sama nie wiem co robić... Myślę nad innymi też zmianami w życiu i sama nie wiem...
@roxie123 - Biedna :* Wybierz się na monitoring, Marzycielka ma rację.
o kurka wodna.. tego sie nie spodziewalam przykro mi..Beta 0,1 progesteron 10 czyli ow była...to ja nie wiem co jest nie halo
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej!! ja chce mini tarte z maskarpone i truskawkami!! nie moge sie doczekac ciazy, bo bede sobie mogla pozwalac na takie cuda teraz M na mnie krzyczy jak siegam po slodycze lub mączne produkty :/ buuuu@kas90 dziękuję zaraz zajrzę. Robię jeszcze małe tarty z maskarpone i truskawkami
Destino, poważnie tak mialas?? o kurcze.. a masz pewnosc, ze wtedy w piatek to był 10dpo?@roxi123 zeby nie bylo ci za latwo, to zrobilam jak ty, 10 dnia po owu sprawdzalam progesteron czy byla owu i pokazalo ze tak i przy okazji bete i bylo 0,1. To byl piatek. A w poniedzialek 2 kreski na tescie. Oby ci sie udalo
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom