reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxi123 zeby nie bylo ci za latwo, to zrobilam jak ty, 10 dnia po owu sprawdzalam progesteron czy byla owu i pokazalo ze tak i przy okazji bete i bylo 0,1. To byl piatek. A w poniedzialek 2 kreski na tescie. Oby ci sie udalo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko dzis 27dc... napisałam do lekarza czy jeszcze z jeden probowac czy przyjechać na monitoring

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Beta 0,1 progesteron 10 czyli ow była...to ja nie wiem co jest nie halo :(

Roxie przykro mi [emoji17]

Ale nie smutaj się ;) nadejdzie i twój wielki dzień .

Nie myśl o tym co mogło być nie tak !
Po Prostu działaj od nastepnego cyklu ;)
Dobrze , że masz owulacje bo jakbyś nie miała tak jak ja ( co miesiąc ) i czekała na jasną księżna kiedy przybędzie !!

I czekała również na druga księżniczkę w czerwonym Mercedesie czy będzie w tym miesiącu czy jednak nie to szału byś dostała !!!

A ja tak mam co miesiąc

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Ostatnia edycja:
@kas90 - żyjemy na razie w zawieszeniu, planowaliśmy wcześniej w tym lub następnym cyklu rozpocząć, ale nie wiem czy nie poczekamy jednak jeszcze do grudnia... Zobaczymy... Sama nie wiem co robić... Myślę nad innymi też zmianami w życiu i sama nie wiem...

@roxie123 - Biedna :( :* Wybierz się na monitoring, Marzycielka ma rację.

@kas90 - żyjemy na razie w zawieszeniu, planowaliśmy wcześniej w tym lub następnym cyklu rozpocząć, ale nie wiem czy nie poczekamy jednak jeszcze do grudnia... Zobaczymy... Sama nie wiem co robić... Myślę nad innymi też zmianami w życiu i sama nie wiem...

@roxie123 - Biedna :( :* Wybierz się na monitoring, Marzycielka ma rację.

Kochana działaj nie odkładaj nic na później ! Teraz na luzie bez spiny ;)
Jeśli masz być w ciąży to będziesz a jeśli do grudnia nie zajdziesz to zaczniesz intensywniej już na serio .

Ale to musicie sami podjąć decyzje !
Jak wy się czujecie z tym i jak będzie dla was najlepiej ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Beta 0,1 progesteron 10 czyli ow była...to ja nie wiem co jest nie halo :(

o kurka wodna.. tego sie nie spodziewalam :( przykro mi..

@kas90 dziękuję zaraz zajrzę. Robię jeszcze małe tarty z maskarpone i truskawkami :)
Ojej!! ja chce mini tarte z maskarpone i truskawkami!! nie moge sie doczekac ciazy, bo bede sobie mogla pozwalac na takie cuda :D teraz M na mnie krzyczy jak siegam po slodycze lub mączne produkty :/ buuuu

@roxi123 zeby nie bylo ci za latwo, to zrobilam jak ty, 10 dnia po owu sprawdzalam progesteron czy byla owu i pokazalo ze tak i przy okazji bete i bylo 0,1. To byl piatek. A w poniedzialek 2 kreski na tescie. Oby ci sie udalo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino, poważnie tak mialas?? o kurcze.. a masz pewnosc, ze wtedy w piatek to był 10dpo?
A jaka mialas bete w poniedzialek 13dpo po dwóch kreskach?

Napisałam do lekarza o ten monitoring...
I do M ze mam dosyć tych starań. Wiecie może nie pisane mi jest zostać mamą...mimo że pragnę tego najbardziej w świecie. Poza tym może za bardzo chce ale jak można odechciec ? Mi się odechciało wgl wszystkiego . Po prostu mi się nie chce nawet nie chciec...ciazka mam glowe ...co miesiąc mam rozczarowanie . Kupuję dzisiaj pake niezdrowych chipsów i mam martini w domu muszę to opic chyba . Może faktycznie się uda jak zaczniemy nowe życie u siebie sama nie wiem.
Może limit na ciążę u mnie został wyczerpany . A tak wierzyłam ze tym razem będzie ok . No cóż olac to wszystko...

reklama
@ovli22 - dziękuję kochana! Czasem też sobie mówię, że nie ma co odkładać, tylko działać na spokojnie i jak mam być to będę, a jak nie to nie. Ale sama już nie wiem, wiele spraw się w życiu nawarstwia i... nie wiem co robić. Myślę o zmianie pracy, mam we wrześniu i w październiku wesela u znajomych, a nie chcę by od razu np. każdy wiedział, że zaciążyłam i tak w kółko coś nie tak się składa. No i oczywiście ogromny strach czy się teraz uda, czy nie....

@roxie123 i dobrze, że tak piszesz, że tak gadasz i że masz taki stosunek, miej taki stosunek cały cykl i zobaczysz, że teraz się uda :p nawet jak się bzykniecie w tym miechu kilka razy to się uda, ale psychice po prostu odpuść i powiedz sobie, że w tym miesiącu odpuszczasz... zobaczysz ;) tutaj już były takie przypadki ;*

Do góry