reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 jak się do jutra nie rozkręci to zrób , i u mnie tez też już wiadomo przynajmniej ja wiem że nic z tego . Może warto zbadać M zawsze to będziecie mieć pewność. Ja mojemu robiłam bo też chcial am wiedzieć jak u niego w tym temacie ale wszystko jest super na bakterie też mu robiłam i tez git...ja tylko taka nie halo .

Mojego M chrzesnica za tydzień ma roczek . Podpowiedzcie co fajnego można kupić?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć kochane, na mnie też bardzo wpłynęla informacja od Anety. W nocy się darłam, bo mi się sniło, że Asia nie żyje, bo wyprawkę za wcześnie kupuję. Ale szybko się opanowałam...
@roxie123, daj znać po 14:* Na prezent możesz pomysleć o jakimś rowerku/autku/huśtawce w zależności co tam mała już ma :)

@kas90 daj spokój nawet tak nie pisz ja też się boję a takie informacje potęgują strach sama wiem po sobie

Masz jakiś fajny pomysł na piersi z kaczki bo dziś zrobię????

@kas90 ja też bardzo przeżywam Wasze ciąże...
Wszystko będzie dobrze [emoji8]
Właśnie huśtawki ma bo jej kupowalismy rowerek też: / i jestem w kropce

Anetkruczek bardzo mi przykro [emoji20]

Roxie123 moze jakis chodzik-jezdzik. Niedawno kupowalam w imieniu brata dla jego chrzesnicy i mala do dzisiaj na nim jezdzi.

Bertka kciuki za pozytywne wyniki [emoji110][emoji110]

@roxie123 trzymam kciuki za betę.
@anetkruczek musisz być bardzo silna teraz, kochana
@kas90 - wcale się nie dziwię Twoim nocnym koszmarom :( to niestety wpływa na psychikę...

Moim zdaniem na psychikę ma wpływ wiele rzeczy (negatywnych i pozytywnych) i tak samo (możecie się ze mną nie zgadzać oczywiście) mam wrażenie, że ostatnio tutaj się wszystkim udaje, a Roxie nie, bo za bardzo chce za tymi dziewczynami nadążyć. Wg. mnie te pozytywne próby i starania innych dziewczyn na te pozostale starające się moga (ale nie muszą, bo to zależy jak silna jest psychika drugiej osoby) negatywnie wplywac na nas, bo podswiadomie odczuwamy lekki stres. Silne osoby te bodźce odbiorą jako coś co napędza do działania, ale te słabsze sflustrowane, bezsilne, moga opasc z sil... Oczywiscie super, ze sie Wam udaje i niech nikt nie odbiera proszę tego personalnie, bo kazda tu kazdej kibicuje, ale wydaje mi się, że to może delikatnie zaburzać ten stan emocjonalny... Dlatego ja juz chyba tez pisalam, ze na czas moich / naszych staran pewnie znikne z forum, by podejsc do tego na spokojnie i nie stresować się, że np. innym się udało od razu, a mi nie. ;) Ale każdy wie jak jest najlepiej dla niego zatem kazda z nas musi sama decydować i nie chce oczywiscie nic nikomu narzucac :)) To tylko moje subiektywne zdanie oczywiscie.

Ja tez bardzo przezylam wiadomosc od Anety...nie spodziewalam sie tego w ogole.
I z tego co kojarza Aneta chyba juz byla na wizycie serduszkowej z kwiatuszkiem[emoji17]takze serduszko chyba poprostu sie zatrzymalo...

@roxie123 @marzycielka81 kciuki mam dalej zacisniete i to mocno [emoji5]
Marzycielka zbadaj M nasienie jesli masz mozliwosc a juz za wczasu zacznij go faszerowac witaminkami,ja nie wiem co tam konkretnie z suplementow bo moj nie bral ale dziewczyny doradza.
A na pewno mozesz mu dawac orzechy,pestki dynii i migdaly,no i gdzies czytalam ,ze plemniki zywia sie fruktoza wiec ja mojwmu wyciskalam soczki[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Liluli ma też bo odziedziczyła po kuzynce [emoji4]
@Marthi nawet gdybym opuściła forum to nie będę chciała mniej nie potrafię się przestawić bo jak? ...uwazam się za osobę mocna psychicznie ale mam gorsze dni w sensie nerwy ze znowu lipa :/ nic na to nie poradzę. Forum mi pomaga bo mogę wyladować emocje a tak musiałabym się z nimi męczyć sama bo nie mam nikogo takiego komu bym mogła ufać na 100% ... Oprócz męża ale to wiadome. Czasami trzeba się wygadać...ja mam takie dni przy testowaniu mimo ze do starań jakoś specjalnie się nie nastawialam to im bliżej testy tym bardziej bierze mnie ciekawość później jest @ i znowu wszystko opada .
Wydaje mi się że żadnej tutaj nie przyszło łatwo zajść dlatego nie irytuje mnie ze inne sa a ja nie tylko to dlaczego jeszcze nie...co takiego się dzieje ze nie mogę załapać teraz :/ ale pójdę podgladnac się w tym cyklu

reklama
roxie123 - dlatego tak jak napisałam, to tylko moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać :)
pewnie, idź na podglądanie, jeśli będziesz spokojniejsza! :)

Do góry