reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek jeszcze wierzę że może jednak doktor się myli jak u naszej Beatki i będzie dobrze ♡
@bertha czyli KIR to genotyp hla, czy coś jeszcze dodać?
@agatush niby jedziemy w czwartek ale straszy ma oskrzela od wczoraj ; (
Nafoczka dużo zdrówka dla Synka. Wierzę że poczuje się na tyle dobrze że pojedziecie ze spokojna głową na wakacje :-*

reklama
Ja odmawiam modlitwę codziennie prawie czasem też zasnę ale staram się .... zapach róży mhhh ja bym pomyślała że to znak. Modle sie jeszcze do św Dominika mam pasek przysłały mi go siostrzyczki i jeszcze do naszego kochanego Jana Pawła II . I czasem 10 różańca przed snem jak mam złe myśli i strach mnie zaczyna paraliżiwać
Aaa, to mi nie po drodze... ;) ja Klecina.
A krem to bita śmietana? Czy z maskarpone?

Ja tez myśle ze się nic nie zmieni - czyli dalej będziesz w ciąży! :) trzymam kciuki.

A ten zapach róży coś oznacza?..

Tak mi przykro.. :(

Tak. Sw. Rita kojarzona jest z różą. Mozna to odczytywac jako znak od Sw. Rity. Moja ciocia wielokrotnie odmawiala przez 7 dni modlitwe do Sw. Rity tylko nie wiem jaką. I niejednokrotnie w ostatni dzien Sw. Rita daka o sobie znać. Raz dostała czekoladę z ogromna czerwoną różą, raz kartke,kiedys bedac na cmentarzu z babcia poczula zapach róży a babcia go nie czuła mimo ze stała obok.

@bertha @Destino coś tu poprawiłam
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg

Czekam zatem na wasze historie @Destino @bea25ta i @susana bardzo wam dziękuję ale również na historię każdej z was, to nie dla mnie a nawet nie do końca dla was ale dla każdej nowej zablakanej duszyczki, pamiętajcie o tym!
Susana nowych wątków na razie brak bo jakoś stare idą z oporem i czasem jakbym tylko do siebie pisała wiec ogromne podziękowania dla tych z was, które chca pomagać :* @Porzeczka1234 i dla Ciebie za te słowa. ..♡

@anetkruczek nie wiem co mam powiedziec[emoji24]serce stanelo mi w gardle...tak strasznie mi smutno i przykro...przytulam Was mocno i przesylam duzo sily[emoji29]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny co do KIR to robiłam to w prokocimiu i na wyniku pisze Wyniki Typowania KIR. Myślałam że robiłam to w Krakowie u Sachy ale się jednak pomyliłam

Do góry